Αρχική » Γιατροί » Πάντος Παναγιώτης

Πάντος Παναγιώτης

Ορθοπαιδικός, Χειρουργός

Διεύθυνση
Λεωφόρος Κηφισίας 153, Μαρούσι, 15124
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Αθλητικές κακώσεις
Αρθροπλαστική ισχίου & γόνατος
Αρθροπλαστική ώμου
Αρθροσκόπηση
Ρομποτική χειρουργική

O Πάντος Παναγιώτης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός - Αθλητίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι Αττικής.

Είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής, τμήματος Άνω Άκρου, του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και επιστημονικός Διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος Άνω Άκρου και Αθλητικών Κακώσεων της Osteon Orthopaedic Clinic.

Παράλληλα, είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας με θέμα τη «Δημόσια Υγεία».

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική & Τραυματιολογία στην Α’ Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύθηκε στην κλινική Άνω Άκρου και Μικροχειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ κι έλαβε εξάμηνη κλινική εκπαίδευση στη Γερμανία στην Klinikum Bad Salzungen, Klinik fur Unfallchrurgie und Orthopädie.

Κατόπιν, επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 9ετή καριέρα στην Γερμανία, όπου εργάστηκε σε θέσεις Επιμελητή (Οberarzt) και Αναπλ. Διευθυντή (Ltd. Oberarzt) σε μεγάλα Ορθοπαιδικά Κέντρα.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι Αττικής.

- Είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής, τμήματος Άνω Άκρου, του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (Μαρούσι), από το 2020.

- Είναι επιστημονικός Διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος Άνω Άκρου και Αθλητικών Κακώσεων της Osteon Orthopaedic Clinic και Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

- Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 9ετή καριέρα στην Γερμανία, όπου εργάστηκε σε θέσεις Επιμελητή (Οberarzt) και Αναπλ. Διευθυντή (Ltd. Oberarzt) σε μεγάλα Ορθοπαιδικά Κέντρα: αρχικά από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι το Δεκέμβριο του 2015 ως Επιμελητής Ορθοπαιδικής – Τραυματολογίας, στην Κλινική Ορθοπαιδικής – Τραυματολογίας στο Κέντρο Χειρουργικής Ώμου Asklepios Klinik Seligenstadt. Από τον Ιανουάριο του 2016 έως το Σεπτέμβριο του 2020 διετέλεσε Αναπληρωτής Διευθυντής Ορθοπαιδικής – Τραυματολογίας, στην Κλινική Χειρουργικής Ώμου, Klinik Maingau vom Roten Kreuz, στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

- Αποφοίτησε το 2002 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Ειδικεύθηκε στην Ορθοπαιδική Χειρουργική & Τραυματιολογία στην Α’ Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, από τον Ιανουάριο του 2007 έως το Ιανουάριο του 2012, με διευθυντές τους Καθηγητές κ. Παναγιώτη Ν. Σουκάκο, κ. Αριστείδη Β. Ζούμπο και κ. Παναγιώτη Ι. Παπαγγελόπουλο.

- Εκπαιδεύθηκε στην κλινική Άνω Άκρου και Μικροχειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ από τον Μάιο του 2010 μέχρι το Νοέμβριο του 2010.

- Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του, έλαβε εξάμηνη κλινική εκπαίδευση στη Γερμανία στην Klinikum Bad Salzungen, Klinik fur Unfallchrurgie und Orthopädie.

- Κατόπιν επιτυχούς δοκιμασίας γραπτών και προφορικών εξετάσεων το Φεβρουάριο του 2012, έλαβε τον τίτλο ειδικότητας Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας.

- Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master of Science, MSc) από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας με θέμα «Δημόσια Υγεία», μετά από ετήσια παρακολούθηση και παρουσίαση διπλωματικής εργασίας με βαθμό «Άριστα».

- Τον Ιανουάριο του 2013 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα», μετά την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής με θέμα: «Ρευματοειδής αρθρίτιδα και ολική αρθροπλαστική αποκατάσταση γόνατος και ισχίου σε Έλληνες ασθενείς. Κλινικές και επιδημιολογικές συσχετίσεις».

Γλώσσες

Αγγλικά Γερμανικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Αντιμετώπιση αυχεναλγίας

Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης (Ορθοπεδικός)

Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης

Αποκατάσταση βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι)

Αρθροπλαστική γόνατος

Αρθροπλαστική ελάχιστης επεμβατικότητας

Αρθροπλαστική ισχίου

Αρθροπλαστική ώμου

Αρθροσκόπηση γόνατος

Αρθροσκόπηση μηνίσκου

Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής

Αρθροσκόπηση χιαστού

Αρθροσκόπηση χονδροπάθειας

Αρθροσκόπηση ώμου

Βλαστοκύτταρα - Αυξητικοί παράγοντες

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Θεραπεία τενοντίτιδας με έγχυση συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων

Κυφοπλαστική

Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Παρακολούθηση κατάγματος

Πελματογράφημα (Ορθοπεδικός)

Πρόληψη & αντιμετώπιση κύφωσης

Πρόληψη & αντιμετώπιση σκολίωσης

Ρομποτική Χειρουργική

Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα (Ορθοπεδικός)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top