Αρχική » Γιατροί » Κατσουγκράκης Ηλίας
Κατσουγκράκης Ηλίας Ορθοπαιδικός Χειρουργός Ηλιούπολη

Κατσουγκράκης Ηλίας

Ορθοπαιδικός, Παιδοορθοπεδικός, Χειρουργός

Διεύθυνση
Ευαγγελιστρίας 52, Σπάρτη, 23100
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Αθλητικές κακώσεις
Αρθροπλαστική ισχίου & γόνατος
Αρθροπλαστική ώμου
Αρθροσκόπηση
Ρομποτική χειρουργική

Ο Κατσουγκράκης Ηλίας είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη και τη Σπάρτη.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Novi Sad της Σερβίας με ειδικότητα Ορθοπαιδικής – Τραυματιολογίας στην ΣΤ’ ορθοπαιδική κλινική του Ασκληπιείου Βούλας. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας ολοκλήρωσε ένα χρόνο παιδοορθοπαιδικής στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», 6 μήνες μικροχειρουργικής στη Β’ Μικροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ και συμμετείχε στο ιατρείο Οστεοπόρωσης του Ασκληπιείου Βούλας.

Το 2012 μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο για μετεκπαίδευση στη χειρουργική ισχίου, γόνατος και ώμου και ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Clinical Fellowship in Knee and Shoulder Surgery” στο East Surrey Hospital, UK με ενδιαφέρον στην αρθροσκοπική και αρθροπλαστική χειρουργική γόνατος και ώμου. Κατόπιν, εργάστηκε στο Νοσοκομείο Ealing Hospital του Λονδίνου και East Surrey Hospital στο Surrey σαν επικουρικός επιμελητής για 4 συνολικά χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της μετεκπαίδευσής του πραγματοποίησε χειρουργεία ορθοπαιδικής τραυματολογίας ενηλίκων και παίδων, αρθροπλαστικής ισχίου γόνατος και ώμου, αρθροσκοπικής αποκατάστασης χόνδρινων βλαβών γόνατος, συνδεσμοπλαστικής προσθίου χιαστού, αποκατάστασης βλαβών μηνίσκου και αρθροσκοπικής αποκατάστασης ρήξεων τενοντίου πετάλου, υπακρωμιακής προστριβής, ασβεστοποιού τενοντίτιδας και αρθρόλυσης για παγωμένο ώμο.

Απέκτησε, τέλος, εμπειρία στη χρήση βλαστοκυττάρων για τενοντοπάθειες και πρώιμες αρθρίτιδες γόνατος.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη.

- Εργάστηκε στο Νοσοκομείο Ealing Hospital του Λονδίνου και East Surrey Hospital στο Surrey σαν επικουρικός επιμελητής για 4 συνολικά χρόνια.

- Ξεκίνησε να εργάζεται ως ειδικευόμενος ιατρός για την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής στο Γ.Ν. Σπάρτης και ολοκλήρωσε στην ΣΤ’ ορθοπαιδική κλινική του Ασκληπιείου Βούλας.

- Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ιατρική σχόλη του πανεπιστημίου Novi Sad της Σερβίας και κατόπιν εξετάσεων το πτυχίο του αναγνωρίστηκε ισότιμα από το Δ.Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α.

- Απέκτησε τον τίτλο της Ορθοπαιδικής ειδικότητας και Τραυματολογίας τον Οκτώβριο του 2011.

- Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας ολοκλήρωσε ένα χρόνο παιδοορθοπαιδικής στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», 6 μήνες μικροχειρουργικής στη Β’ Μικροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ΚΑΤ και συμμετείχε στο ιατρείο Οστεοπόρωσης του Ασκληπιείου Βούλας.

- Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας στην Ελλάδα και της μετεκπαίδευσής του στο Ηνωμένο Βασίλειο παρακολούθησε και συμμετείχε ως ομιλητής σε σεμινάρια, συμμετείχε στην εκπαίδευση νέων γιατρών και ειδικευόμενων, στη συγγραφή και δημοσίευση άρθρων σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, ενώ παράλληλα συμμετείχε στη συγγραφή του “Bone and Joint Care Paths” Εκδόσεις Incisive publishing (ISBN 0-978-0-9931665-2-5).

- Το 2012 μετέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο για μετεκπαίδευση στη χειρουργική ισχίου, γόνατος και ώμου και ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Clinical Fellowship in Knee and Shoulder Surgery” στο East Surrey Hospital, UK με ενδιαφέρον στην αρθροσκοπικη και αρθροπλαστικη χειρουργικη γόνατος και ώμου.

- Υπηρεσίες: Ρομποτική αρθροπλαστική mako-stryker ισχίου γόνατος, Αρθροπλαστική Ώμου, Αθλητικές κακώσεις - αρθροσκόπηση γόνατος και ώμου, Βλαισός Μέγας Δάχτυλος (Κότσι), Τραυματολογία, Παιδοορθοπαιδική, Μεταβολικά νοσήματα οστών – οστεοπόρωση, Βιολογικές Θεραπείες – PRP- Βλαστοκύτταρα.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Αντιμετώπιση αυχεναλγίας

Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης (Ορθοπεδικός)

Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης

Αποκατάσταση βλαισού μεγάλου δακτύλου (κότσι)

Αρθροπλαστική γόνατος

Αρθροπλαστική ελάχιστης επεμβατικότητας

Αρθροπλαστική ισχίου

Αρθροπλαστική ώμου

Αρθροσκόπηση γόνατος

Αρθροσκόπηση μηνίσκου

Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής

Αρθροσκόπηση χιαστού

Αρθροσκόπηση χονδροπάθειας

Αρθροσκόπηση ώμου

Βλαστοκύτταρα - Αυξητικοί παράγοντες

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Θεραπεία τενοντίτιδας με έγχυση συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων

Κυφοπλαστική

Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός

Παθήσεις σπονδυλικής στήλης

Παρακολούθηση κατάγματος

Πελματογράφημα (Ορθοπεδικός)

Πρόληψη & αντιμετώπιση κύφωσης

Πρόληψη & αντιμετώπιση σκολίωσης

Ρομποτική Χειρουργική

Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα (Ορθοπεδικός)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Ευαγγελιστρίας 52, Σπάρτη, 23100
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top