Αρχική » Γιατροί » Κοτζαμπασάκης Δημήτριος
Κοτζαμπασάκης Δημήτριος Ωτορινολαρυγγολόγος, Κηφισιά

Κοτζαμπασάκης Δημήτριος

Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)

Διεύθυνση
Λεωφόρος Κρυονερίου 56, Κρυονέρι, 14568
Κόστος επίσκεψης
40 €

Εμπειρία

Αλλεργική ρινίτιδα
Αφαίρεση αμυγδαλών
Διαταραχές φωνής
Ιγμορίτιδα
Ίλιγγος -ζάλη
Κεφαλαλγία
Κρεατάκια μύτης
Ρινικό διάφραγμα

Ο Κοτζαμπασάκης Δημήτριος είναι Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Κηφισιά και στο Κρυονέρι, με ειδίκευση στη διαχείριση και αντιμετώπιση τόσο των επειγόντων όσο και των χρόνιων ωτορινολαρυγγολογικών περιστατικών. Διαθέτει παράλληλα μεγάλη εμπειρία στην πλαστική χειρουργική, ιδιαίτερα του προσώπου, ως συνεργάτης του έμπειρου Πλαστικού Χειρουργού Σ. Κοτζαμπασάκη, από τον οποίο εμπνεύστηκε και εξειδικεύτηκε στην τέχνη της ρινοπλαστικής αλλά και στις αισθητικές επεμβάσεις του προσώπου.

Επιπλέον, ο Dr Κοτζαμπασάκης είναι ειδικευμένος στον έλεγχο της νεογνικής βαρηκοΐας με τη χρήση Ωτακουστικών εκπομπών και πιστοποιημένος χρήστης της τεχνολογίας NMES για την αντιμετώπιση διαταραχών του προσωπικού νεύρου αλλά και ασθενών με δυσκαταποσία μετά από οξείες νευρολογικές παθήσεις (Αγγειακό εγκεφαλικό, πάρεση προσωπικού νεύρου κα).

Έχει σειρά επιστημονικών δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά ενώ το 2018 συμμετείχε στην επιστημονική ομάδα μετάφρασης των κατευθυντήριων οδηγιών για την παραρρινοκολπίτιδα στα Ελληνικά.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Κηφισιά και χειρουργεί στο Ιατρικό Αθηνών, στο ΙΑΣΙΟ Καλλιθέας και στην ΩΡΛ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ.

Από το πέρας της ειδικότητάς του μέχρι σήμερα, δέχεται τους ασθενείς του στο ιατρείο του στην Κηφισιά και χειρουργεί στο Ιατρικό Αθηνών, στο ΙΑΣΙΟ Καλλιθέας και στην ΩΡΛ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ.

Είναι μέλος:

του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

του Ιατρικού Συλλόγου Αγγλίας

του Ιατρικού Συλλόγου Νορβηγίας

της Πανελλήνιας Εταιρίας Ωτορινολαρυγγολογίας

της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ρινοπλαστικής ( RSE)

 

Ειδικεύτηκε αρχικά στην γενική χειρουργική σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και στη συνέχεια στην Ωτορινολαρυγγολογία παιδιών και ενηλίκων, στο Νοσοκομείο “Παίδων Πεντέλης” όπου ειδικεύτηκε στη διαχείριση και αντιμετώπιση ΩΡΛ περιστατικών παίδων.

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στην ΩΡΛ ειδικότητα και στο «Κωνσταντοπούλειο» Γενικό Νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του απέκτησε ιδιαίτερη εμπειρία στη διαχείριση και αντιμετώπιση τόσο των επειγόντων όσο και των χρόνιων ωτορινολαρυγγολογικών περιστατικών.

Παράλληλα με την ειδίκευσή του στην Ωτορινολαρυγγολογία, απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην πλαστική χειρουργική, ιδιαίτερα του προσώπου, ως συνεργάτης του έμπειρου Πλαστικού Χειρουργού Σ. Κοτζαμπασάκη, από τον οποίο εμπνεύστηκε και εξειδικεύτηκε στην τέχνη της ρινοπλαστικής αλλά καις στις αισθητικές επεμβάσεις του προσώπου. Έχει πραγματοποιήσει, από το 2004 μέχρι σήμερα, μεγάλο αριθμό επεμβάσεων λειτουργικής ρινοπλαστικής με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το 2016 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στη διοίκηση μονάδων υγείας και το 2017 ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό Άριστα και τίτλο «Ποιότητα ζωής των ασθενών που υποβλήθηκαν σε ρινοπλαστική».

Εκτός από το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ανοικτού Πανεπιστημίου Πάτρας συμμετείχε στα μεταπτυχιακά προγράμματα:
1. Εισαγωγή στις επιστήμες της ακοής. Α’ Πανεπιστημιακή ΩΡΛ κλινική & IOWA University (10/2014-11/2014)
2.Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Χειρουργικών ειδικοτήτων. Νοσοκομείο Υγεία (01/2012-05-2012)

Είναι ειδικευμένος στον έλεγχο της νεογνικής βαρηκοΐας με τη χρήση Ωτακουστικών εκπομπών. Έχει εξετάσει, μέχρι σήμερα, περισσότερα 2600 νεογνά στο εθνικό πρόγραμμα ανίχνευσης βαρηκοΐας των νεογνών, σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Είναι πιστοποιημένος χρήστης της τεχνολογίας NMES για την αντιμετώπιση διαταραχών του προσωπικού νεύρου αλλά και ασθενών με δυσκαταποσία μετά από οξείες νευρολογικές παθήσεις (Αγγειακό εγκεφαλικό, πάρεση προσωπικού νεύρου κα) - δείτε κάθε έκδοση πατώντας εδώ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

-To 2016 εξέδωσε επιστημονικό βιβλίο σχετικά με τις παθήσεις ρινολογίας.

-Έχει σειρά επιστημονικών δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά μεταξύ των οποίων διακρίνονται τέσσερις διεθνείς δημοσιεύσεις στα κορυφαία περιοδικά The Laryngoscope, Plastic and Reconstructive Surgery, Aesthetic Plastic Surgery και Clinical Pediatrics.

-Το 2018 συμμετείχε στην επιστημονική ομάδα μετάφρασης των κατευθυντήριων οδηγιών για την παραρρινοκολπίτιδα στα Ελληνικά.

-Έχει λάβει μέρος σε πολυάριθμα ιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με μεγάλο αριθμό επιστημονικών εργασιών και παρουσιάσεων.

-Υπήρξε Εκπαιδευτής σε σειρά σεμιναρίων τόσο θεωρητικών όσο και πρακτικών για την ενδοσκοπική χειρουργική της ρινός.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Ακοόγραμμα

Αντιμετώπιση βαρηκοΐας

Αντιμετώπιση ιγμορίτιδας

Αντιμετώπιση ίωσης, γρίπης, κρυολογήματος (Ωτορινολαρυγγολόγος)

Αντιμετώπιση κεφαλαλγίας

Αντιμετώπιση ρινικής συμφόρησης

Αντιμετώπιση ρινορραγίας

Αντιμετώπιση ροχαλητού

Αντιμετώπιση χρόνιων εμβοών – ιλλίγγου

Αντιμετώπιση ωτίτιδας

Αφαίρεση αμυγδαλών (αμυγδαλεκτομή)

Βεβαίωση για δίπλωμα οδήγησης (Ωτορινολαρυγγολόγος)

Διαταραχές κατάποσης - δυσφαγία

Διαταραχές φωνής

Έλεγχος δυσφαγίας με ενδοσκοπική αξιολόγηση κατάποσης

Έλεγχος ζάλης - ισορροπίας

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Ωτορινολαρυγγολόγος)

Καθαρισμός Αυτιών

Πλήρης Ακοολογικός Έλεγχος

Τυμπανόγραμμα

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Λεωφόρος Κρυονερίου 56, Κρυονέρι, 14568
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top