Αρχική » Γιατροί » Βάσση Παρασκευή
Βάσση Παρασκευή Διαιτολόγος

Βάσση Παρασκευή

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Διεύθυνση
Κρήτης 30, Κορδελιό, 56334
Κόστος επίσκεψης
40 €

Εμπειρία

Αθλητική διατροφή
Διατροφή για εγκύους-θηλάζουσες
Παιδική παχυσαρκία
Σακχαρώδης διαβήτης

Η Βάσση Παρασκευή είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Από το 2017 είναι επικεφαλής της ομάδας του topdiet.gr που στελεχώνεται από έμπειρους Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, Γυμναστές, Ψυχολόγους. Η ίδια ειδικεύεται στις Κλινικές περιπτώσεις, τους Παιδιατρικούς ασθενείς και την Αθλητική διατροφή. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής απευθυνόμενα σε ενήλικες, εφήβους κ παιδιά όπως επίσης και προγράμματα που αφορούν στην μείωση, αύξηση, διατήρηση βάρους καθώς και στην αύξηση μυϊκής μάζας, στη γράμμωση και μείωση λίπους.
Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Νοσηλευτικής, η αγάπη της για τη συνεισφορά καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου την οδήγησε στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε με Άριστα. Στη συνέχεια συμμετείχε στο ερευνητικό πρόγραμμα “Συμμαχία για την Υγεία'” με αντικείμενο τα παρεμβατικά προγράμματα στις εκφυλιστικές παθήσεις : Παχυσαρκία – Καρδιαγγειακές παθήσεις – Υπέρταση – Σακχαρώδης Διαβήτης.
Κατόπιν, συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Prolepsis στο πρόγραμμα «Μαθαίνω για τα Φρούτα τα Λαχανικά και το Γάλα», στα πλαίσια του οποίου πραγματοποίησε πολυάριθμες διαλέξεις σε Δημοτικά σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης.
Τέλος, είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος, έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα τοπικά περιοδικά του Νόμου Θεσσαλονίκης και παρακολουθεί διαρκώς συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες που αφορούν στην επιστήμη της διατροφής και της υγείας γενικότερα.

- Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
- Από το 2017 είναι επικεφαλής της ομάδας του topdiet.gr που στελεχώνεται από έμπειρους Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, Γυμναστές, Ψυχολόγους. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής απευθυνόμενα σε ενήλικες, εφήβους κ παιδιά όπως επίσης και προγράμματα που αφορούν στην μείωση, αύξηση, διατήρηση βάρους καθώς και στην αύξηση μυϊκής μάζας, στη γράμμωση και μείωση λίπους.
- Συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Prolepsis στο πρόγραμμα «Μαθαίνω για τα Φρούτα τα Λαχανικά και το Γάλα», στα πλαίσια του οποίου πραγματοποίησε πολυάριθμες διαλέξεις σε Δημοτικά σχολεία του νομού Θεσσαλονίκης.
- Συμμετείχε στο ερευνητικό πρόγραμμα “Συμμαχία για την Υγεία'” διάρκειας 6μηνών με αντικείμενο τα παρεμβατικά προγράμματα στις εκφυλιστικές παθήσεις: Παχυσαρκία – Καρδιαγγειακές παθήσεις – Υπέρταση – Σακχαρώδης Διαβήτης.
- Είναι μέλος της ΕΔΔΕ ( Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος).

- Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Νοσηλευτικής, η αγάπη της για τη συνεισφορά καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου την οδήγησε στο τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε με Άριστα.
- Εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία με τίτλο «Προσδιορισμός Βαρέων Μετάλλων Mg, Fe, As, Pb στο πόσιμο νερό του Ν. Τρικάλων» με βαθμολογία ‘Aριστα 10.
- Ειδικεύεται στις Κλινικές περιπτώσεις, τους Παιδιατρικούς ασθενείς και την Αθλητική διατροφή.
- Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο τμήμα Κλινικής Διατροφής με αντικείμενο την αξιολόγηση θρέψης, την διατροφική υποστήριξη παθολογικών καταστάσεων καθώς και την θρεπτική υποστήριξη παιδιατρικού ασθενή.
- Έχει αρθρογραφήσει σε διάφορα τοπικά περιοδικά του Νόμου Θεσσαλονίκης.
- Έχοντας σταθερά ως στόχο να διευρύνει επιπλέον τις γνώσεις της ώστε να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, ενημερώνεται και παρακολουθεί διαρκώς συνέδρια, σεμινάρια, ημερίδες που αφορούν στην επιστήμη της διατροφής και της υγείας γενικότερα.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση βουλιμίας-νευρικής ανορεξίας

Αντιμετώπιση δυσπλιδαιμίας

Αντιμετώπιση παθήσεων χολής

Αντιμετώπιση παχυσαρκίας

Αντιμετώπιση σακχαρώδη διαβήτη

Αντιμετώπιση χοληστερίνης

Αποκατάσταση μεταβολισμού

Διατροφή για vegans

Διατροφή για εγκύους και θηλάζουσες

Διατροφή για παιδιά και εφήβους

Λιπομέτρηση – σωματομετρία

Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Σωματικές μετρήσεις

Υποστήριξη περιγεννετικής περιόδου εγκυμοσύνης και θηλασμού

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Κρήτης 30, Κορδελιό, 56334
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top