Αρχική » Γιατροί » Γαμβρούλια Χρυσάνθη – Dermamed Art
Γαμβρούλια Χρυσάνθη Dermamed Art

Γαμβρούλια Χρυσάνθη – Dermamed Art

Δερματολόγος

Διεύθυνση
Μιχαήλ Αγγέλου 15, Ιωάννινα, 45333
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Fractional Laser
Θεραπεία αντιγύρανσης
Μεσοθεραπεία

Η κα Γαμβρούλια Χρυσάνθη είναι Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος και διατηρεί ιατρεία στην Αθήνα και στα Ιωάννινα με την επωνυμία DERMAMEDART KAI ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Αποφοίτησε με άριστα το 1998 και συνέχισε με την εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου.

Άσκηση  στη Γενική Παθολογία στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρεβέζης.

Το 2005 έως 2008ολοκλήρωσε την 3ετή άσκηση που απαιτείται για απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας στη Δερματολογική Κλινική του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Κατά την περίοδο αυτή εκπαιδεύτηκε στη κλινική Δερματολογία, σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, Παιδοδερματολογία, επεμβατική δερματολογία (Laser ,κρυοχειρουργική , διαθερμοπηξία ).

Το β εξάμηνο του 2008 συνέχισε την μετεκπαίδευση της στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων νόσων “Ανδρέας Συγγρός ”, στην αισθητική δερματολογία (χημικά peelings, μικροδερμοαπόξεση, εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης και εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος, δερματολογικές εφαρμογές Laser και IPL).

Το 2009 σηματοδοτεί και την έναρξη της αυτόνομης επαγγελματικής δραστηριότητας  με την σύσταση Δερματολογικού – Αφροδισιολόγικου Ιατρείου στο κέντρο της πόλης των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα ,και 10 χρόνια μετά...

Το 2019  δημιουργεί νέο  Δερματολογικό – Αφροδισιολογικο Ιατρείο στα  βόρεια προάστια των ΑΘΗΝΩΝ

Η συνεχήςδραστηριοποίηση της, σε μια σειρά από συνέδρια ,ενημερωτικές ιατρικές ημερίδες και σεμινάρια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε θέματα αισθητικής και κλινικής δερματολογίας, είναι πρωταρχικός σκοπός.

Είναι τακτικό  μέλος των

Ι.Σ.Ι ( Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων),

Ι.Σ.Α (ιατρικού συλλόγου Αθηνών),

e.d.a.e (Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία)

Ε.Ε.Δ (Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Laser.)

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Αθήνα και στα Ιωάννινα.

- Το 2009 λειτούργησε το πρώτο της Δερματολογικό- Αφροδισιολογικό ιατρείο (DERMAMEDART KAI ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ)  στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

- Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρία) καθώς και της Ελληνικής Εταιρίας Δερματοσκόπησης.

- Απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνέχισε με την εκπλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου και με άσκηση ενός έτους στη Γενική Παθολογία στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρεβέζης.

- Ολοκλήρωσε την 3ετή άσκηση για την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας της Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας στη Δερματολογική Κλινική του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Κατά την περίοδο αυτή εκπαιδεύτηκε στη κλινική Δερματολογία, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, την παιδοδερματολογία, την επεμβατική δερματολογία (Laser, κρυοχειρουργική, διαθερμοπηξία).

- Συνέχισε την μετεκπαίδευσή της στο Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων νόσων “Ανδρέας Συγγρός”, στην αισθητική δερματολογία (χημικά peelings, μικροδερμοαπόξεση, εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης και εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος, δερματολογικές εφαρμογές Laser και IPL).

- Η δραστηριοποίησή της σε μια σειρά από συνέδρια, ενημερωτικές ιατρικές ημερίδες και σεμινάρια, στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα αισθητικής και κλινικής δερματολογίας, είναι πρωταρχικός σκοπός.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αφαίρεση θηλωμάτων με Laser

Θεραπείες αισθητικής

· Laser · Αποτρίχωση · Θεραπεία Ρυτίδων · Υαλουρονικό Οξύ · Botox · Μεσοθεραπείες- Booster · Νήματα · Ραδιοσυχνότητες · Κρυολιπόλυση

Κλινικές Θεραπείες

· Laser Plasma (θηλώματα- κονδυλώματα- μυρμηκιές) · Έλεγχος - αφαίρεση σπίλων · Peeling · Ακμή · Fractional CO2-RF ( ουλές ακμής- ανάπλαση) · ND-YAG Laser · Ραγάδες - Ευρυαγγείες- Δυσχρωμίες · Ψωρίαση · Μύκητες

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Μιχαήλ Αγγέλου 15, Ιωάννινα, 45333
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top