Αρχική » Γιατροί » Μακρής Σωτήριος
Μακρής Σωτήριος Αγγειοχειρουργός Ίλιον Αττικής

Μακρής Σωτήριος

Αγγειολόγος - Αγγειοχειρουργός

Διεύθυνση
Αθανασιάδου 3-5, Αθήνα, 11521
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Ανεύρυσμα
Ενδαγγειακή χειρουργική ανευρυσμάτων & καρωτίδων
Ενδαγγειακή χειρουργική αρτηριών
Ενδαγγειακή χειρουργική φλεβών
Ευρυαγγείες
Θεραπεία κιρσών με laser
Φλεβίτιδα και κιρσοί

Ο Μακρής Σωτήριος είναι Αγγειοχειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στον Ίλιον, στη Φιλοθέη και στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών κι εκπαιδεύτηκε στη Β’ Προπαιδευτική κλινική του Παν/μίου Αθηνών και στην Αγγειοχειρουργική κλινική του Γεν. Νοσ/μείου ΚΑΤ, όπου υπηρέτησε ως Επιμελητής Αγγειοχειρουργικής.

Είναι κάτοχος διακρατικού μεταπτυχιακού τίτλου από το Παν/μιο Bicocca University Milan με αντικείμενο τις σύγχρονες ενδαγγειακές τεχνικές στην Αγγειοχειρουργική. Ακολούθησε εκπαίδευση στη χρήση αγγειακών υπερήχων στην Αγγειοχειρουργική κλινική του Παν/μίου Αθηνών και είναι πιστοποιημένος από το Υπ. Υγείας για την εφαρμογή τους στους ασφαλισμένους.

Παράλληλα, μετεκπαιδεύτηκε στη μικροχειρουργική και σε εφαρμογές στην αγγειοχειρουργική, σε κακώσεις αγγείων μετά από τραυματισμούς και αθλητικές κακώσεις σε αγγειοχειρουργικές κλινικές της Γερμανίας και της Ολλανδίας.

Έχει συμμετάσχει και παρουσιάσει επιστημονικές μελέτες σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ ταυτόχρονα έχει σπουδαίο συγγραφικό έργο με πολλές δημοσιεύσεις σε ελληνικά - διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Από το 2014 είναι Επιμελητής της Αγγειοχειρουργικής κλινικής του Ομίλου Ευρωκλινικής Αθηνών & επιστημονικός συνεργάτης του ομίλου ΥΓΕΙΑ και του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου.

Τέλος, είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας (ESVS), της Ελληνικής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, του Ελληνικού Κολλεγίου Χειρουργών κ.α.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ίλιον Αττικής.

- Από το 2014 είναι Επιμελητής της Αγγειοχειρουργικής κλινικής του Ομίλου Ευρωκλινικής Αθηνών.

- Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου.

- Από το 2013 υπήρξε υπεύθυνος πρότυπου ιατρείου αγγειακών παθήσεων στη Φιλοθέη Αττικής.

- Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας (ESVS), της Ελληνικής Αγγειοχειρουργικής Εταιρείας, της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, του Ελληνικού Κολλεγίου Χειρουργών, της Φλεβολογικής Εταιρείας, της Εταιρείας Τραύματος και άλλων.

 

- Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 1997 με άριστα.

- Εκπαιδεύτηκε στη Β’ Προπαιδευτική κλινική του Παν/μίου Αθηνών και συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Αγγειοχειρουργική κλινική του Γεν. Νοσ/μείου ΚΑΤ.

- Μετά το πέρας της ειδικότητας υπηρέτησε από το 2008 έως και το 2012 ως επιμελητής αγγειοχειρουργικής στην Αγγειοχειρουργική κλινική του ΚΑΤ.

- Έχει στο ενεργητικό του μεγάλο αριθμό επεμβάσεων επαναγγείωσης άκρων μετά από κακώσεις καθώς και αγγειοχειρουργικών επεμβάσεων με τις σύγχρονες ενδαγγειακές μεθόδους.

- Κάτοχος διακρατικού μεταπτυχιακού τίτλου από το Παν/μιο Bicocca University Milan με αντικείμενο τις σύγχρονες ενδαγγειακές τεχνικές στην Αγγειοχειρουργική.

- Ακολούθησε εκπαίδευση στη χρήση αγγειακών υπερήχων (triplex αγγείων) στην Αγγειοχειρουργική κλινική του Παν/μίου Αθηνών και είναι πιστοποιημένος από το Υπ. Υγείας για την εφαρμογή τους στους ασφαλισμένους.

- Μετεκπαιδεύτηκε στη μικροχειρουργική και σε εφαρμογές στην αγγειοχειρουργική, σε κακώσεις αγγείων μετά από τραυματισμούς και αθλητικές κακώσεις.

- Συμμετείχε σε πλήθος επεμβάσεων αγγειακών κακώσεων, επαναγγειώσεις άκρων μετά από μερική ή πλήρη διατομή. Έχει μετεκπαιδευτεί σε αγγειοχειρουργικές κλινικές της Γερμανίας και της Ολλανδίας.

- Έχει συμμετάσχει και παρουσιάσει επιστημονικές μελέτες σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ ταυτόχρονα έχει σπουδαίο συγγραφικό έργο με πολλές δημοσιεύσεις σε Ελληνικά - Διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

- Εκπονεί διδακτορική διατριβή στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Παν/μίου Αθηνών.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser για την αντιμετώπιση κιρσών

Αντιμετώπιση ευρυαγγειών

Έλεγχος Διαβήτη

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Σκληροθεραπεία Ευρυαγγειών

Αντιμετώπιση κιρσών – φλεβίτιδας

Triplex αγγείων

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top