Αρχική » Γιατροί » Αγγελάκης Δημοσθένης
Αγγελάκης Δημοσθένης

Αγγελάκης Δημοσθένης

Ορθοδοντικός

Διεύθυνση
Λεωφόρος Δήμαρχου Άγγελου Μεταξά 46Α, Γλυφάδα, 16674
Κόστος επίσκεψης
Δωρεάν Οδοντιατρικός έλεγχος €

Ο Αγγελάκης Δημοσθένης είναι Οδοντίατρος - Ορθοδοντικός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στα Μελίσσια και τη Γλυφάδα.

Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ορθοδοντικής όπως και το Διδακτορικό του (Dr. Med.dent.) στο Πανεπιστήμιο HUMBOLDT. Από το 1998 μέχρι και σήμερα, κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη σε Ορθοδοντική Κλινική της Γερμανίας.

Έχει μετεκπαιδευθεί και πιστοποιηθεί στην εφαρμογή της μεθόδου INVISALIGN (Ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες), την οποία εφαρμόζει αδιάλειπτα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, κυρίως σε ενήλικες κάθε ηλικίας με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Είναι μέλος πλήθους Ορθοδοντικών Εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συμμετέχει από το 2003 στην εθελοντική ομάδα του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΚΕΚΑ) του δήμου Μελισσίων για άσκηση ορθοδοντικού ελέγχου στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του δήμου Μελισσίων.

Τέλος, συμμετέχει ανελλιπώς σε όλα τα επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια της μεθόδου INVISALIGN ανά τον κόσμο (Ελλάδα – Ευρώπη – Αμερική).

- Από το 1998 μέχρι και σήμερα, κατέχει τη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη σε Ορθοδοντική Κλινική της Γερμανίας.

- Από το 1999 διατηρεί ιδιωτική Ορθοδοντική κλινική στην Αθήνα (Μελίσσια) ενώ το 2014 ξεκίνησε να λειτουργεί αντίστοιχη κλινική και στη Γλυφάδα.

Είναι μέλος των κάτωθι Εταιρειών/ Ενώσεων:

- Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος

- Εταιρείας Ορθοδοντικής και Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας

- Επαγγελματικού Συλλόγου Ελλήνων Ορθοδοντικών

- Γερμανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας

- Γερμανικής Εταιρείας Γλωσσικής Oρθοδοντικής

- Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορθοδοντικών

- Ένωσης Ορθοδοντικών που εφαρμόζουν τη μέθοδο INVISALIGN

- Συμμετέχει από το 2003 στην εθελοντική ομάδα του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΚΕΚΑ) του δήμου Μελισσίων για άσκηση ορθοδοντικού ελέγχου στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του δήμου Μελισσίων.

- Είναι εθελοντής αιμοδότης από τα φοιτητικά του χρόνια.

 

- Απoφοίτησε από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή (1986) και σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ (1992).

- Πραγματοποίησε τη στρατιωτική του θητεία στο Ορθοδοντικό Τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ) (1994).

- Στο Βερολίνο ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ορθοδοντικής (1998) όπως και το Διδακτορικό του (Dr. Med.dent.) στο Πανεπιστήμιο HUMBOLDT (2000).

- Έχει μετεκπαιδευθεί από το 2001 στην εφαρμογή της μεθόδου INVISALIGN (Ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες), στο Ντύσσελντορφ, Γερμανία.

- Εφαρμόζει αδιάλειπτα από το 2001 τη μέθοδο αυτή στην Ελλάδα και τη Γερμανία κυρίως σε ενήλικες κάθε ηλικίας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τελευταία θεραπεύει ολοένα και περισσότερους εφήβους ασθενείς του με την χρήση την ναρθήκων INVISALIGN με άριστη αποδοχή και πολύ καλά αποτελέσματα.

- Έχει την πιστοποίηση του PLATIN STATUS στη θεραπεία INVISALIGN και τα τελευταία χρόνια έχει πιστοποιηθεί με τη διάκριση του PLATIN STATUS για την ιδιαίτερη ενασχόλησή του με τη θεραπεία ασθενών με νάρθηκες INVISALIGN. Η διάκριση αυτή επιδίδεται σε λίγους επιλεγμένους Ορθοδοντικούς παγκοσμίως που έχουν μεγάλη εμπειρία στη μέθοδο INVISALIGN λόγω θεραπείας μεγάλου πλήθους ασθενών και συμμετοχής σε σεμινάρια και συνέδρια που αφορούν στη μέθοδο INVISALIGN.

- Συνεισφέρει στη γνωριμία του κοινού με την Ορθοδοντική για παιδιά και ενήλικες συγγράφοντας άρθρα σε περιοδικά και εφημερίδες.

- Αρκετές είναι και οι εμφανίσεις του σε επιστημονικές τηλεοπτικές εκπομπές που αφορούν κυρίως στην Ορθοδοντική εφήβων και ενηλίκων με τη μέθοδο INVISALIGN.

- Συμμετέχει ανελλιπώς από το 2001 σε όλα τα επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια της μεθόδου INVISALIGN ανά τον κόσμο (Ελλάδα – Ευρώπη – Αμερική).

 

Γλώσσες

Αγγλικά

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Λεωφόρος Δήμαρχου Άγγελου Μεταξά 46Α, Γλυφάδα, 16674
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top