Αρχική » Γιατροί » Ανδρεάδη Ιουστίνη

Ανδρεάδη Ιουστίνη

Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπευτής

Διεύθυνση
Αγίας Φωτεινής 57, Νέα Ιωνία, 142 31
Κόστος επίσκεψης
80 €

Εμπειρία

Διαταραχές πρόσληψης τροφής
Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και συναφείς διαταραχές

Η Ανδρεάδη Ιουστίνη είναι Ψυχίατρος - Ειδική Ψυχοθεραπεύτρια και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία Αττικής.
Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Ξεκίνησε την ειδικότητά της στην ψυχιατρική κλινική Τριπόλεως και την ολοκλήρωσε στην ψυχιατρική κλινική στο Freinburg [Baden Württemberg] στη Γερμανία, όπου και απέκτησε τον τίτλο της Ψυχιάτρου – Ψυχοθεραπεύτριας.
Εξειδικεύθηκε στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και εφαρμόζει όπως και όλοι οι εξειδικευμένοι ψυχοθεραπευτές και στη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία. Στα πλαίσια αυτά εργάστηκε ως συντονίστρια σε ομάδα ψυχοθεραπείας ΙPT.
Με την έναρξη της ειδικότητάς της είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει βαριά, χρόνια περιστατικά ψύχωσης, έντονα επείγοντα περιστατικά γενικής ψυχιατρικής, αλλά και εγκληματικά ψυχιατρικά περιστατικά. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της στη Νευρολογία στο Βερολίνο, της δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθεί και με περιπτώσεις Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας και Εγκεφαλικούς Όγκους. Για δύο χρόνια εργάστηκε στο Ψυχοσωματικό – Ψυχοθεραπευτικό τμήμα του νοσοκομείου Reichenau Baden-Württemberg , τμήμα αποκλειστικά για γυναίκες με μετατραυματικό σοκ, είτε λόγω βιασμού, είτε κακοποίησης, με διαταραχές προσωπικότητας, αλλά και για την αντιμετώπιση συναισθηματικών διαταραχών, κατάθλιψη, ΓΑΔ, Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.
Ακολούθησε η ενασχόλησή της επί δύο και πλέον έτη στο Γεροντολογικό τμήμα του ιδίου νοσοκομείου τόσο στα επείγοντα περιστατικά, όσο και στα ψυχοθεραπευτικά. Τέλος, εργάστηκε στο νοσοκομείο Reichenau Baden Württemberg, πέρα από τον τομέα της Γενικής Ψυχιατρικής και σε τμήμα απεξάρτησης αποκλειστικά από το αλκοόλ.
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη Γερμανία, συμμετείχε ως συντονίστρια υποστήριξης και ενημέρωσης ομάδων συγγενών ατόμων με ψυχικές νόσους.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία Αττικής.
- Εργάστηκε ως συντονίστρια σε ομάδα ψυχοθεραπείας ΙPT.
- Για δύο χρόνια, τοποθετήθηκε στο Ψυχοσωματικό – Ψυχοθεραπευτικό τμήμα του νοσοκομείου Reichenau Baden-Württemberg (Γερμανία), τμήμα αποκλειστικά για γυναίκες με μετατραυματικό σοκ, είτε λόγω βιασμού, είτε κακοποίησης, με διαταραχές προσωπικότητας κυρίως εξαρτημένου και μεταιχμιακού τύπου, αλλά και για την αντιμετώπιση συναισθηματικών διαταραχών, κατάθλιψη, ΓΑΔ, Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Αξιόλογο αριθμό ασθενών αποτελούσαν κοπέλες με διατροφικές διαταραχές τόσο ως προς την ανορεξία, όσο όμως και προς τη βουλιμία. Τα περιστατικά αυτά αντιμετωπίζονταν, κατ΄ εξοχήν, ψυχοθεραπευτικά, με συγκεκριμένο τρόπο και με ικανοποιητικά πάντοτε αποτελέσματα.
- Ακολούθησε η ενασχόλησή της επί δύο και πλέον έτη στο Γεροντολογικό τμήμα του ιδίου νοσοκομείου τόσο στα επείγοντα περιστατικά, όσο και στα ψυχοθεραπευτικά. Απέκτησε τεράστια εμπειρία σε ό,τι αφορά στα οργανικά με τα παθολογικά νοσήματα και πώς αυτά επιδρούν και συνυπάρχουν με τα Ψυχιατρικά -άνοια, ψύχωση, κατάθλιψη κ.λ.π.- και στη σπουδαιότητα της εφαρμογής ειδικής δοσολογίας των φαρμάκων λόγω των αλληλεπιδράσεων με τα υπόλοιπα παθολογικά φάρμακα. Επίσης συμμετείχε σε πολλά Ε.Κ.Τ. -θεραπεία συνήθης στη Γερμανία σε πολύ βαριά κατάθλιψη.
- Εργάστηκε στο νοσοκομείο Reichenau Baden Württemberg, πέρα από τον τομέα της Γενικής Ψυχιατρικής και σε τμήμα απεξάρτησης αποκλειστικά από το αλκοόλ.
- Καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στη Γερμανία, συμμετείχε ως συντονίστρια υποστήριξης και ενημέρωσης ομάδων συγγενών ατόμων με ψυχικές νόσους.

- Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας.
- Το "ταξίδι" της ειδικότητάς της το ξεκίνησε από την ψυχιατρική κλινική της Τριπόλεως, στην Πελοπόννησο, και το ολοκλήρωσε στην ψυχιατρική κλινική στο Freinburg [Baden Württemberg] στη Γερμανία, όπου και απέκτησε τον τίτλο της Ψυχιάτρου - Ψυχοθεραπεύτριας, καθώς στη Γερμανία η απόκτηση τίτλου Ειδικότητας συνοδεύεται υποχρεωτικά και από εξειδίκευση σε κάποιο Ψυχοθεραπευτικό τομέα.
- εξειδικεύθηκε στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και εφαρμόζει όπως και όλοι οι εξειδικευμένοι ψυχοθεραπευτές και στη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία.
- Με την έναρξη της ειδικότητάς της είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει βαριά, χρόνια περιστατικά ψύχωσης, έντονα επείγοντα περιστατικά γενικής ψυχιατρικής, αλλά και εγκληματικά ψυχιατρικά περιστατικά.
- Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της στη Νευρολογία, στο Βερολίνο, της δόθηκε η ευκαιρία, πέρα από τα καθαρά νευρολογικά περιστατικά, να ασχοληθεί με περιπτώσεις Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας και Εγκεφαλικούς Όγκους. Δούλεψε με αυτά Ψυχοθεραπευτικά και ταυτόχρονα συμμετείχε στο Η.ΕΓ, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε και σε θεραπείες χαλάρωσης [Autogennes Trainning].

Γλώσσες

Αγγλικά Γερμανικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αγχώδεις διαταραχές (κρίσεις πανικού, αγοραφοβία, κοινωνική φοβία, άγχος υγείας, γενικευμένο άγχος)

Αντιμετώπιση άνοιας

Αντιμετώπιση βουλιμίας-νευρικής ανορεξίας (Ψυχίατρος)

Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης (Ψυχίατρος)

Διαταραχές πρόσληψης τροφής

Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και συναφείς διαταραχές

Πιστοποιητικά/ Βεβαιώσεις

Σχιζοφρένεια και συναφείς ψυχωτικές διαταραχές

Ψυχοθεραπεία

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Αγίας Φωτεινής 57, Νέα Ιωνία, 142 31
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top