Αρχική » Γιατροί » Θεοχάρης Βασίλειος

Θεοχάρης Βασίλειος

Ορθοπαιδικός, Χειρουργός

Διεύθυνση
Δημητρίου Διαμαντίδη 22 – 24, Κορυδαλλός, 18120
Κόστος επίσκεψης
40 €

Εμπειρία

Αθλητικές κακώσεις
Αρθροπλαστική ισχίου & γόνατος
Αρθροσκόπηση

Ο Θεοχάρης Βασίλειος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Καισαριανή και τον Κορυδαλλό Αττικής.
Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων και τα τελευταία 15 χρόνια προσάρμοσε τη θεραπευτική του χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ολοκληρωμένης φυσικής ολιστικής ιατρικής.
Μετά την αποφοίτησή του από την Ιατρική Σχολή, ολοκλήρωσε την ιατρική υπηρεσία υπαίθρου στην Κάρυστο, στο Κάβο Ντόρο και ακολούθησε την ορθοπεδική ειδικότητα στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και την ολοκλήρωσε το 1992.
Αμέσως μετά μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Loma Linda CA ΗΠΑ στην ορθοπεδική χειρουργική και, τελειώνοντας, παρακολούθησε ένα εξειδικευμένο τμήμα υγείας στο Βakerfield CA ΗΠΑ πάνω στην πρόληψη και τη θεραπεία χρόνιων εκφυλιστικών παθήσεων και πάνω στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.
Επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ συνδέθηκε επιστημονικά με το Τμήμα Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, απ’ όπου και έλαβε διδακτορικό δίπλωμα με άριστα στις το 2011, με επιστημονικό πεδίο τη δράση αντιοξειδωτικών παραγόντων στις ασθένειες.
Συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα του Εργαστήριου Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων επί δέκα και πλέον έτη, με δημοσιευθείσες εργασίες και συνεχή δραστηριότητα. Επέστρεψε στις ΗΠΑ το 2001 για μετεκπαίδευση στην χηλίωση βαρέων μετάλλων – χηλικούς παράγοντες με διάφορες εφαρομογές.
Το 2008 ολοκλήρωσε ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της International Medical Society for EAV με αντικείμενο τη βιορυθμιστική ιατρική και ιδιαίτερα τον ηλεκτροβελονισμό κατά Δρ. Voll – Γερμανία.
Είναι πιστοποιημένος ιατρός εφαρμογής βελονισμού και μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού Ελλάδας. Παράλληλα, παρακολουθεί μετεκπαιδεύσεις στην Ακαδημία Ιατρικού Βελονισμού στο Πεκίνο.
Τέλος, είναι μέλος του ΙΣΑ και του Ι.Σ. Πειραιά και διετέλεσε αναπληρωτής διευθυντής στο ΙΚΑ την περίοδο 2004 – 2011.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Καισαριανή και τον Κορυδαλλό Αττικής.
- Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων και τα τελευταία 15 χρόνια προσάρμοσε τη θεραπευτική του χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ολοκληρωμένης φυσικής ολιστικής ιατρικής.
- Eίναι μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού Ελλάδας, του ΙΣΑ και του Ι.Σ. Πειραιά.
- Διετέλεσε αναπληρωτής διευθυντής στο ΙΚΑ την περίοδο 2004 – 2011.

- Τα τελευταία 15 χρόνια προσάρμοσε τη θεραπευτική του χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ολοκληρωμένης φυσικής ολιστικής ιατρικής.
- Μετά την αποφοίτησή του από την Ιατρική Σχολή, ολοκλήρωσε την ιατρική υπηρεσία υπαίθρου στην Κάρυστο, στο Κάβο Ντόρο και ακολούθησε την ορθοπεδική ειδικότητα στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και την ολοκλήρωσε το 1992.
- Αμέσως μετά μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Loma Linda CA ΗΠΑ στην ορθοπεδική χειρουργική και, τελειώνοντας, παρακολούθησε ένα εξειδικευμένο τμήμα υγείας στο Βakerfield CA ΗΠΑ πάνω στην πρόληψη και τη θεραπεία χρόνιων εκφυλιστικών παθήσεων και πάνω στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Κύρια θεραπευτικά εργαλεία ήταν η επιστήμη της ορθομοριακής διατροφής και το life style με το υγιές πνεύμα, καθώς επίσης και η προσέγγιση των ατόμων με την ιδιότητα του οικογενειακού συμβούλου.
- Επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ συνδέθηκε επιστημονικά με το Τμήμα Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, απ’ όπου και έλαβε διδακτορικό δίπλωμα με άριστα στις το 2011, με επιστημονικό πεδίο τη δράση αντιοξειδωτικών παραγόντων στις ασθένειες. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε δραστηριότητες που αφορούσαν τις εφαρμογές ηλεκτρομαγνητικών πεδίων σε ανίατες παθήσεις και περιπτώσεις καρκίνου, με στόχο την επιμήκυνση του προσδόκιμου χρόνου ζωής των ασθενών, με παράλληλα βελτίωση και της ποιότητας ζωής τους.
- Συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα του Εργαστήριου Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων επί δέκα και πλέον έτη, με δημοσιευθείσες εργασίες και συνεχή δραστηριότητα. Επέστρεψε στις ΗΠΑ το 2001 για μετεκπαίδευση στην χηλίωση βαρέων μετάλλων – χηλικούς παράγοντες με διάφορες εφαρμογές.
- Το 2008 ολοκλήρωσε ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της International Medical Society for EAV με αντικείμενο τη βιορυθμιστική ιατρική και ιδιαίτερα τον ηλεκτροβελονισμό κατά Δρ. Voll – Γερμανία.
- Είναι πιστοποιημένος ιατρός εφαρμογής βελονισμού κατόπιν παρακολούθησης διετούς κύκλου σεμιναρίων και επιτυχών εξετάσεων του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ υπό την αιγίδα του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ (ICMART).

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Αντιμετώπιση αυχεναλγίας

Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης (Ορθοπεδικός)

Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης

Αποκατάσταση βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι)

Αρθροπλαστική γόνατος

Αρθροπλαστική ελάχιστης επεμβατικότητας

Αρθροπλαστική ισχίου

Αρθροσκόπηση γόνατος

Αρθροσκόπηση μηνίσκου

Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής

Αρθροσκόπηση χιαστού

Αρθροσκόπηση χονδροπάθειας

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Κυφοπλαστική

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Παρακολούθηση κατάγματος

Πελματογράφημα (Ορθοπεδικός)

Πρόληψη & αντιμετώπιση κύφωσης

Πρόληψη & αντιμετώπιση σκολίωσης

Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα (Ορθοπεδικός)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Δημητρίου Διαμαντίδη 22 – 24, Κορυδαλλός, 18120
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top