Αρχική » Γιατροί » Παπαποστόλου Απόστολος

Παπαποστόλου Απόστολος

Νευρολόγος, Βελονιστής

Διεύθυνση
Ηρώων Πολυτεχνείου 61, Πειραιάς, 18535
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Ο Παπαποστόλου Απόστολος είναι Νευρολόγος – Βελονιστής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά.
Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει αποκτήσει την ειδικότητα της Νευρολογίας, στην Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο).
Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών κι έχει μετεκπαιδευθεί στο Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας του Πανεπιστήμιου της Ουψάλας (Σουηδία) στην Ηλεκτρονευρογραφία – Ηλεκτρομυογραφία.
Επίσης, έχει εκπαιδευθεί στο Τμήμα Υπερηχογραφίας Νεύρων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Innsbruck (Αυστρία) με εξειδίκευση στις παγιδευτικές νευροπάθειες (πχ. Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, ωλένια νευρίτιδα, βλάβες περονιαίου νεύρου κτλ.).
Επιπλέον, είναι κάτοχος Διπλώματος Βιοϊατρικού Βελονισμού - Ηλεκτροβελονισμού - Ωτοβελονισμού, μετά από διετή εκπαίδευση και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Βελονισμού.
Τέλος, είναι Συνεργάτης της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου METROPOLITAN.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Πειραιά.
- Είναι Συνεργάτης της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου METROPOLITAN.
- Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Βελονισμού.

- Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Έχει αποκτήσει την ειδικότητα της Νευρολογίας, στην Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο).
- Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα» και εκπόνησε την Διδακτορική μου διατριβή, με θέμα: «Γενετικοί παράγοντες στην παθογένεση των Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων».
- Έχει μετεκπαιδευθεί στο Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας του Πανεπιστήμιου της Ουψάλας (Σουηδία) στην Ηλεκτρονευρογραφία - Ηλεκτρομυογραφία και είναι κάτοχος Διπλώματος, μετά από επιτυχείς εξετάσεις.
- Έχει εκπαιδευθεί στο Τμήμα Υπερηχογραφίας Νεύρων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Innsbruck (Αυστρία) με εξειδίκευση στις παγιδευτικές νευροπάθειες (πχ. Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, ωλένια νευρίτιδα, βλάβες περονιαίου νεύρου κτλ.).
- Είναι κάτοχος Διπλώματος Βιοιατρικού Βελονισμού - Ηλεκτροβελονισμού - Ωτοβελονισμού, μετά από διετή εκπαίδευση. Είναι γνωστό ότι ο Βελονισμός έχει - συμπληρωματικά - επιτυχή εφαρμογή σε αρκετές ασθένειες, ιδιαίτερα δε στην αντιμετώπιση του πόνου, σε διάφορες καταστάσεις όπως: αυχεναλγίες, οσφυαλγίες, νευραλγίες και ημικρανίες.

Γλώσσες

Αγγλικά

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ηρώων Πολυτεχνείου 61, Πειραιάς, 18535
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top