Αρχική » Γιατροί » Κύρτσος Θεοφάνης
Κύρτσος Θεοφάνης Χειρουργός Οφθαλμίατρος Μυτιλήνη

Κύρτσος Θεοφάνης

Οφθαλμίατρος, Χειρουργός

Διεύθυνση
Κωνσταντινουπ'ολεως 5, Μυτιλήνη, 89100
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Laser μυωπίας - υπερμετρωπίας
Γλαύκωμα
Καταρράκτης
Στραβισμός

Ο Κύρτσος Θεοφάνης είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Μυτιλήνη.
Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κι εκπαιδεύτηκε στην οφθαλμολογική κλινική στο ΓΝ Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και στο ΓΝ Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», όπου ειδικεύθηκε στην παιδοφθαλμολογία, στη διάγνωση, μελέτη και θεραπεία του γλαυκώματος, στη διάγνωση και θεραπεία αγγειακών παθήσεων του βυθού του οφθαλμού (διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, θρόμβωση φλέβας) καθώς επίσης και σε παθήσεις της ωχράς κηλίδας (ηλικιακή εκφύλιση ωχράς υγρής και ξηράς μορφής).
Στο ιατρείο του παρέχονται οφθαλμολογικές υπηρεσίες με τη χρήση των πιο εξειδικευμένων και σύγχρονων μηχανημάτων, εναρμονισμένες με τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις.
Υπηρεσίες: Δυνατότητα συνταγογράφησης γυαλιών και φαρμάκων σε όλους τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ στα πλαίσια αμειβόμενης επίσκεψης, μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης, μελέτη γλαυκώματος, παιδοφθαλμολογικός έλεγχος, βυθοσκόπηση, διάγνωση και θεραπεία παθήσεων βυθού (διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, ηλικιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας), OCT τελευταίας τεχνολογίας (Zeiss- Cirrus HD-OCT 400), οπτικά πεδία (Zeiss).

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Μυτιλήνη, από το 2013, όπου παρέχονται οφθαλμολογικές υπηρεσίες με τη χρήση των πιο εξειδικευμένων και σύγχρονων μηχανημάτων, εναρμονισμένες με τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις.

- Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας ως ιατρός το 2009, εργάστηκε για έξι μήνες και ως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους με σύμβαση στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου.

- Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το 2003.
- Το 2003 και για τρεις μήνες (από τον Μάρτιο έως και τον Ιούνιο) εκπαιδεύτηκε στο ΓΝ Μυτιλήνης «Βοστάνειο», ενώ για τον επόμενο χρόνο (έως τον Ιούνιο του 2005) διετέλεσε αγροτικός ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Μήθυμνας.
- Από το 2006 μέχρι το 2008 εκπαιδεύτηκε στην οφθαλμολογική κλινική του ΓΝ Μυτιλήνης «Βοστάνειο», ολοκληρώνοντας το πρώτο κομμάτι της ειδικότητας της οφθαλμολογίας.
- Ακολούθως, από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Δεκέμβριο του 2012 ολοκλήρωσε την ειδικότητα της οφθαλμολογίας στο ΓΝ Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», στο οποίο εκπαιδεύτηκε στην παιδοφθαλμολογία, στη διάγνωση, μελέτη και θεραπεία του γλαυκώματος, στη διάγνωση και θεραπεία αγγειακών παθήσεων του βυθού του οφθαλμού (διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, θρόμβωση φλέβας) καθώς επίσης και σε παθήσεις της ωχράς κηλίδας (ηλικιακή εκφύλιση ωχράς υγρής και ξηράς μορφής).

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser μυωπίας

Laser υπερμετρωπίας

Αντιμετώπιση βλεφαρίτιδας

Αποκόλληση αμφιβληστροειδούς

Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης (Οφθαλμίατρος)

Βλεφαροπλαστική (Οφθαλμίατρος)

Βυθοσκόπηση

Διαθλαστικός έλεγχος και χορήγηση γυαλιών

Έκδοση πιστοποιητικών υγείας για εργασία

Έλεγχος και θεραπεία αμβλυωπίας σε παιδιά

Έλεγχος οπτικών πεδίων

Έλεγχος Στραβισμού

Εξέταση γλαυκώματος

Εξέταση καταρράκτη

Εξέταση κερατόκωνου

Εξέταση ωχράς κηλίδας

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Οφθαλμίατρος)

Θεραπεία Αμβλυωπίας

Θεραπεία οφθαλμικών φλεγμονών

Οπτική τομογραφία συνοχής (OCT)

Οφθαλμολογικός έλεγχος σε παιδιά (από τη γέννηση)

Τονομέτρηση

Χειρουργική αφαίρεση πτερυγίου

Χειρουργική αφαίρεση χαλαζίου

Χειρουργική καταρράκτη

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Κωνσταντινουπ'ολεως 5, Μυτιλήνη, 89100
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top