Αρχική » Γιατροί » Τσιαβός Βάιος

Τσιαβός Βάιος

Ενδοκρινολόγος

Διεύθυνση
Ελ. Βενιζέλου 14, Αργυρούπολη, 16452
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Διαβήτης κύησης
Εμμηνόπαυση
Θυρεοειδής
Σακχαρώδης διαβήτης

Ο Τσιαβός Βάϊος είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αργυρούπολη Αττικής.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Κατά την περίοδο φοίτησης και σε συνεργασία με την έδρα φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου, ασχολήθηκε με τη δημιουργία παρουσιάσεων, εκθέσεων και ενημέρωσης για τις ανάγκες και τις προδιαγραφές χωροταξικού σχεδιασμού για εμποδιζόμενα άτομα και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ειδικεύθηκε στην Παθολογική κλινική του ΝΑ "Αγία Όλγα", εξειδικεύθηκε στην Ενδοκρινολογία στην ενδοκρινολογική κλινική του ΓΝΑ "Γεννηματάς" και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ σε συνεργασία με το ΓΝΑ "Λαϊκό" και ΓΝΑ "Γεννηματάς" στη μελέτη της ενδοκρινολογικής υπέρτασης.

Συνεργάστηκε με την εταιρεία Lions για το σχεδιασμό διαφημιστικού εντύπου για την ασφάλεια στην οδήγηση και με την εταιρεία Glaxo Smith Klein για το σχεδιασμό διαφημιστικών εντύπων για φαρμακευτικό προϊόν.

Στο ιδιωτικό του ιατρείο, αντιμετωπίζει παθήσεις πάνω σε όλο το φάσμα της ενδοκρινολογίας και συγκεκριμένα σε: σακχαρώδη διαβήτη, παθήσεις του θυρεοειδούς και των παραθυρεοειδών, οστεοπόρωση, παθήσεις της υπόφυσης, διαταραχές περιόδου - πολυκυστικές ωοθήκες, υπογοναδισμό, διαταραχές λιπιδίων, νοσήματα των επινεφριδίων.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αργυρούπολη Αττικής.

- Συνεργάστηκε με την εταιρεία Lions για το σχεδιασμό διαφημιστικών εντύπων για την ασφάλεια στην οδήγηση καθώς και για τις προδιαγραφές ασφάλειας στο σχεδιασμό παιδικών χαρών.

- Σε συνεργασία με την εταιρεία Glaxo SmithKlein, εργάστηκε για τη δημιουργία διαφημιστικού υλικού για εισπνεόμενο φαρμακευτικό προϊόν.

- Δράσεις για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε προβλήματα που αφορούν άτομα με ειδικές ανάγκες.

- Υπηρεσία υπαίθρου στο ΠΝ Γρεβενών, ΚΥ Αγ Γεωργίου.

Μέλος συλλόγων

- Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

- Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία

- Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία

- Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

- Ειδίκευση στην παθολογική κλινική του ΝΑ "Αγία Όλγα".

- Εξειδίκευση στην ενδοκρινολογία στην ενδοκρινολογική κλινική του ΓΝΑ "Γεννηματάς". Κατά τα τέσσερα χρόνια εξειδίκευσης, εκπαιδεύτηκε στη διάγνωση και αντιμετώπιση ενδοκρινολογικών νοσημάτων σε νοσηλευόμενους ασθενείς, καθώς και σε εξωτερικούς ασθενείς στα τακτικά ενδοκρινολογικά εξωτερικά ιατρεία.

- Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της κλινικής, έχοντας τακτική παρουσία σε συνέδρια, Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς".

- Σε συνεργασία των νοσοκομείων ΓΝΑ "Λαϊκό" και ΓΝΑ "Γεννηματάς" είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στη μελέτη της ενδοκρινολογικής υπέρτασης.

Ακαδημαϊκή έρευνα

- "Αυξημένη επίπτωση αδενωμάτων των επινεφριδίων σε ασθενείς με μεγαλακρία " (36ο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας και μεταβολισμού).

- "Αυξημένη απάντηση της Αλδοστερόνης μετά τη χορήγηση ACTH σε ασθενείς με ιδιοπαθή υπέρταση και ανεπαρκή έλεγχο της αρτηριακής υπέρτασης" (36ο Συνέδριο Ενδοκρινολογίας και μεταβολισμού, 2009, Αλεξανδρούπολη).

- "Νέα δοκιμασία πρώτης γραμμής (screening test) στη διαγνωστική προσέγγιση του Πρωτοπαθούς Υπεραλδοστερονισμού - Συσχέτιση πολυμορφισμών του CYP11B2 με πρωτοπαθή υπεραλδοστερονισμό σε ελληνικό πληθυσμό" (διδακτορική διατριβή).

Συνέδρια

- "Η υποκαλιαιμική περιοδική παράλυση ως πρώτη κλινική εκδήλωση σε θυρεοτρόπο αδένωμα της υπόφυσης" (2009, Αλεξανδρούπολη, πόστερ).

- Προφορική ανακοίνωση "Σχέση αντισωμάτων καρδιολιπίνης και συμμετρικής διαβητικής νευροπάθειας" (2ο Πανελλήνιο συνέδριο, 2011, Αθήνα, Εταιρεία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού).

- Προφορική ανακοίνωση "Η βέλτιστη θεραπεία των ελκών του ΔΠ απαιτεί ομάδα Διαβητικού ποδιού" (3ο Πανελλήνιο συνέδριο, 2012, Αθήνα, Εταιρεία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού).

Γλώσσες

Αγγλικά Γερμανικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

Έλεγχος θυρεοειδούς

Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη

Έλεγχος Υπογονιμότητας

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Ενδοκρινολόγος)

Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ελ. Βενιζέλου 14, Αργυρούπολη, 16452
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top