Αρχική » Γιατροί » Μπενετάτος Νεκτάριος

Μπενετάτος Νεκτάριος

Ενδοκρινολόγος, Διαβητολόγος

Διεύθυνση
Δημητρακοπούλου 41-45 (Στάση μετρό Συγγρού Φιξ), Ακρόπολη, 11742
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του Ιατρού €

Εμπειρία

Διαβήτης κύησης
Εμμηνόπαυση
Θυρεοειδής
Σακχαρώδης διαβήτης

Ο Μπενετάτος Νεκτάριος είναι Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα και τη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Εισήχθη ως αριστούχος στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου κι αποφοίτησε με «Άριστα». Ξεκίνησε την διετή άσκηση στην Παθολογία στην Α’ Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο» και κατόπιν ειδικεύθηκε στην Ενδοκρινολογία και τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη της Α’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό».

Στο διάστημα αυτό, εργάσθηκε και συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τις επιστημονικές δραστηριότητες και τις Εφημερίες της Α’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής και απόκτησε πολύτιμη εμπειρία στην αντιμετώπιση τακτικών και επειγόντων περιστατικών που αφορούν όλο το φάσμα της Κλινικής Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη.

Η εκπαίδευσή του ολοκληρώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο - Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» και στην Ενδοκρινολογική Μονάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, συμμετέχοντας στα Ιατρεία Ενδοκρινοπαθειών Κύησης, Εμμηνόπαυσης και Οστεοπόρωσης, Ενδοκρινολογίας της Αναπαραγωγής, Συνδρόμου Πολυκυστικών Ωοθηκών και στο Ανδρολογικό Ιατρείο.

Τέλος, παρακολουθεί τις σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο της Ιατρικής με συνεχιζόμενη εκπαίδευση και συμμετοχή σε πολυάριθμα σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ αποτελεί μέλος ελληνικών και ξένων Επιστημονικών Εταιρειών.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Αθήνα και τη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

- Εργάσθηκε και συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τις επιστημονικές δραστηριότητες και τις Εφημερίες της Α’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό» και απόκτησε πολύτιμη εμπειρία στην αντιμετώπιση τακτικών και επειγόντων περιστατικών που αφορούν όλο το φάσμα της Κλινικής Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη.

- Αποτελεί μέλος ελληνικών και ξένων Επιστημονικών Εταιρειών.

- Εισήχθη ως αριστούχος στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1997 κι αποφοίτησε το 2003 με βαθμό πτυχίου «Άριστα».

- To 2004 - 2006 ολοκλήρωσε την Υπηρεσία Υπαίθρου στο Γ.Ν. Καρπενησίου και στο «άγονο» Περιφερειακό Ιατρείο Βαλαώρας του νομού Ευρυτανίας.

- Το 2007 ξεκίνησε την απαιτούμενη διετή άσκηση στην Παθολογία στην Α’ Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο».

- Από το 2009 έως το 2013 ειδικεύθηκε στην Ενδοκρινολογία και τον Σακχαρώδη Διαβήτη στο Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη της Α’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Λαϊκό».

- Η εκπαίδευσή του ολοκληρώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο – Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» και στην Ενδοκρινολογική Μονάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, συμμετέχοντας στα Ιατρεία Ενδοκρινοπαθειών Κύησης, Εμμηνόπαυσης και Οστεοπόρωσης, Ενδοκρινολογίας της Αναπαραγωγής, Συνδρόμου Πολυκυστικών Ωοθηκών και στο Ανδρολογικό Ιατρείο.

- Παρακολουθεί τις σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο της Ιατρικής με συνεχιζόμενη εκπαίδευση και συμμετοχή σε πολυάριθμα σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

Έλεγχος θυρεοειδούς

Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη

Έλεγχος Υπογονιμότητας

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Ενδοκρινολόγος)

Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Δημητρακοπούλου 41-45 (Στάση μετρό Συγγρού Φιξ), Ακρόπολη, 11742
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top