Αρχική » Γιατροί » Ντάκουλα Μαρία

Ντάκουλα Μαρία

Αλλεργιολόγος

Διεύθυνση
Επαμεινώνδα 42, Καλλιθέα, 17674
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Αλλεργική δερματίτιδα
Αλλεργική ρινίτιδα
Ανοσοθεραπεία
Άσθμα
Κνίδωση

Η Ντάκουλα Μαρία είναι Αλλεργιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα Αττικής, εντός του πολυϊατρείου Central Medical Park.
Εισήχθη με Πανελλήνιες εξετάσεις στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων στο Τμήμα Ιατρικής και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό «Λίαν Καλώς». Αμέσως ορκίστηκε Αξιωματικός Ιατρός Υγειονομικού Σώματος του Στρατού Ξηράς.
Ειδικεύθηκε στην Παθολογία στην Α’ Παθολογική κλινική του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης και κατόπιν στην Αλλεργιολογία στη Μονάδα Αλλεργιολόγιας “Δημήτριος Καλογερομήτρος” της Β’ Κλινικής Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ” με τμηματική εκπαίδευση Νοσοκομείο Παίδων “Π.& Α. Κυριακού” και στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών “Η ΣΩΤΗΡΙΑ”.
Είναι διπλωματούχος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας & Κλινικής Ανοσολογίας (13th EAACI/UEMS Knowledge examination in Allergology and Clinical Immunology).
Σήμερα, είναι επιμελήτρια του Αλλεργιολογικού Τμήματος 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών και συνεργάτης της Αλλεργιολογικής Μονάδας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», όπου συνεχίζει το κλινικό και ερευνητικό της έργο κυρίως στην αντιμετώπιση και παρακολούθηση ασθενών με άσθμα.
Τέλος, είναι μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών (European Academy of Allergy and Clinical Immunology, Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας).

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλλιθέα Αττικής, εντός του Πολυϊατρείου Central Medical Park.
- Είναι επιμελήτρια του Αλλεργιολογικού Τμήματος 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
- Είναι συνεργάτης της Αλλεργιολογικής Μονάδας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», όπου συνεχίζει το κλινικό και ερευνητικό της έργο κυρίως στην αντιμετώπιση και παρακολούθηση ασθενών με άσθμα.
- Είναι μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών (European Academy of Allergy and Clinical Immunology, Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας).

- Εισήχθη με Πανελλήνιες εξετάσεις στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων στο Τμήμα Ιατρικής το 2003.
- Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό «Λίαν Καλώς» το 2009 και ορκίστηκε Αξιωματικός Ιατρός Υγειονομικού Σώματος του Στρατού Ξηράς.
- Από το 2015 έως το 2017 ειδικεύθηκε στην Παθολογία στην Α’ Παθολογική κλινική του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης.
- Από το 2017 έως το 2020 ειδικεύθηκε στην Αλλεργιολογία στη Μονάδα Αλλεργιολόγιας “Δημήτριος Καλογερομήτρος” της Β’ Κλινικής Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ” με τμηματική εκπαίδευση στα:
- Αλλεργιολογική Μονάδα, Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, Νοσοκομείο Παίδων “Π.& Α. Κυριακού”.
- Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών “Η ΣΩΤΗΡΙΑ” (Μονάδα Παθοφυσιολογίας της Αναπνοής / Α’ Πανεπιστημιακή Πνευμονολογική Κλινική).
- Είναι διπλωματούχος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Αλλεργιολογίας & Κλινικής Ανοσολογίας (13th EAACI/UEMS Knowledge examination in Allergology and Clinical Immunology).

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αλλεργικά-Δερματικά test

Ανοσοθεραπεία

Αντιμετώπιση αλλεργίας

Αντιμετώπιση αλλεργικής ρυνίτιδας

Αντιμετώπιση άσθματος

Αντιμετώπιση κνίδωσης

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Σπιρομέτρηση

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Επαμεινώνδα 42, Καλλιθέα, 17674
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top