Αρχική » Γιατροί » Βαμβάτσικος Κωνσταντίνος
Βαμβάτσικος Κωνσταντίνος Ορθοπεδικός

Βαμβάτσικος Κωνσταντίνος

Ορθοπαιδικός, Χειρουργός

Διεύθυνση
Μικράς Ασίας 6, Ωρωπός, 19015
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Αθλητικές κακώσεις
Αρθροπλαστική ισχίου & γόνατος
Αρθροπλαστική ώμου
Αρθροσκόπηση

Ο Βαμβάτσικος Κωνσταντίνος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στον Άγιο Στέφανο και στον Ωρωπό Αττικής.
Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, τελείωσε την ειδικότητα της ορθοπεδικής στην 5η ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ, μονάδα σπονδυλικής στήλης και σκολίωσης. Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε σε νοσοκομείο της Αγγλίας (Sheffield) για ειδικές παθήσεις, που αφορούν κυρίως τη σπονδυλική στήλη.
Ασχολείται με όλη την γκάμα ορθοπεδικών παθήσεων, αλλά κυρίως εδώ και 8 έτη με την τεχνολογία DRX-9000, ένα ψηφιακό κρεβάτι αποσυμπίεσης που αντιμετωπίζει με ψηλά ποσοστά επιτυχίας σύνθετες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, όπως ισχιαλγίες, κήλες μεσοσπονδυλίου δίσκου και δισκοπάθειες. Με την τεχνολογία DRX-9000 έχουν αντιμετωπισθεί πάνω από 8000 περιστατικά σύνθετων παθήσεων σπονδυλικής στήλης με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 90%. Είναι μια τεχνολογία αμερικάνικης προέλευσης με πιστοποίηση FDA που χρησιμοποιείται επίσης και στην NASΑ.
Στα δυο ιατρεία που διατηρεί, υπάρχουν τμήματα ποδολογίας, όπου γίνονται συνεδρίες ρεφλεξολογίας, πελματογράφημα, κατασκευή ειδικών πελμάτων ψηφιακής τεχνολογίας, όπως επίσης και τμήματα βελονισμού, οζονοθεραπείας και οστεοπόρωσης.
Γίνονται επίσης μετρήσεις οστικής μάζας ή οστεοπόρωσης και αντιμετώπιση καταστάσεων αρθρίτιδας γόνατος, ώμου ή ισχίου με κολλαγόνωση διήθηση υαλουρονικού οξέως PRP, δηλαδή αυτόλογα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια και βλαστοκύτταρα.

- Διατηρεί δύο ιδιωτικά ιατρεία στον Άγιο Στέφανο και στον Ωρωπό Αττικής, όπου καλύπτει την ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων της Αθήνας.
- Στα ιατρεία του υπάρχουν τμήματα ποδολογίας, όπου γίνονται συνεδρίες ρεφλεξολογίας, πελματογράφημα, κατασκευή ειδικών πελμάτων ψηφιακής τεχνολογίας, όπως επίσης και τμήματα βελονισμού, οζονοθεραπείας και οστεοπόρωσης. Γίνονται επίσης μετρήσεις οστικής μάζας ή οστεοπόρωσης και αντιμετώπιση καταστάσεων αρθρίτιδας γόνατος, ώμου ή ισχίου με κολλαγόνωση διήθηση υαλουρονικού οξέως PRP, δηλαδή αυτόλογα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια και βλαστοκύτταρα.

- Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, τελείωσε την ειδικότητα της ορθοπεδικής στην 5η ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου ΚΑΤ, μονάδα σπονδυλικής στήλης και σκολίωσης.
- Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε σε νοσοκομείο της Αγγλίας (Sheffield) για ειδικές παθήσεις, που αφορούν κυρίως τη σπονδυλική στήλη.
- Ασχολείται με όλη την γκάμα ορθοπεδικών παθήσεων, αλλά κυρίως εδώ και 8 έτη με την τεχνολογία DRX-9000, ένα ψηφιακό κρεβάτι αποσυμπίεσης που αντιμετωπίζει με ψηλά ποσοστά επιτυχίας σύνθετες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, όπως ισχιαλγίες, κήλες μεσοσπονδυλίου δίσκου και δισκοπάθειες.
- Με την τεχνολογία DRX-9000 έχουν αντιμετωπισθεί πάνω από 8000 περιστατικά σύνθετων παθήσεων σπονδυλικής στήλης με ποσοστά επιτυχίας πάνω από 90%. Είναι μια τεχνολογία αμερικάνικης προέλευσης με πιστοποίηση FDA που χρησιμοποιείται επίσης και στην NASΑ.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Αντιμετώπιση αυχεναλγίας

Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης (Ορθοπεδικός)

Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης

Αποκατάσταση βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι)

Αρθροπλαστική γόνατος

Αρθροπλαστική ελάχιστης επεμβατικότητας

Αρθροπλαστική ισχίου

Αρθροπλαστική ώμου

Αρθροσκόπηση γόνατος

Αρθροσκόπηση μηνίσκου

Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής

Αρθροσκόπηση χιαστού

Αρθροσκόπηση χονδροπάθειας

Αρθροσκόπηση ώμου

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Κυφοπλαστική

Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Παρακολούθηση κατάγματος

Πελματογράφημα (Ορθοπεδικός)

Πρόληψη & αντιμετώπιση κύφωσης

Πρόληψη & αντιμετώπιση σκολίωσης

Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα (Ορθοπεδικός)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top