Αρχική » Γιατροί » Μελάς Μιχαήλ

Μελάς Μιχαήλ

Αγγειολόγος - Αγγειοχειρουργός

Διεύθυνση
Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 65, Πειραιάς, 18536
Κόστος επίσκεψης
30 €

Εμπειρία

Ανεύρυσμα
Ενδαγγειακή χειρουργική ανευρυσμάτων & καρωτίδων
Ενδαγγειακή χειρουργική αρτηριών
Ενδαγγειακή χειρουργική φλεβών
Ευρυαγγείες
Θεραπεία κιρσών με laser
Φλεβίτιδα και κιρσοί

Ο Μελάς Μιχαήλ είναι Αγγειολόγος - Αγγειοχειρούργος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι, ενώ παράλληλα εξετάζει ασθενείς στο Ιατρικό Περιστερίου και τη Βιοκλινική Αθηνών.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Ενδαγγειακή χειρουργική από το Εθνικό &Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι εξειδικευμένος στην ενδαγγειακή χειρουργική αρτηριών, στην ενδαγγειακή χειρουργική φλεβών, στην κλασική χειρουργική και στις ευρυαγγείες, όπως αποκατάσταση στενώσεων αρτηριών, καρωτίδων, ανεπάρκεια φλεβών (φλεβίτιδα), όπως και τοποθέτηση μόνιμων καθετήρων για αιμοκάθαρση, καθώς και φίστουλες.

Επίσης, έχει ιδιαίτερη εμπειρία στη θεραπεία φλεβίτιδας, στους κιρσούς, στη στένωση καρωτίδων, στα ανευρύσματα - stent, στην περιφερική αρτηριοπάθεια, στο διαβητικό πόδι, στο υπερηχογράφημα αγγείων, στις εφαρμογές laser, στην κλασική και ενδοαυλική αγγειοχειρουργική και στα μοσχεύματα σε νεφροπαθείς.

Τέλος, είναι συνεργάτης της Βιοκλινικής Αθηνών κι έχει μετεκπαιδευθεί σε μεγάλα νοσοκομεία στο εξωτερικό και κλινικές της Αθήνας και του Πειραιά.

 

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στον Πειραιά και στο Μαρούσι.

- Είναι συνεργάτης στο Ιατρικό Περιστερίου και τη Βιοκλινική Αθηνών.

- Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Ενδαγγειακή χειρουργική από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

- Είναι εξειδικευμένος στην ενδαγγειακή χειρουργική αρτηριών, στην ενδαγγειακή χειρουργική φλεβών, στην κλασική χειρουργική και στις ευρυαγγείες, όπως αποκατάσταση στενώσεων αρτηριών, καρωτίδων, ανεπάρκεια φλεβών (φλεβίτιδα), όπως και τοποθέτηση μόνιμων καθετήρων για αιμοκάθαρση, καθώς και φίστουλες.

 

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser για την αντιμετώπιση κιρσών

Αντιμετώπιση ευρυαγγειών

Έλεγχος Διαβήτη

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Αντιμετώπιση κιρσών – φλεβίτιδας

Triplex αγγείων

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 65, Πειραιάς, 18536
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top