Αρχική » Γιατροί » Τσαντήλας Βλάσιος

Τσαντήλας Βλάσιος

Χειρουργός Μαστού, Μαστολόγος

Διεύθυνση
Μπακάλμπαση 17-21, Κομοτηνή, Κομοτηνή, 69100
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Ο Τσαντήλας Βλάσιος είναι Χειρουργός Μαστού – Μαστολόγος, Στρατιωτικός Ιατρός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στη Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή.
Συνεργάζεται ως Χειρουργός με το ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ και υπηρετεί ως Διοικητής σε Μείζονα Υγειονομικό Σχηματισμό.
Φοίτησε στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) και είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στη Γενική Χειρουργική.
Για 2 έτη εκπαιδεύτηκε στη Β’ Χειρουργική κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και για 4 έτη στην Ε’ Χειρουργική Πανεπιστημιακή κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Είχε την τύχη ανάμεσα στους Δασκάλους που τον εκπαίδευσαν στη Χειρουργική να έχει τον πατέρα του, Καθηγητή Χειρουργικής, Δημήτριο Β. Τσαντήλα. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας στη Γενική Χειρουργική μετά από επιτυχείς εξετάσεις, και παράλληλα έγινε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης, εκπαιδεύοντας φοιτητές Ιατρικής.
Εξειδικεύτηκε στη Χειρουργική Ογκολογία του Μαστού στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου εκπαιδεύτηκε στην Πρόληψη του καρκίνου του Μαστού, στην αντιμετώπιση των καλοηθών και κακοήθων παθήσεων του μαστού, όπως επίσης και στη Χειρουργική Θεραπεία του καρκίνου του Μαστού.
Υπηρέτησε από το 2009 μέχρι το 2021 ως Χειρουργός στη Χειρουργική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως όπου έχει εκπαιδεύσει πλήθος ειδικευόμενων χειρουργών στη χειρουργική τεχνική και την κλινική εξέταση ενώ διετέλεσε για εύλογο χρονικό διάστημα ως διευθυντής του τμήματος μαστού του 424 Γ.Σ.Ν.Ε.
Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού (Ε.Χ.Ε.Μ.).
Τέλος, το πλαίσιο της αντιμετώπισης των κακοηθών και καλοηθών παθήσεων του μαστού, έχει πραγματοποιήσει πολύ μεγάλο αριθμό θεραπευτικών χειρουργικών επεμβάσεων χωρίς επιπλοκές.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στη Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή.
- Στην παρούσα φάση υπηρετεί ως Διοικητής σε Μείζονα Υγειονομικό Σχηματισμό.
- Συνεργάζεται ως Χειρουργός με το ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
- Διετέλεσε για εύλογο χρονικό διάστημα ως διευθυντής του τμήματος μαστού του 424 Γ.Σ.Ν.Ε.
- Υπηρέτησε από το 2009 μέχρι το 2021 ως Χειρουργός στη Χειρουργική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως όπου έχει εκπαιδεύσει πλήθος ειδικευόμενων χειρουργών στη χειρουργική τεχνική και την κλινική εξέταση.
- Υπηρέτησε για 2 έτη ως Διευθυντής – Χειρουργός του Σταθμού Επανακτησίμων της Φρουράς Ν. Σάντας, εκπαιδεύοντας πλήθος Ιατρών άνευ Ειδικότητας.
- Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού (Ε.Χ.Ε.Μ.).
- Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των κακοηθών και καλοηθών παθήσεων του μαστού, έχει πραγματοποιήσει πολύ μεγάλο αριθμό θεραπευτικών χειρουργικών επεμβάσεων χωρίς επιπλοκές.

- Μετά από εισαγωγικές εξετάσεις, φοίτησε στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.)
- Μετά από έξι χρόνια σπουδών έγινε πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική για 6 έτη.
- Για 2 έτη εκπαιδεύτηκε στη Β΄ Χειρουργική κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και για 4 έτη στην Ε΄ Χειρουργική Πανεπιστημιακή κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
- Είχε την τύχη ανάμεσα στους Δασκάλους που τον εκπαίδευσαν στη Χειρουργική να έχει τον πατέρα του, Καθηγητή Χειρουργικής, Δημήτριο Β. Τσαντήλα, του οποίου οι συμβουλές είναι πολύτιμες μέχρι και σήμερα στις υψηλές απαιτήσεις της Χειρουργικής Ειδικότητας.
- Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας στη Γενική Χειρουργική μετά από επιτυχείς εξετάσεις, και παράλληλα έγινε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης, εκπαιδεύοντας φοιτητές Ιατρικής.
- Εξειδικεύτηκε στη ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου εκπαιδεύτηκε στην Πρόληψη του καρκίνου του Μαστού, στην αντιμετώπιση των καλοηθών και κακοήθων παθήσεων του μαστού, όπως επίσης και στη Χειρουργική Θεραπεία του καρκίνου του Μαστού.

Γλώσσες

Αγγλικά

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Μπακάλμπαση 17-21, Κομοτηνή, Κομοτηνή, 69100
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top