Αρχική » Γιατροί » Λένης Γεώργιος

Λένης Γεώργιος

Ορθοπαιδικός, Βελονιστής, Χειρουργός

Διεύθυνση
Ερμή Σουρλατζή 12, Κορωπί, 19400
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Οστεοπόρωση
Παθήσεις Σπονδυλικής Στήλης
Χειρουργική Ώμου-Αγκώνα

Ο Λένης Γεώργιος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Βελονιστής και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κορωπί Αττικής.
Στο ιατρείο του παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, γίνεται διάγνωση και θεραπεία ορθοπαιδικών προβλημάτων ενηλίκων και παιδιών, εφαρμογή γύψου σε κατάγματα, ανάταξη εξαρθρημάτων, συρραφή μικροτραυμάτων.
Οι ορθοπαιδικές παθήσεις οι οποίες χρήζουν χειρουργικής θεραπείας, αντιμετωπίζονται σε ιδιωτικές κλινικές στις οποίες είναι εξωτερικός συνεργάτης.
Ενδεικτικά τα χειρουργεία τα οποία αναλαμβάνει ο ιατρός είναι αρθροσκοπήσεις, ολικές αρθροπλαστικές (ισχίου, γόνατος), κατάγματα, μικροδισκεκτομές, σπονδυλοδεσία, χειρουργική μαλακών μορίων (σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, βλαισός μέγας δάκτυλος, αφαίρεση μορφωμάτων).
Στο ιατρείο του, παράλληλα με την ορθοπεδική πρακτική, εφαρμόζει τον βελονισμό, για όλες τις παθήσεις οι οποίες σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μπορούν να αντιμετωπισθούν με αυτή τη μέθοδο.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Κορωπί Αττικής, όπου παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, γίνεται διάγνωση και θεραπεία ορθοπαιδικών προβλημάτων ενηλίκων και παιδιών, εφαρμογή γύψου σε κατάγματα, ανάταξη εξαρθρημάτων, συρραφή μικροτραυμάτων.
- Οι ορθοπαιδικές παθήσεις οι οποίες χρήζουν χειρουργικής θεραπείας, αντιμετωπίζονται σε ιδιωτικές κλινικές στις οποίες είναι εξωτερικός συνεργάτης.

- Στο ιατρείο του, παράλληλα με την ορθοπεδική πρακτική, εφαρμόζει τον βελονισμό, για όλες τις παθήσεις οι οποίες σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μπορούν να αντιμετωπισθούν με αυτή τη μέθοδο.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας

Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης

Αρθροσκόπηση γόνατος

Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής

Αρθροσκόπηση χιαστού

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Παρακολούθηση κατάγματος

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Ερμή Σουρλατζή 12, Κορωπί, 19400
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top