Αρχική » Γιατροί » Γκούβερης Ιωάννης

Γκούβερης Ιωάννης

Αγγειολόγος - Αγγειοχειρουργός, Παθολόγος

Διεύθυνση
Ναυπλίου 23, Άργος, 21200
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία - Αγγειολόγος - Αγγειοχειρουργός

Ανεύρυσμα

Εμπειρία - Παθολόγος

Δισλιπιδαιμία
Θυρεοειδής
Παχυσαρκία
Σακχαρώδης διαβήτης
Υπέρταση

Ο Γκούβερης Ιωάννης είναι Ειδικός Παθολόγος - Αγγειολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Άργος.
Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ν.Ν.Α. και στην Ευρωκλινική Αθηνών.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, με υποτροφία σε όλα τα έτη των σπουδών. Κατόπιν, εισήλθε πρώτος σε πανελλήνιο διαγωνισμό για την πλήρωση τριών θέσεων Ιατρών στο Π.Ν. (Πολεμικό Ναυτικό) στο οποίο υπηρέτησε ως Μόνιμος Ιατρός, οπότε και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Πλωτάρχη Ιατρού. Στο διάστημα αυτό εκπαιδεύθηκε στην Καρδιολογία και την Παθολογία στο Ν.Ν.Α. (Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών).
Είναι κάτοχος πτυχίου Καταδυτικής Ιατρικής κι έχει διατελέσει Υπεύθυνος στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης (Μ.Ε.Π.) του ΝΝΑ, Διευθυντής στο Θεραπευτήριο ΚΕ/ ΠΑΛ (Κέντρο Εκπαιδεύσεως ΠΑΛΑΣΚΑΣ) και Καθηγητής στην Σχολή Νοσοκόμων του Π.Ν.
Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει μετεκπαιδευθεί στην Αγγειολογία και τους Υπέρηχους στο Ν.Ν.Α., στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και στο 251 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας κι έχει παρακολουθήσει σειρά μετεκπαιδευτικών μαθημάτων στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και την Ιατρική Εργασίας.
Το 2009 μετά από διετή εκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη και την Παχυσαρκία έλαβε από την Διεθνή Οργάνωση για την Μελέτη της Παχυσαρκίας (IASO) τον τίτλο του Scope Member (Specialist Certification of Obesity Professional Education). Παράλληλα, έχει πιστοποιηθεί από την Διεθνή Εταιρεία Μαστολογίας (S.I.S.) ως Ειδικός στο Μαστό.
Τέλος, είναι μέλος πολλών Ιατρικών και Επιστημονικών Εταιρειών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, έχει συμμετάσχει σε ιατρικά συνέδρια ως ομιλητής και ως προεδρεύων στρογγυλής τράπεζας και εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε ιατρικά και μη περιοδικά.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Άργος.
- Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο Ν.Ν.Α. και στην Ευρωκλινική Αθηνών.
- Τα έτη 2010 - 2011 διετέλεσε συνεργάτης στο Ιατρείο Διαβητικού ποδιού στην πανεπιστημιακή κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών.
- Τα έτη 1985-1986 διετέλεσε Διευθυντής στο Θεραπευτήριο ΚΕ/ΠΑΛ (Κέντρο Εκπαιδεύσεως ΠΑΛΑΣΚΑΣ) και Καθηγητής στην Σχολή Νοσοκόμων του Π.Ν.
- Τα έτη 1983-1985 υπηρέτησε στο Ν.Ν.Α. ως υπεύθυνος στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης (Μ.Ε.Π.).
- Από το 1981-1982 υπηρέτησε ως Αρχίατρος στην Διοίκηση των Πλοίων Αποβάσεως (Δ.Π.Α.) και στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνος (Ν.Ν.Σ.).
- Επί σειρά ετών επιμελούταν και παρουσίαζε εκπομπή στην τοπική Τηλεόραση πάνω σε επίκαιρα θέματα και θέματα προληπτικής ιατρικής καθώς επίσης στον Ραδιοφωνικό σταθμό της Ι.Μ. Αργολίδος, επιμελούταν και παρουσίαζε την εκπομπή «Ιατρική – Το αριστερό χέρι του Θεού». Στο παρόν, επιμελείται και παρουσιάζει στον ίδιο σταθμό την εβδομαδιαία εκπομπή με τον τίτλο "Απανθίσματα από την λογοτεχνίας μας".
- Είναι μέλος πολλών Ιατρικών και Επιστημονικών Εταιρειών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

- Από το 1972 έως το 1978 φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Παν. Αθηνών, με υποτροφία σε όλα τα έτη των σπουδών του.
- Το 1978 εισήλθε πρώτος σε πανελλήνιο διαγωνισμό για την πλήρωση τριών θέσεων Ιατρών στο Π.Ν. (Πολεμικό Ναυτικό) στο οποίον υπηρέτησε ως Μόνιμος Ιατρός από το 1978 - 1988 οπότε και αποστρατεύθηκε τη αιτήσει του με τον βαθμό του Πλωτάρχη Ιατρού. Στο διάστημα αυτό εκπαιδεύθηκε στην Καρδιολογία και την Παθολογία στο Ν.Ν.Α. (Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών)
- Το 1980 έλαβε το πτυχίο της Καταδυτικής Ιατρικής μετά θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στο Ν.Ν.Α. και την Μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών του Π.Ν. (Ο.Υ.Κ.)
- Το 1986 έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής ειδικότητας της Παθολογίας.
- Τα έτη 1986 - 1988 μετεκπαιδεύθηκε στην Αγγειολογία και τους Υπέρηχους στο Ν.Ν.Α., στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και στο 251 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας λαβών την αντίστοιχη άδεια από το ΚΕΣΥ.
- Το 1988 αναγορεύθηκε Διδάκτωρ Παν. Αθηνών εκπονήσας διδακτορική Διατριβή με τον τίτλο «Προσδιορισμός των ανοσοσυμπλεγμάτων του ορού σε λεμφώματα - Hodgin και Μη – με την μέθοδο της Νεφελομετρίας» στο Εργαστήριο της Παθολογικής Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Τα επόμενα έτη παρακολούθησε σειρά μετεκπαιδευτικών μαθημάτων στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και την Ιατρική Εργασίας λαβών το αντίστοιχο πτυχίο κατόπιν επιτυχών εξετάσεων.
- Το 2009 μετά από διετή εκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη και την Παχυσαρκία και κατόπιν επιτυχών εξετάσεων έλαβε από την Διεθνή Οργάνωση για την Μελέτη της Παχυσαρκίας (IASO) τον τίτλο του Scope Member (Specialist Certification of Obesity Professional Education.)
- Τον Μάρτιο του 2012, μετά παρακολούθηση σειράς μετεκπαιδευτικών μαθημάτων και επιτυχείς εξετάσεις, πιστοποιήθηκε από την Διεθνή Εταιρεία Μαστολογίας (S.I.S.) ως Ειδικός στο Μαστό.
- Ομιλίες και εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε ιατρικά και μη περιοδικά.
- Έχει συμμετάσχει σε ιατρικά συνέδρια ως ομιλητής και ως προεδρεύων στρογγυλής τράπεζας.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση λοιμώξεων αναπνευστικού, ουροποιητικού, γαστρεντερικού συστήματος

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

Αντιμετώπιση υψηλής χοληστερίνης

Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης (Παθολόγος)

Δίμηνη ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Ελεγχος σακχαρώδη διαβήτη (Παθολόγος)

Εμβόλιο γρίπης (Παθολόγος)

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Θεραπεία υπέρτασης

Οξυμετρία (Παθολόγος)

Παρακολούθηση θυρεοειδούς

Παχυσαρκία - μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Πιστοποιητικά/ Βεβαιώσεις υγείας

Προληπτική ιατρική

Ρύθμιση δισλιπιδαιμίας

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ναυπλίου 23, Άργος, 21200
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top