Αρχική » Γιατροί » Μπούγκας Σταύρος

Μπούγκας Σταύρος

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής

Διεύθυνση
Ευελπίδων 13, Κυψέλη, 11362
Κόστος επίσκεψης
40 €

Εμπειρία

Κρίσεις πανικού
Μαθησιακές δυσκολίες
Μέθοδος EMDR
Ομαδική θεραπεία
Παιγνιοθεραπεία
Συμβουλευτική γονέων - παιδιών
Συμβουλευτική Ζεύγους
Συμβουλευτική παιδιών – εφήβων
Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών
Υπνοθεραπεία

Ο Μπουγκάς Σταύρος είναι Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κυψέλη Αττικής.

Σπούδασε Ψυχολογία στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών και ολοκλήρωσε 4ετή κύκλο μετεκπαιδεύσεων στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) συστημικής κατεύθυνσης. Συνέχισε την επιστημονική του κατάρτιση στο Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής του Τμήματος ΦΠΨ του Πανεπιστημίου Αθηνών σε θέματα οικογένειας, παιδιού και ανάπτυξης.

Κατόπιν ολοκλήρωσε με επιτυχία 3ετές Βιωματικό Σεμινάριο Συνθετικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας στο Athens Synthesis Centre αποκτώντας πιστοποίηση αναγνωρισμένη από την COSCA - Counseling & Psychotherapy in Scotland και το Napier University of Edinburgh. Παράλληλα,  παρακολούθησε το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο «Παναγιώτης Ουλής» στην κλινική ψυχοπαθολογία στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ).

Συνεργάζεται κατά περιόδους και ήδη από το 2004, με το Δήμο Αθηναίων ως Ψυχολόγος στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αθηνά Υγεία» στο παράρτημα «Αθηνά Πρόμαχος» του 2ου δημοτικού διαμερίσματος στο Νέο Κόσμο, υπό την εποπτεία του ΟΚΑΝΑ σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε βιωματικά προγράμματα πρόληψης.

Επιπλέον, εργάζεται ως Εισηγητής σεμιναρίων σε ιδιωτικούς φορείς μεταλυκειακής εκπαίδευσης σε θέματα Εξελικτικής, Γενικής και Κοινωνικής Ψυχολογίας καθώς και σε θέματα Ψυχοπαθολογίας, χρήσης και εξάρτησης Διαδικτύου, Ανθρωπίνων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

Τέλος, είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

- Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Κυψέλη Αττικής.

- Συνεργάζεται κατά περιόδους και ήδη από το 2004, με το Δήμο Αθηναίων ως Ψυχολόγος στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Αθηνά Υγεία» στο παράρτημα «Αθηνά Πρόμαχος» του 2ου δημοτικού διαμερίσματος στο Νέο Κόσμο, υπό την εποπτεία του ΟΚΑΝΑ σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε βιωματικά προγράμματα πρόληψης.

- Εργάζεται ως Εισηγητής σεμιναρίων σε ιδιωτικούς φορείς μεταλυκειακής εκπαίδευσης σε θέματα Εξελικτικής, Γενικής και Κοινωνικής Ψυχολογίας καθώς και σε θέματα Ψυχοπαθολογίας, χρήσης και εξάρτησης Διαδικτύου, Ανθρωπίνων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

- Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

- Σπούδασε Ψυχολογία στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών.

- Ολοκλήρωσε 4ετή κύκλο μετεκπαιδεύσεων στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ) συστημικής κατεύθυνσης.

- Συνέχισε την επιστημονική του κατάρτιση στο Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής του Τμήματος ΦΠΨ του Πανεπιστημίου Αθηνών σε θέματα οικογένειας, παιδιού και ανάπτυξης.

- Ολοκλήρωσε με επιτυχία 3ετές Βιωματικό Σεμινάριο Συνθετικής Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας στο Athens Synthesis Centre αποκτώντας πιστοποίηση αναγνωρισμένη από την COSCA - Counseling & Psychotherapy in Scotland και το Napier University of Edinburgh.

- Παρακολούθησε το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο «Παναγιώτης Ουλής» στην κλινική ψυχοπαθολογία στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ).

- Επιδιώκοντας πάντα πολύπλευρη και πολυεπίπεδη ενημέρωση και συνεχή επιμόρφωση, έχει παρακολουθήσει σειρά πανελλήνιων και πανευρωπαϊκών επιστημονικών συνέδριων και ημερίδων κοινωνικής και κλινικής ψυχολογίας που αφορούν στην πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία των ψυχικών διαταραχών, στην παρουσίαση των πρόσφατων επιστημονικών ερευνών καθώς και των αποτελεσμάτων τους.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Άγχος

Αντιμετώπιση αυτισμού (Ψυχολόγος)

Αντιμετώπιση εθισμών

Αντιμετώπιση του μετατραυματικού στρες με τη μέθοδο EMDR

Αντιμετώπιση των φοβιών με τη μέθοδο EMDR

Ατομικές συνεδρίες ενηλίκων

Ατομικές συνεδρίες εφήβων

Διακοπή καπνίσματος (Ψυχολόγος)

Ενίσχυση αυτογνωσίας

Θεραπεία Ζεύγους

Κατ' οίκον επίσκεψη (Ψυχολόγος)

Κρίσεις πανικού

Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης - Ψυχοδράματος

Ομαδική Ψυχαναλυτική θεραπεία (group therapy)

Παιγνιοθεραπεία

Συμβουλευτική για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού

Συμβουλευτική γονέων - παιδιών

Συμβουλευτική ζεύγους (Ψυχολόγος)

Συμβουλευτική παιδιών – εφήβων (Ψυχολόγος)

Συμβουλευτική σεξουαλικών διαταραχών

Συμβουλευτική Σχέσεων

Συνεδρία μέσω βιντεοκλήσης

Σχολική ψυχολογία

Ταυτότητα φύλου

Τεστ διάγνωσης μαθησιακών δυσκολιών

Υπνοθεραπεία

Ψυχοθεραπεία ενηλίκων

Ψυχοθεραπεία ΛΟΑΤΚΙ

Ψυχολογική υποστήριξη

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ευελπίδων 13, Κυψέλη, 11362
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top