Αρχική » Γιατροί » Φαρμάκης Κωνσταντίνος

Φαρμάκης Κωνσταντίνος

Παιδοχειρουργός

Διεύθυνση
Μαρίας Κάλλας 11, Θεσσαλονίκη, 54645
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Κύστη κόκκυγα με laser
Λαπαροσκοπική Χειρουργική
Νεογνική Χειρουριγκή
Πλαστική Χειρουργική
Χειρουργική Ογκολογία

Ο Φαρμάκης Κωνσταντίνος είναι Παιδοχειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη.
Είναι Υπεύθυνος Παιδοχειρουργικού Τμήματος της Euromedica - Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης από το 2018.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της ίδιας σχολής με βαθμό Άριστα. Κατόπιν, έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας Χειρουργικής Παίδων στο Γ.Ν.Ν. Γ. Γεννηματάς και στο Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική Παίδων και στη Μικροχειρουργική στο Université de Strasbourg και στο Ecole se Chirurgie de Paris, αντίστοιχα.
Εξειδικεύτηκε σε όλο το φάσμα της Παιδοχειρουργικής, Παιδοουρολογίας και στην Πλαστική Χειρουργική Παίδων στο Νοσοκομείο Necker Enfants Malades του Παρισιού και εργάσθηκε εκεί ως Παιδοχειρουργός σε ιδιωτικές Κλινικές για δύο χρόνια.
Στη συνέχεια, εργάσθηκε στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης και από το 2016 μέχρι σήμερα είναι Πανεπιστημιακός Υπότροφος στη Β’ Κλινική Χειρουργικής Παίδων Α.Π.Θ. στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Παράλληλα, συμμετείχε σε 14 διεθνή και ελληνικά σεμινάρια, έχει στο ενεργητικό του 34 ανακοινώσεις σε παγκόσμια, ευρωπαϊκά και ελληνικά συνέδρια και συμμετείχε στη δημοσίευση 34 επιστημονικών εργασιών σε διεθνή και ελληνικά ιατρικά περιοδικά.
Τέλος, είναι μέλος της EUPSA (Ευρωπαϊκή Εταιρεία Χειρουργών Παίδων), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (ESPES), της SFCP( Γαλλικής Παιδοχειρουργικής Εταιρείας) και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Παίδων.
 Επαγγελματική Προϋπηρεσία (max 200 words, σε bullet points)

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη από το 2017 και στην Κατερίνη από το 2018.
- Είναι Υπεύθυνος Παιδοχειρουργικού Τμήματος της Euromedica – Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης από το 2018.
- Εργάσθηκε ως Παιδοχειρουργός σε ιδιωτικές Κλινικές του Παρισιού το 2014-2015 Hopital Prive d’ Antony, Clinique de l’Alma, Clinique de la Muette.
- Εργάσθηκε ως Επιμελητής στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης το 2015-2016.
- Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στην Παιδοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης.
- Είναι μέλος της EUPSA (Ευρωπαϊκή Εταιρεία Χειρουργών Παίδων), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (ESPES), της SFCP( Γαλλικής Παιδοχειρουργικής Εταιρείας) και της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Παίδων.

- Αναγορεύτηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ το 2006 με βαθμό Άριστα και θέμα ‘Η συμβολή του προγεννητικού ελέγχου στη διερεύνηση και αντιμετώπιση των όγκων της κοιλιάς του εμβρύου’.
- Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας Χειρουργικής Παίδων το 2011 Γ.Ν.Ν. Γ. Γεννηματάς, Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
- Έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική το 2012 D.U de Chirurgie Laparoscopique de l’université de Strasbourg.
- Έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική Παίδων το 2013 D.Ι.Ude Chirurgie Laparoscopique Pédiatrique de l’université de Strasbourg.
- Έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Μικροχειρουργική το 2014 D.U de Techniques Microchirurgicales de l’Ecole se Chirurgie de Paris.
- Εξειδικεύτηκε σε έμμισθη θέση Ειδικού σε όλο το φάσμα της Παιδοχειρουργικής και Παιδοουρολογίας στο Νοσοκομείο Necker Enfants Malades του Παρισιού το 2011-2014 Service de Chirurgie viscerale et urologique, Hopital des Enfants Malades, Paris.
- Εξειδικεύτηκε σε έμμισθη θέση Ειδικού στην Πλαστική Χειρουργική Παίδων στο Νοσοκομείο Necker Enfants Malades του Παρισιού το 2011-2012 Service de Chirurgie Maxillofaciale et Plastie, Hopital des Enfants Malades, Paris.
- Από το 2016 μέχρι σήμερα είναι Πανεπιστημιακός Υπότροφος στη Β’ Κλινική Χειρουργικής Παίδων Α.Π.Θ. στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
- Συμμετείχε σε 14 διεθνή και ελληνικά σεμινάρια.
- Έχει 34 ανακοινώσεις σε παγκόσμια, ευρωπαϊκά και ελληνικά συνέδρια με ανακοινώσεις.
- Συμμετείχε στη δημοσίευση 34 επιστημονικών εργασιών σε διεθνή και ελληνικά ιατρικά περιοδικά.

Γλώσσες

Αγγλικά Γαλλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση εγκαυμάτων

Αντιμετώπιση οξείας χειρουργικής κοιλίας

Αντιμετώπιση παθήσεων ουροποιητικού, υποσπαδίας, συστροφή όρχεως

Αποκατάσταση δερματικών μορφωμάτων, δυσμορφιών

Αποκατάσταση κηλών (βουβωνοκήλη, υδροκήλη, επιγαστρική κήλη, κήλη λευκής γραμμής)

Αποκατάσταση ομφαλοκήλης

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Παιδοχειρουργός)

Θεραπεία κύστης κόκκυγα με laser

Λαπαροσκοπική χειρουργική

Μικροχειρουργικές Τεχνικές

Νεογνική χειρουργική

Ουρολογία Παίδων

Παιδιατρική ογκολογία

Πλαστική αποκατάσταση κρυψορχίας, φίμωσης, ανελκόμενων όρχεων

Πλαστική Χειρουργική Παίδων

Σκωληκοειδίτιδα

Χειρουργική αποκατάσταση όλων των συγγενών ανωμαλιών του προσώπου, τραχήλου, θώρακα, κοιλιάς, πυέλου, γεννητικού συστήματος

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top