Αρχική » Γιατροί » Παππαδάς Ιωάννης

Παππαδάς Ιωάννης

Ορθοπαιδικός, Χειρουργός

Διεύθυνση
Λασκαράτου 1, Άνω Πατήσια, 11141
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Αθλητικές κακώσεις
Αρθροσκόπηση
Επανορθωτική Χειρουργική

Ο Παππαδάς Ιωάννης είναι Στρατιωτικός Ιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας, Ορθοπαιδικός Χειρουργός για παθήσεις Σπονδυλικής Στήλης και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Άνω Πατήσια Αττικής.
Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης & ειδικεύτηκε στην Ορθοπεδική και Τραυματολογία στην Β’ Ορθοπεδική Κλινική του 251 Γ. Ν. Αεροπορίας και στην Ε’ Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ Αθηνών.
Επιπλέον, έχει εξειδικευτεί στον τομέα της Χειρουργικής της Σπονδυλικής Στήλης, στο Τμήμα Σκολίωσης και Σπονδυλικής Στήλης του Νοσοκομείο ΚΑΤ Αθηνών και στο Κέντρο Χειρουργικής Αντιμετώπισης παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης στο Centre Francilien du Dos, Hôpital de Versailles, Paris – France.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διάφορα συνέδρια εγχώρια και διεθνή.
Σήμερα εργάζεται ως Επιμελητής στη Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου της Αεροπορίας όπου μηνιαίως εκτελεί πλήθος Ορθοπαιδικών Χειρουργικών Επεμβάσεων και επεμβάσεων Σπονδυλικής Στήλης. Παράλληλα, συνεργάζεται και με Ιδιωτικές Κλινικές στην περιοχή της Αθήνας όπου πραγματοποιεί Χειρουργικές Επεμβάσεις.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Άνω Πατήσια Αττικής.
- Εργάζεται ως Επιμελητής στη Β’ Ορθοπαιδική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου της Αεροπορίας όπου μηνιαίως εκτελεί πλήθος Ορθοπαιδικών Χειρουργικών Επεμβάσεων και επεμβάσεων Σπονδυλικής Στήλης.
- Παράλληλα, συνεργάζεται και με Ιδιωτικές Κλινικές στην περιοχή της Αθήνας όπου πραγματοποιεί Χειρουργικές Επεμβάσεις.

- Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2003.
- Ειδικεύτηκε για έξι χρόνια στην Ορθοπεδική και Τραυματολογία στην Β’ Ορθοπεδική Κλινική του 251 Γ.Ν.Αεροπορίας και στην Ε’ Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ Αθηνών.
- Έχει εξειδικευτεί για 3 έτη στον τομέα της Χειρουργικής της Σπονδυλικής Στήλης, στο Τμήμα Σκολίωσης και Σπονδυλικής Στήλης του Νοσοκομείο ΚΑΤ Αθηνών και στο Κέντρο Χειρουργικής Αντιμετώπισης παθήσεων Σπονδυλικής Στήλης στο Centre Francilien du Dos, Hôpital de Versailles, Paris – France.
- Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διάφορα συνέδρια εγχώρια και διεθνή.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης

Αρθροπλαστική ισχίου

Αρθροσκόπηση γόνατος

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Λασκαράτου 1, Άνω Πατήσια, 11141
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top