Αρχική » Γιατροί » Βουρλιωτάκης Γεώργιος
Βουρλιωτάκης Γεώργιος

Βουρλιωτάκης Γεώργιος

Αγγειολόγος - Αγγειοχειρουργός

Διεύθυνση
Βασ. Σοφίας 122, Αμπελόκηποι, 11525
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του Ιατρού €

Εμπειρία

Ανεύρυσμα
Ενδαγγειακή χειρουργική ανευρυσμάτων & καρωτίδων
Ενδαγγειακή χειρουργική αρτηριών
Ενδαγγειακή χειρουργική φλεβών
Ευρυαγγείες
Θεραπεία κιρσών με laser
Φλεβίτιδα και κιρσοί

Ο Βουρλιωτάκης Γεώργιος είναι Αγγειοχειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην Αγγειοχειρουργική στο 401 ΓΣΝΑ και στην  Α΄ Χειρουργική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Λαϊκό Νοσοκομείο).

Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών κ έχει ειδικευθεί στην Ενδαγγειακή Χειρουργική στο University Medical Center of Groningen της Ολλανδίας. Εκεί πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό ενδαγγειακών επεμβάσεων, επεμβάσεων για ανευρύσματα κοιλιακής και θωρακικής αορτής, RFA ablation σε επεμβάσεις κιρσών αλλά και κλασικών αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων.

Από το 2018 είναι Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής κλινικής Ευρωκλινικής Αθηνών, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε Αναπλ. Διευθυντής του Αγγειοχειρουργικού τμήματος του 417 ΝΙΜΤΣ, Διευθυντής του Τμήματος Ενδαγγειακής Χειρουργικής του 401 ΓΣΝΑ κι επιμελητής στην Κλινική Ενδαγγειακής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου του Groningen της Ολλανδίας.

Τέλος, έχει στο ενεργητικό του πλήθος βραβείων και διακρίσεων και πολλές συμμετοχές σε συνέδρια και ημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα.

- Από το 2018 Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής κλινικής Ευρωκλινικής Αθηνών.

- Από το 2017 Διευθυντής τμήματος Ενδαγγειακής Χειρουργικής και Μοσχευμάτων του Mediterraneo Hospital.

- 2016 - 2020 Αναπληρωτής Διευθυντής του Αγγειοχειρουργικού τμήματος του 417 ΝΙΜΤΣ.

- 2013 - 2016 Αναπληρωτής Διευθυντής της Αγγειοχειρουργικής κλινικής και Διευθυντής του τμήματος Ενδαγγειακής Χειρουργικής του 401 ΓΣΝΑ.

- Από τον Οκτώβριο 2009 επιμελητής της Αγγειοχειρουργικής κλινικής του 401 ΓΣΝΑ.

- Από τον Σεπτέμβριο 2008 επιμελητής (endovascular fellow) στην Αγγειοχειρουργική Κλινική – Κλινική Ενδαγγειακής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου του Groningen της Ολλανδίας (University Medical Center, Hospital of Groningen, Netherlands.

- Από τον Ιανουάριο 2008 επιμελητής της Αγγειοχειρουργικής κλινικής του 401 ΓΣΝΑ και 417 ΝΙΜΤΣ.

- Aπό τον Ιούνιο 2006 Τμηματάρχης Χειρουργικού τμήματος περιφερειακού Στρατιωτικού νοσοκομείου Ιωαννίνων.

 

- Πτυχίο Ιατρικής Σχολής: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

- Ειδίκευση στην  Αγγειοχειρουργική: 401 ΓΣΝΑ, Α΄ Χειρουργική κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών (Λαικό Νοσοκομείο)

- Εξειδίκευση στην Ενδαγγειακή Χειρουργική: University Medical Center of Groningen, Netherlands - ενδαγγειακή τεχνική αντιμετώπισης παρανεφρικών και θωρακοκοιλιακών ανευρυσμάτων με θυριδωτά ενδομοσχεύματα (Fenestrated – Branched)  - ενδοφλέβια αντιμετώπιση κιρσών με RFA. Πραγματοποίηση μεγάλου αριθμού ενδαγγειακών επεμβάσεων, ειδικότερα επεμβάσεων για ανευρύσματα κοιλιακής και θωρακικής αορτής, RFA ablation σε επεμβάσεις κιρσών αλλά και κλασικών αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων.

Διδακτορική διατριβή

Εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με τίτλο: «Συμβολή στη μελέτη της Ve-Cadherin (Vascular Endothelial Cadherin) στην αθηρωματική καρωτιδική πλάκα», στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο τμήμα Ιστολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (2001-2005). Αναγόρευση σε διδάκτορα της Ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών τη 18η/5/2005 με επίδοση «Άριστα».

Διακρίσεις - Υποτροφίες

- Βραβείο καλύτερης αναρτημένης ανακοίνωσης στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής, 3-5 Μαρτίου 2017, Aθήνα, για την ανακοίνωση: Ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής και πεταλοειδής νεφρός. Κλασική ή ενδαγγειακή αποκατάσταση;

- Βραβείο καλύτερης αναρτημένης ανακοίνωσης στο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής, 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2016, Aθήνα, για την ανακοίνωση: Παρουσίαση 2 σύνθετων περιπτώσεων ασθενών με ανεύρυσμα θωρακικής αορτής που αντιμετωπίστηκαν υβριδικά.

- 3ο Βραβείο καλύτερης ελεύθερης ανακοίνωσης στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής, 13-16 Μαρτίου 2014, Aθήνα, για την ανακοίνωση: Fenestrated and branched endovascular repair of juxtarenal abdominal and thoracoabdominal aortic aneurysms.

- Υποτροφία το 2008 για εκπαίδευση στην ενδαγγειακή χειρουργική επί ένα (1) έτος στην Αγγειοχειρουργική Κλινική – Κλινική Ενδαγγειακής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου του Groningen της Ολλανδίας (University Medical Center, Hospital of Groningen, Netherlands) υπό την καθοδήγηση του Pr E.L. Verhoeven.

- Βραβείο καλύτερης προφορικής ανακοίνωσης στο XIΙ Congress of the Mediterranean League of Angiology and Vascular Surgery, 22-26 May 2002, Paphos, Cyprous για την ανακοίνωση: Αneurysms of the extracranial carotid artery: Twenty-year experience.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser για την αντιμετώπιση κιρσών

Αντιμετώπιση ευρυαγγειών

Έλεγχος Διαβήτη

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Αντιμετώπιση κιρσών – φλεβίτιδας

Triplex αγγείων

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Βασ. Σοφίας 122, Αμπελόκηποι, 11525
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top