Αρχική » Γιατροί » Μασούρη Σοφία

Μασούρη Σοφία

Δερματολόγος, Αφροδισιολόγος

Διεύθυνση
Λ. Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης 7, Ραφήνα, 19009
Κόστος επίσκεψης
50-60 €

Εμπειρία

Fractional Laser
Θεραπεία αντιγύρανσης
Θεραπεία σπιλών (ελιές)

Η Μασούρη Σοφία είναι Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Αθήνα, τη Ραφήνα και την Κύπρο.
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Α. Φλέμινγκ και της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» όπου και εκπαιδεύτηκε σε όλους τους τομείς της Κλινικής Δερματολογίας, την Δερματοχειρουργική και την παιδοδερματολογία.
Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» μέχρι και το 2014. Αποτέλεσε κύρια ερευνήτρια σε πλήθος ερευνητικών πρωτοκόλλων και κλινικών μελετών αναφορικά με τις καινοτόμες βιολογικές θεραπείες σε νοσήματα όπως η ψωρίαση, η διαπυητική ιδρωταδενίτιδα και η ατοπική δερματίτιδα.
Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στην αισθητική δερματολογία στην κλινική Victoria Park στο Μόντρεαλ του Καναδά με υποτροφία και παρακολούθησε πρωτοπόρες θεραπείες laser, body sculpture και νεότερες τεχνικές ενέσιμων θεραπειών.
Από το 2017, συνεργάζεται ως επιστημονικός σύμβουλος με γνωστή πολυεθνική εταιρία όσον αφορά στις βιολογικές θεραπείες στην ψωρίαση, την διαπυητική ιδρωταδενίτιδα και την ατοπική δερματίτιδα.
Τέλος, διαθέτει πλήθος παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία Στην Αθήνα, τη Ραφήνα και την Κύπρο.
- Από το 2017 μέχρι και σήμερα συνεργάζεται ως επιστημονικός σύμβουλος με γνωστή πολυεθνική εταιρία όσον αφορά στις βιολογικές θεραπείες στην ψωρίαση, την διαπυητική ιδρωταδενίτιδα και την ατοπική δερματίτιδα ενώ παράλληλα ιδιωτεύει ως Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος σε δερματολογικό κέντρο της Αθήνας όπου διαχειρίζεται μεγάλο όγκο ασθενών κλινικής και αισθητικής δερματολογίας.
- Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός μέχρι και το 2014. Αποτέλεσε κύρια ερευνήτρια σε πλήθος ερευνητικών πρωτοκόλλων και κλινικών μελετών αναφορικά με τις καινοτόμες βιολογικές θεραπείες σε νοσήματα όπως η ψωρίαση, η διαπυητική ιδρωταδενίτιδα και η ατοπική δερματίτιδα.

- Εισήχθη το 1998 στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2004 με βαθμό "Λίαν Καλώς".
- Το διάστημα 2005 - 2007 εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της θητείας της στο αγροτικό ιατρείο Μπατσίου στην Άνδρο.
- Το διάστημα 2008-2010 ξεκίνησε ειδικότητα Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Α. Φλέμινγκ στην Αθήνα.
- Το διάστημα 2010-2015 εκπλήρωσε την διδακτορική της διατριβή με τίτλο "Κλινικά χαρακτηριστικά, συνοσηρότητα , ψωρίαση τύπου Ι &τύπου ΙΙ:ομοιότητες, διαφορές και συσχέτιση με αντιγόνα ιστοσυμβατότητας και πολυμορφισμούς γονιδίων." με βαθμό "Άριστα"και ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Το διάστημα 2014 - 2017 ολοκλήρωσε την ιατρική της ειδικότητα με εξετάσεις με βαθμό «Άριστα» στην Δερματολογία - Αφροδισιολογία στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός όπου και εκπαιδεύτηκε σε όλους τους τομείς της Κλινικής Δερματολογίας, την Δερματοχειρουργική και την παιδοδερματολογία.
- Το έτος 2017 μετά από υποτροφία που έλαβε από το Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός και για 3 μήνες μετεκπαιδεύτηκε στην αισθητική δερματολογία στην κλινική Victoria Park στο Μόντρεαλ του Καναδά και παρακολούθησε πρωτοπόρες θεραπείες laser, body sculpture και νεότερες τεχνικές ενέσιμων θεραπειών.
- Διαθέτει πλήθος παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.
Μετεκπαίδευση
2013: Πιστοποιητικό παρακολούθησης σε σεμινάρια κλινικών μελετών από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.
2013: Συμμετοχή στο σεμινάριο Δερματοογκολογίας στο Βερολίνο, Γερμανία.
2015: Συμμετοχή στο ESDR/EADV Summer Research Workshop 2015 Inherited and Acquired Bullous Diseases – From the bench to the patient, Marburg, Γερμανία.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser αποτρίχωση

Αντιμετώπιση ακμής

Αντιμετώπιση έρπητα

Αντιμετώπιση κνίδωσης

Αντιμετώπιση ψωρίασης

Αφαίρεση σπίλων

Έλεγχος σπίλων - δερματοσκόπηση

Θεραπείες αισθητικής

Καθαρισμός προσώπου

Μπότοξ

Υαλουρονικό οξύ (χείλη)

Θεραπεία αντιγήρανσης με υαλουρονικό οξύ (fillers) (Δερματολόγος)

Fractional Laser

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Λ. Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης 7, Ραφήνα, 19009
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top