Αρχική » Γιατροί » Σημαιάκης Γεώργιος

Σημαιάκης Γεώργιος

Ενδοκρινολόγος, Διαβητολόγος

Διεύθυνση
Χίου 7, Χολαργός, 15562
Κόστος επίσκεψης
60 €

Εμπειρία

Διαβήτης κύησης
Εμμηνόπαυση
Θυρεοειδής
Σακχαρώδης διαβήτης

Ο Σημαιάκης Γεώργιος είναι Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Χολαργό Αττικής.

Είναι Στρατιωτικός Ιατρός με έδρα το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κι εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση του Καρκίνου Θυρεοειδούς και της Οζώδους Θυρεοειδικής Νόσου έχοντας μετεκπαιδευτεί σε Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς για τον Καρκίνο Θυρεοειδούς, στην Ενδοκρινολογική Μονάδα Κλινικής Έρευνας Ιατρικής κ' Χειρουργικής Σχολής Πανεπιστημίου της Πίζα.

Παράλληλα με τη φοίτηση στην Ιατρική Σχολή έλαβε τη στρατιωτική εκπαίδευση ως σπουδαστής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και ονομάστηκε Μόνιμος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς.

Επίσης μετεκπαιδεύτηκε επί διετία στο Ιατρείο Κακόηθων Νεοπλασμάτων του Θυρεοειδούς της Ενδοκρινολογικής Μονάδας της Πανεπιστημιακής Θεραπευτικής Κλινικής του ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στην Αθήνα.

Στην παρούσα φάση είναι Υποψήφιος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ το ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στον Καρκίνο Θυρεοειδούς έχοντας λάβει Υποτροφία για διεξαγωγή Ερευνητικού Προγράμματος τόσο από την Ευρωπαϊκή όσο και από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία. Τέλος, έχει λάβει μέρος σε πλήθος Ελληνικών και Διεθνών Ιατρικών Συνεδρίων ως συγγραφέας επιστημονικών εργασιών και ως ομιλητής ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά στη συγγραφή και επιμέλεια επιστημονικών συγγραμμάτων.

- Έχει έδρα το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Χολαργό Αττικής.

- Στην παρούσα φάση είναι Υποψήφιος Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ το ερευνητικό του ενδιαφέρον εστιάζεται στον Καρκίνο Θυρεοειδούς έχοντας λάβει Υποτροφία για διεξαγωγή Ερευνητικού Προγράμματος τόσο από την Ευρωπαϊκή όσο και από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία.

- Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης Θυρεοειδούς, της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών.

- Εξειδικεύεται στην αντιμετώπιση του Καρκίνου Θυρεοειδούς και της Οζώδους Θυρεοειδικής Νόσου έχοντας μετεκπαιδευτεί σε Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς για τον Καρκίνο Θυρεοειδούς, στην Ενδοκρινολογική Μονάδα Κλινικής Έρευνας Ιατρικής κ' Χειρουργικής Σχολής Πανεπιστημίου της Πίζα.

- Επίσης μετεκπαιδεύτηκε επί διετία στο Ιατρείο Κακόηθων Νεοπλασμάτων του Θυρεοειδούς της Ενδοκρινολογικής Μονάδας της Πανεπιστημιακής Θεραπευτικής Κλινικής του ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στην Αθήνα.

- Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης λαμβάνοντας το πτυχίο του με βαθμό Λίαν Καλώς, το 2006.

- Παράλληλα με τη φοίτηση στην Ιατρική Σχολή έλαβε τη στρατιωτική εκπαίδευση ως σπουδαστής της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και ονομάστηκε Μόνιμος Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς, υποστηρίζοντας υγειονομικά το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, συμμετέχοντας σε Ειρηνευτική Αποστολή στο Κοσσυφοπέδιο στα πλαίσια του ΝΑΤΟ λαμβάνοντας Τιμητική Διαμνημόνευση.

- Πραγματοποίησε την ειδίκευσή του στο αντικείμενο της Ενδοκρινολογίας εκπαιδευόμενος στην Παθολογική Κλινική του 401 ΓΣΝΑ και την Ενδοκρινολογική Μονάδα της Πανεπιστημιακής Θεραπευτικής Κλινικής του ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ στην Αθήνα, όπου και συμμετείχε ενεργά στο Ιατρείο κακόηθων νεοπλασμάτων του θυρεοειδούς - με το οποίο συνεχίζει τη συνεργασία του - αλλά και στο Ιατρείο Σακχαρώδους Διαβήτη Κύησης.

- Έχει λάβει μέρος σε πλήθος Ελληνικών και Διεθνών Ιατρικών Συνεδρίων ως συγγραφέας επιστημονικών εργασιών και ως ομιλητής ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά στη συγγραφή και επιμέλεια επιστημονικών συγγραμμάτων.

- Έχει βραβευτεί τέσσερις φορές έως σήμερα από την Ελληνική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, το 2021 κ' 2020, με το Βραβείο Ι. Γιαννάτου για την Καλύτερη Επιστημονική Εργασία στην Κλινική Ενδοκρινολογία, το 2018 με το Βραβείο Δημητρίου Κούτρα για την καλύτερη δημοσιευμένη εργασία σε διεθνές επιστημονικό ιατρικό περιοδικό με θέμα το θυρεοειδή αδένα και το 2017 για την Καλύτερη Επιστημονική Εργασία που παρουσιάστηκε ως προφορική ανακοίνωση στα πλαίσια του Πανελλήνιου Ενδοκρινολογικού Συνεδρίου.

- Ειδικεύεται στην αντιμετώπιση των παθήσεων των ενδοκρινών αδένων με έμφαση στις παθήσεις του Θυρεοειδούς (καλοήθεις και κακοήθεις), τις διαταραχές του Οστικού Μεταβολισμού (οστεοπόρωση), το Σακχαρώδη Διαβήτη και την Ενδοκρινολογία της Κύησης.

 

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

Έλεγχος θυρεοειδούς

Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη

Έλεγχος Υπογονιμότητας

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Ενδοκρινολόγος)

Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Χίου 7, Χολαργός, 15562
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top