Αρχική » Γιατροί » Ρίτσου Μαρίνα

Ρίτσου Μαρίνα

Καρδιολόγος

Διεύθυνση
Ν.Πλαστήρα 13, Βούλα, 166 73
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Triplex
Αντιμετώπιση καρδιακής ανεπάρκειας

Η Ρίτσου Μαρίνα είναι Καρδιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Βούλα Αττικής.
Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Εξειδικεύθηκε στην καρδιολογία στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, συνέχισε την ειδικότητά της στο Ασκληπείο Βούλας και την ολοκλήρωσε στο Hammersmith Hospital στο Λονδίνο.
Διαθέτει μεγάλη πείρα σε ηχωκαρδιογραφία, ηχωκαρδιογραφία κόπωσης, μελέτες με contrast, ηχωκαρδιογραφικές μελέτες σε καρδιακή αμυλοείδωση, υπερτροφική αποφρακτική μυοκαρδιοπάθεια.
Συμμετέχει στην πολυκεντρική μελέτη Stent Or Surgery (SOS trial), με την αξιολόγηση πάνω από 1.000 υπερηχογραφικών μελέτων και αξιολόγηση τοιχωματικής κινητικότητας πριν και μετά από χειρουργείο επαναγγείωσης ή διαδερμική διαυλική αγγειοπλαστική και τοποθέτηση stent.
Συγχρόνως εργάστηκε σε πολλά νοσοκομεία του Λονδίνου ως υπερηχογραφήστρια αλλά και ως cardiology registrar όπως το St. George, το Wittington Hospital και το St. Thomas και ως ιατρός επειγόντων περιστατικών εφημερίας.
Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα εργάζεται ως συνεργάτης πολλών ιδιωτικών κλινικών και διαγνωστικών κέντρων, ως Καρδιολόγος στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου και εκτελεί πληθώρα ηχοκαρδιογραφικών μελετών και δοκιμασιών κόπωσης, όπως και κλινικών αξιολογήσεων ασθενών.
Παράλληλα, έκανε εθελοντική εργασία στο Μητροπολιτικό κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού και συνεργάστηκε με τους Γιατρούς του Κόσμου (Μedecins du Monde) στη Λέσβο ως ιατρός στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Βούλα Αττικής.
- Εργάζεται ως συνεργάτης πολλών ιδιωτικών κλινικών και διαγνωστικών κέντρων, ως Καρδιολόγος στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου από το 2017 και εκτελεί πληθώρα ηχοκαρδιογραφικών μελετών και δοκιμασιών κόπωσης, όπως και κλινικών αξιολογήσεων ασθενών.
- Εργάστηκε σε πολλά νοσοκομεία του Λονδίνου ως υπερηχογραφήστρια αλλά και ως cardiology registrar όπως το St. George, το Wittington Hospital και το St. Thomas και ως ιατρός επειγόντων περιστατικών εφημερίας.
- Έκανε εθελοντική εργασία στο Μητροπολιτικό κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού από το 2011 έως το 2016.
- Συνεργάστηκε με τους Γιατρούς του Κόσμου (Μedecins du Monde) στη Λέσβο ως ιατρός στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων το διάστημα 2016-2017.

- Είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
- Εξειδικεύθηκε στην καρδιολογία στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, συνέχισε την ειδικότητά της στο Ασκληπείο Βούλας και την ολοκλήρωσε στο Hammersmith Hospital στο Λονδίνο.
- Διαθέτει μεγάλη πείρα σε ηχωκαρδιογραφία, ηχωκαρδιογραφία κόπωσης, μελέτες με contrast, ηχωκαρδιογραφικές μελέτες σε καρδιακή αμυλοείδωση, υπερτροφική αποφρακτική μυοκαρδιοπάθεια.
- Συμμετέχει στην πολυκεντρική μελέτη Stent Or Surgery (SOS trial), με την αξιολόγηση πάνω από 1.000 υπερηχογραφικών μελέτων και αξιολόγηση τοιχωματικής κινητικότητας πριν και μετά από χειρουργείο επαναγγείωσης ή διαδερμική διαυλική αγγειοπλαστική και τοποθέτηση stent.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Holter πίεσης

Holter ρυθμού

Triplex

Αντιμετώπιση αρτηριακής πίεσης

Αρτηριακή υπέρταση

Ηλεκτροκαρδιογράφημα

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ν.Πλαστήρα 13, Βούλα, 166 73
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top