Αρχική » Γιατροί » Λιαράκος Βασίλειος – Ακτίνα
Λιαράκος Βασίλειος Οφθαλμίατρος, ιατρείο «Ακτίνα» Ιλίσια (Αθήνα)

Λιαράκος Βασίλειος – Ακτίνα

Οφθαλμίατρος

Διεύθυνση
Αγίας Παρασκευής 118, Χαλάνδρι, 15232
Κόστος επίσκεψης
70 €

Εμπειρία

Laser μυωπίας - υπερμετρωπίας
Γλαύκωμα
Καταρράκτης
Στραβισμός

Ο Λιαράκος Βασίλειος είναι Οφθαλμίατρος, επιμελητής στην Οφθαλμολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και διατηρεί το ιδιωτικό ιατρείο «Ακτίνα» στα Ιλίσια (Αθήνα) και στο Χαλάνδρι.

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διπλωματούχος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας, ενώ είναι κάτοχος master από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί στη χειρουργική του κερατοειδούς και κυρίως στις μεταμοσχεύσεις, στο Rotterdam της Ολλανδίας.

Χειρουργεί στην Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας Eye Day Clinic και συνεργάζεται με το «Netherlands Institute for Innovative Ocular Surgery» και με την Τράπεζα Μοσχευμάτων Amnitrans Eyebank Rotterdam.

Επιπλέον, συνεργάζεται με το Διαγνωστικό Κέντρο “Affidea” και με την Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “Αττικόν”, όπου είχε διατελέσει υπεύθυνος του εργαστηρίου Ηλεκτροφυσιολογίας και της Πειραματικής Έρευνας.

Τέλος, είναι μέλος αρκετών επιστημονικών συλλόγων, ενώ το 2011 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος νέος οφθαλμίατρος από την Ελληνική Εταιρεία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής και του απένειμαν υποτροφία για να πραγματοποιήσει μετεκπαίδευση σε κέντρο του εξωτερικού.

- Επιμελητής στην Οφθαλμολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

- Συνεργάζεται με το «Netherlands Institute for Innovative Ocular Surgery» (NIIOS), υπό τη διεύθυνση του Gerrit Melles, και την Τράπεζα Μοσχευμάτων Amnitrans Eyebank Rotterdam.

- Συνεργάζεται με την Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική του “ΑΤΤΙΚΟΥ” Νοσοκομείου όπου ήταν επί μακρόν υπεύθυνος του εργαστηρίου Ηλεκτροφυσιολογίας και της Πειραματικής Έρευνας.

- Συνεργάζεται με το εξειδικευμένο Διαγνωστικό/Θεραπευτικό κέντρο των Αθηνών, Affidea.

- Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ) καθώς επίσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ESCRS), της Αμερικανικής Ακαδημίας Οφθαλμολγίας (ΑΑΟ), του ARVO, της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ΕΕΕΦΔΧ), και άλλων ελληνικών και Διεθνών εταιρειών.

 

- Είναι κάτοχος Master του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διπλωματούχος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας (F.E.B.O.).

- Έχει εξειδικευθεί στη Χειρουργική του Κερατοειδούς και ιδιαίτερα στις Μεταμοσχεύσεις στο Rotterdam της Ολλανδίας, από τον Παγκοσμίου φήμης εφευρέτη των σύγχρονων τεχνικών Μεταμοσχεύσεων Gerrit Melles. Εκπαιδεύτηκε ιδιαίτερα στις τεχνικές DALK, DSEK και DMEK.

- Ιδιαιτέρως ασχολείται με τη Διαθλαστική Χειρουργική (LASER Μυωπίας) με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς μεθόδους (PRK, LASIK, Femtosecond LASER), με τη χειρουργική Καταρράκτη (ένθεση σύγχρονων ενδοφακών πολυεστιακών και αστιγματικών), με τη χειρουργική του Γλαυκώματος, με τη χειρουργική του πτερυγίου με χρήση Αυτομοσχευμάτων και Αμνιακής μεμβράνης και με τις Μεταμοσχεύσεις Κερατοειδούς.

- Διαθέτει εμπειρία στη διάγνωση και παρακολούθηση παθήσεων Ωχράς Κηλίδος με χρήση σύγχρονης τεχνολογίας (Αγγειογραφία & Οπτική Τομογραφία υψηλής ανάλυσης – Spectral Domain OCT / SLO) και την αντιμετώπιση παθήσεων όπως η Ηλικιακή Εκφύλιση της Ωχράς με ενδοϋαλοειδικές ενέσεις αντιαγγειογενετικών παραγόντων.

- Δημοσιεύει σε Διεθνή περιοδικά και Διεθνή Συνέδρια.

- Τον Φεβρουάριο του 2011 η Ελληνική Εταιρεία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής βράβευσε τον Χειρουργό Οφθαλμίατρο Βασίλειο Σ. Λιαράκο ως τον καλύτερο νέο Οφθαλμίατρο και του απένειμε ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ για μετεκπαίδευση σε κέντρο του εξωτερικού.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser μυωπίας

Laser υπερμετρωπίας

Αντιμετώπιση βλεφαρίτιδας

Αποκόλληση αμφιβληστροειδούς

Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης (Οφθαλμίατρος)

Βλεφαροπλαστική (Οφθαλμίατρος)

Βυθοσκόπηση

Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών

Έκδοση πιστοποιητικών υγείας για εργασία

Έλεγχος και θεραπεία αμβλυωπίας σε παιδιά

Έλεγχος οπτικών πεδίων

Έλεγχος Στραβισμού

Εξέταση γλαυκώματος

Εξέταση καταρράκτη

Εξέταση κερατόκωνου

Εξέταση ωχράς κηλίδας

Θεραπεία Αμβλυωπίας

Θεραπεία οφθαλμικών φλεγμονών

Οφθαλμολογικός έλεγχος σε παιδιά (από τη γέννηση)

Τονομέτρηση

Χειρουργική αφαίρεση πτερυγίου

Χειρουργική αφαίρεση χαλαζίου

Χειρουργική καταρράκτη

Κερατομετρία

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Αγίας Παρασκευής 118, Χαλάνδρι, 15232
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top