Αρχική » Γιατροί » Κρατήρας Ζήσης
Κρατήρας Ζήσης Χειρουργός Ουρολόγος Γλυφάδα Αττικής

Κρατήρας Ζήσης

Ουρολόγος, Ανδρολόγος

Διεύθυνση
Δούσμανη 19, Γλυφάδα, 16675
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του Ιατρού €

Εμπειρία

Ανδρική υπογονιμότητα
Λιθίαση
Προστάτης
Στυτική δυσλειτουργία
Φαλλοπλαστική - αυξητική πέους

Ο Κρατήρας Ζήσης είναι Χειρουργός Ουρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα Αττικής.

Είναι πτυχιούχος Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών « Ιπποκράτειο» κι εκπαιδεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική και την Γυναικολογία στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Κατόπιν, μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Monklands της Γλασκώβης στην Λαπαροσκόπηση και την Ένδοουρολογια/ Αντιμετώπιση λιθίασης και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Queen Elizabeth της Γλασκώβης στην Ρομποτική Χειρουργική Ανώτερου Ουροποιητικού (επεμβάσεις νεφρών και ουρητήρα). Αργότερα, μετεκπαιδεύθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Bradford (Ηνωμένο Βασίλειο), ολοκληρώνοντας ένα ρομποτικό fellowship στην Ρομποτική Χειρουργική Κατωτέρου Ουροποιητικού/ Πυέλου (επεμβάσεις Προστάτη και ουροδόχου κύστεως).

Είναι κάτοχος του τίτλου Fellow of European Board of Urology (FEBU) και επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου Ρομποτικής και Ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Τέλος, έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό ελληνικών αλλά και διεθνών συνεδρίων, τόσο ως προσκεκλημένος ομιλητής αλλά και ως εισηγητής αναρτημένων και ελεύθερων ανακοινώσεων και έχει δημοσιεύσει πλήθος ξενόγλωσσων δημοσιεύσεων σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Ταυτόχρονα, συμμετείχε ως συγγραφέας στο διεθνές αγγλόφωνο βιβλίο Ρομποτικής Ουρολογίας ¨ Robotics in Genitourinary Surgery edition 2, Springer.

- Ο Κρατήρας Ζήσης είναι Ουρολόγος – Ανδρολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Γλυφάδα Αττικής, από το 2021.

- Είναι επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου Ρομποτικής και Ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

- Το 2019 εργάστηκε για ένα έτος ως επικουρικός επιμελητής Β’ στο «Αχιλλοπούλειο» Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

- Είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Ένωσης (European Urology Association), της Ευρωπαϊκής εταιρείας Σεξουαλικής ιατρικής (ESSM), της Διεθνούς Εταιρείας Ακράτειας (ICS), του ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και του Ιατρικού Συμβουλίου της Μεγάλης Βρετανίας. (GMC).

- Έλαβε το πτυχίο της ιατρικής το 2008 από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στην Ουρολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών « Ιπποκράτειο», ολοκληρώνοντας την ειδίκευση το 2017.

- Κατά την διάρκεια της ειδικότητας εκπαιδεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική και την Γυναικολογία στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας».

- Το 2017 έλαβε κατόπιν Πανευρωπαϊκών εξετάσεων τον Τίτλο Fellow of European Board of Urology (FEBU).

- Από το 2017 έως το 2019 μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Monklands της Γλασκώβης στην Λαπαροσκόπηση και την Ένδοουρολογια/ Αντιμετώπιση λιθίασης και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Queen Elizabeth της Γλασκώβης στην Ρομποτική Χειρουργική Ανώτερου Ουροποιητικού ( επεμβάσεις νεφρών και ουρητήρα).

- Το 2020 μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο και μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Bradford, ολοκληρώνοντας ένα ρομποτικό fellowship στην Ρομποτική Χειρουργική Κατωτέρου Ουροποιητικού/ Πυέλου (επεμβάσεις Προστάτη και ουροδόχου κύστεως).

- Το 2021 ολοκλήρωσε την Διδακτορική του διατριβή στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο: Μορφολογική, βιοχημική και μοριακή μελέτη τη ς προστατευτικής δράσης των μορίων U-743889G (Λαζαροειδές), της Ερυθροποιητίνης, της Σιλδεναφίλης και της Οκτρεοτίδης στην συντήρηση νεφρών για μεταμόσχευση.

- Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό ελληνικών αλλά και διεθνών συνεδρίων, τόσο ως προσκεκλημένος ομιλητής αλλά και ως εισηγητής αναρτημένων και ελεύθερων ανακοινώσεων και έχει δημοσιεύσει πλήθος Ξενόγλωσσων δημοσιεύσεων σε έγκριτα περιοδικά του επιστημονικού χώρου.

- Συμμετείχε ως συγγραφέας στο διεθνές αγγλόφωνο βιβλίο Ρομποτικής Ουρολογίας ¨ Robotics in Genitourinary Surgery edition 2, Springer.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser περιτομή

TURIS προστατεκτομή

Αισθητική γεννητικών οργάνων

Αντιμετώπιση ακράτειας

Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων HPV

Αντιμετώπιση ουρολιθίασης (πέτρας)

Αντιμετώπιση ουρολοίμωξης

Αντιμετώπιση στυτικής δυσλειτουργίας

Αντιμετώπιση Υποσπαδίας

Αυξητική πέους - Φαλλοπλαστική

Βιοψία προστάτη

Διορθική υπερηχογραφία

Διουρηθρική προστατεκτομή (TURP)

Έλεγχος Υπογονιμότητας (Ουρολόγος)

Εξέταση προστάτη

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Ουρολόγος)

Θεραπεία κιρσοκήλης

Θεραπεία νόσου Peyronie (κάμψη πέους)

Θεραπεία προστατίτιδας

Καρκίνος Νεφρών

Καρκίνος Ουροδόχου Κύστεως

Καρκίνος Προστάτη

Κυστεοσκόπηση

Περιτομή

Πλήρης ουροδυναμικός έλεγχος

Ουροροομετρία, Κυστεομανομετρία, Μελέτη πίεσης ροής, προφιλομετρία ουρήθρας, Ηλεκτρομυογράφημα

Πλήρης ουρολογικός έλεγχος

Κλινική εξέταση, Υπέρηχος κάτω κοιλίας, Αιματολογικές εξετάσεις, Γενική εξέταση ούρων – Ουροκαλλιέργεια

Υπερηχογράφημα ουροδόχου κύστεως

Υπερηχογράφημα πέους

Υπέρηχος νεφρών

Υπέρηχος όρχεων

Χαλινός πέους

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Δούσμανη 19, Γλυφάδα, 16675
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top