Αρχική » Γιατροί » Παρασκευόπουλος Ιωάννης

Παρασκευόπουλος Ιωάννης

Αλλεργιολόγος

Διεύθυνση
Κολοκοτρώνη 24, Κηφισιά, 14562
Κόστος επίσκεψης
60 €

Εμπειρία

Αλλεργική δερματίτιδα
Αλλεργική ρινίτιδα
Ανοσοθεραπεία
Άσθμα
Κνίδωση

Ο Παρασκευόπουλος Ιωάννης είναι ειδικός Αλλεργιολόγος - Στρατιωτικός Ιατρός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά Αττικής.
Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο νοσοκομείο ‘Ευαγγελισμός’ Αθηνών και στην Αλλεργιολογία στο νοσοκομείο ‘Λαϊκό’. Κατόπιν, μετεκπαιδεύτηκε ως Research Fellow στο Imperial College University, London, και ως Clinical Research Fellow στο Royal Brompton Hospital υπό τον Professor SR Durham, στο Upper Respiratory Medicine, Faculty of Medicine, National Heart & Lung Institute, London.
Από το 2004 είναι Διευθυντής του Αλλεργιολογικού Τμήματος 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων σε ιατρικά περιοδικά, ελληνικά και ξένα, ενώ έχει συγγράψει εκλαϊκευμένα άρθρα για τις αλλεργικές παθήσεις. Είναι μέλος της Ελληνικής εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, της Εuropean Academy of Allergology and Clinical Immunology και αντιπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας στο World Allergy Organization House of Delegates από το 2004 ως σήμερα.
Tέλος, έχει διατελέσει, Πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά Αττικής.
- Από το 2004 είναι Διευθυντής του Αλλεργιολογικού Τμήματος 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
- Είναι μέλος της Ελληνικής εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, της Εuropean Academy of Allergology and Clinical Immunology και αντιπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας στο World Allergy Organization House of Delegates από το 2004 ως σήμερα.
- Είναι, παράλληλα, μέλος του Immunotherapy Interest group of Εuropean Academy of Allergology and Clinical Immunology.
- Έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας επί δύο τριετίες.
- Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Ιανουάριο 2015 διετέλεσε Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας.

- Το 1985 εισήχθη με σειρά επιτυχίας 2ος, στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).
- Το 1991 αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και από την Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
- Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο νοσοκομείο ‘Ευαγγελισμός’ Αθηνών (1995) και στην Αλλεργιολογία στο νοσοκομείο ‘Λαϊκό’ (1996-9).
- Μετεκπαιδεύτηκε ως Research Fellow στο Imperial College University, London, και ως Clinical Research Fellow στο Royal Brompton Hospital υπό τον Professor SR Durham, στο Upper Respiratory Medicine, Faculty of Medicine, National Heart & Lung Institute, London.
- Έχει συμμετάσχει σε πολλά ιατρικά συνέδρια τόσο ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής όσο και ως ομιλητής.
- Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων σε ιατρικά περιοδικά, ελληνικά και ξένα, ενώ έχει συγγράψει εκλαϊκευμένα άρθρα για τις αλλεργικές παθήσεις.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αλλεργικά-Δερματικά test

Ανοσοθεραπεία

Αντιμετώπιση αλλεργίας

Αντιμετώπιση αλλεργικής ρυνίτιδας

Αντιμετώπιση άσθματος

Αντιμετώπιση κνίδωσης

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Σπιρομέτρηση

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Κολοκοτρώνη 24, Κηφισιά, 14562
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top