Αρχική » Γιατροί » Μπουραντάνη Στελιάνα

Μπουραντάνη Στελιάνα

Οφθαλμίατρος, Χειρουργός

Διεύθυνση
Ολύμπου 62, Νίκαια, 18454
Κόστος επίσκεψης
30 €

Εμπειρία

Laser μυωπίας - υπερμετρωπίας
Γλαύκωμα
Καταρράκτης
Στραβισμός

Η Μπουραντάνη Στελιάνα είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος, Στρατιωτικός Ιατρός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νίκαια Αττικής.

Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) στο Ιατρικό Τμήμα Θηλέων και κατόπιν κατετάγη στο Πολεμικό Ναυτικό. Είναι κάτοχος της πιστοποίησης BLS/AED (Basic Life Support/ Automated External Defibrillator) και ATLS (Advanced Trauma Life Support), ενώ έχει πιστοποιηθεί και στην Καταδυτική και Υπερβαρική Ιατρική. Παράλληλα, είναι Διπλωματούχος του European Board of Ophthalmology.

Έχει υπηρετήσει σε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού ως Διευθυντής Υγειονομικού και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Νατοϊκών Ασκήσεων καθώς και σε εκπαίδευση FOST (Flag Officer Sea Training) στο Plymouth στη Μ. Βρετανία, όπου εκπαιδεύτηκε μεταξύ άλλων και σε αντιμετώπιση μαζικών ατυχημάτων σε παράκτιες περιοχές - DISTEX (Disaster Exercise). Παρασημοφορήθηκε μάλιστα για τη συμμετοχή της στην απομάκρυνση του άμαχου πληθυσμού του Λιβάνου το 2007, κατά την έναρξη των εχθροπραξιών στην περιοχή.

Εξειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, στην Οφθαλμολογία Παίδων στο Γ.Ν.Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και στην Οφθαλμική Υπερηχογραφία στην Οφθαλμολογική Κλινική του Ερυθρού Σταυρού. Συνέχισε την ειδίκευσή της ως Χειρουργός Οφθαλμίατρος στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γ.Ν. Ερυθρός Σταυρός «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο».

Σήμερα είναι Επιμελήτρια στην Οφθαλμολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές οφθαλμολογικές κλινικές (EYE DAY CLINIC).

Τέλος, είναι μέλος της ελληνικής οφθαλμολογικής εταιρίας και της ελληνικής εταιρίας υαλοειδούς- αμφιβληστροειδούς.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νίκαια Αττικής.

- Από το 2006 έως το 2008, υπηρέτησε σε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού (Φ/Γ ΑΔΡΙΑΣ, Φ/Γ ΨΑΡΑ, Α/Γ ΧΙΟΣ) ως Διευθυντής Υγειονομικού και συμμετείχε σε πληθώρα Νατοϊκών Ασκήσεων καθώς και σε εκπαίδευση FOST (Flag Officer Sea Training) στο Plymouth στη Μ. Βρετανία, όπου εκπαιδεύτηκε μεταξύ άλλων και σε αντιμετώπιση μαζικών ατυχημάτων σε παράκτιες περιοχές - DISTEX (Disaster Exercise).

- Το 2009 διετέλεσε ιατρός της Βάσης Ελικοπτέρων Ναυτικού και του Σχολείου Διάσωσης από Βυθιζόμενο Ελικόπτερο.

- Παράλληλα, και κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και να εργαστεί στο Γ.Ν.Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και ασχολήθηκε με την οφθαλμολογία παίδων.

- Σήμερα, η Πλωτάρχης (ΥΙ) Σ. Μπουραντάνη ΠΝ είναι επιμελήτρια στην Οφθαλμολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ιδιωτικές οφθαλμολογικές κλινικές (EYE DAY CLINIC).

- Έχει εμπειρία σε επεμβάσεις φακοθρυψίας (Καταρράκτη) και διαθλαστικά laser για Μυωπία, Υπερμετρωπία και Αστιγματισμό, καθώς και Υαλοειδεκτομές προς αντιμετώπιση αιμορραγίας υαλοειδούς, έκτοπου φακού, επιαμφιβληστροειδικής μεμβράνης και οπή ωχράς.

- Είναι μέλος της ελληνικής οφθαλμολογικής εταιρίας και της ελληνικής εταιρίας υαλοειδούς- αμφιβληστροειδούς.

 

- Το 1998 εισήχθη στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.) στο Ιατρικό Τμήμα Θηλέων με σειρά εισαγωγής «Πρώτη».

- Ολοκλήρωσε τις σπουδές, το 2004 με βαθμό «Λίαν Καλώς» και κατετάγη στο Πολεμικό Ναυτικό με σειρά αποφοίτησης «Πρώτη».

- Το 2005 έλαβε την πιστοποίηση BLS/AED (Basic Life Support/ Automated External Defibrillator) και ATLS (Advanced Trauma Life Support).

- Το ίδιο έτος, εκπαιδεύτηκε/ πιστοποιήθηκε στην Καταδυτική και Υπερβαρική Ιατρική.

- Παρασημοφορήθηκε για τη συμμετοχή της στην απομάκρυνση του άμαχου πληθυσμού του Λιβάνου το 2007, κατά την έναρξη των εχθροπραξιών στην περιοχή.

- Το 2011 και για τα επόμενα 2 χρόνια, ξεκίνησε την ειδίκευση στην Οφθαλμολογία στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης, συμμετείχε στο 1st Eastern European Ophthalmic Summer Academy.

- Τα επόμενα δύο έτη, συνέχισε την ειδίκευσή της ως Χειρουργός Οφθαλμίατρος στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γ.Ν. Ερυθρός Σταυρός «Κοργιαλένειο - Μπενάκειο», μια από τις μεγαλύτερες και πληρέστερες Οφθαλμολογικές Κλινικές, που αποτελεί κέντρο αναφοράς στην Ελλάδα, δίπλα σε κορυφαίους ιατρούς.

- Κατά την ειδίκευσή της, ήρθε σε επαφή και ανέλαβε ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα περιστατικών, εκπαιδευόμενη τόσο στη χειρουργική του οπισθίου ημιμορίου του οφθαλμού, εκτελώντας επεμβάσεις ρήξεων βολβού, αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, ενδουαλοειδικών αιμορραγιών και επιαμφιβληστροειδικών μεμβρανών, όσο και του προσθίου ημιμορίου, πραγματοποιώντας εκατοντάδες επεμβάσεις φακοθρυψίας (Καταρράκτη), καθώς και μεγάλο αριθμό ενδουαλοειδικών ενέσεων.

- Επίσης, συμμετείχε σε ερευνητικά πρωτόκολλα και σύγχρονες ευρωπαικές μελέτες για τα νέα δεδομενα στην αντιμετώπιση της διαβητικής αμφιβληστροειδοπάθειας, της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και της κεντρικής ή κλαδικής θρόμβωσης της φλέβας του αμφιβληστροειδούς.

- Το 2015 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας με άριστα και το Ευρωπαικό Δίπλωμα Οφθαλμολογίας [Διπλωματούχος του European Board of Ophthalmology (F.E.B.O.)].

- Το 2016 εξειδικεύθηκε στην Οφθαλμική Υπερηχογραφία στην Οφθαλμολογική Κλινική του Ερυθρού Σταυρού.

- Συμμετέχει διαρκώς σε συνέδρια με ανακοινώσεις και διαλέξεις.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser μυωπίας

Laser υπερμετρωπίας

Αντιμετώπιση βλεφαρίτιδας

Αποκόλληση αμφιβληστροειδούς

Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης (Οφθαλμίατρος)

Βλεφαροπλαστική (Οφθαλμίατρος)

Βυθοσκόπηση

Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών

Έκδοση πιστοποιητικών υγείας για εργασία

Έλεγχος και θεραπεία αμβλυωπίας σε παιδιά

Έλεγχος οπτικών πεδίων

Έλεγχος Στραβισμού

Εξέταση γλαυκώματος

Εξέταση καταρράκτη

Εξέταση κερατόκωνου

Εξέταση ωχράς κηλίδας

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Οφθαλμίατρος)

Θεραπεία Αμβλυωπίας

Θεραπεία οφθαλμικών φλεγμονών

Οπτική τομογραφία συνοχής (OCT)

Οφθαλμολογικός έλεγχος σε παιδιά (από τη γέννηση)

Τονομέτρηση

Χειρουργική αφαίρεση πτερυγίου

Χειρουργική αφαίρεση χαλαζίου

Χειρουργική καταρράκτη

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ολύμπου 62, Νίκαια, 18454
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top