Αρχική » Γιατροί » Θεοδωρίδης Παναγιώτης
Θεοδωρίδης Παναγιώτης Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος

Θεοδωρίδης Παναγιώτης

Αγγειολόγος - Αγγειοχειρουργός

Διεύθυνση
25ης Μαρτίου 13, Χολαργός, 15561
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Ανεύρυσμα
Ενδαγγειακή χειρουργική ανευρυσμάτων & καρωτίδων
Ενδαγγειακή χειρουργική αρτηριών
Ενδαγγειακή χειρουργική φλεβών
Ευρυαγγείες
Θεραπεία κιρσών με laser
Σκληροθεραπεία Ευρυαγγειών
Φλεβίτιδα και κιρσοί

Ο Θεοδωρίδης Παναγιώτης είναι Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στον Χολαργό, στο Χαϊδάρι Αττικής καθώς και στην Κοζάνη.
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησε την εκπαίδευσή του στη Γενική Χειρουργική στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Κατόπιν, ολοκλήρωσε την ειδικότητα στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΄ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ΄ Γ.Ν. Ν. Ιωνίας και έγινε κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Αιμορραγία - Θρόμβωση - Ιατρική των Μεταγγίσεων» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κι έχει θέση Επιμελητή στη Γ΄ Αγγειοχειρουργική κλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ενώ συνεργάζεται και με άλλες ιδιωτικές κλινικές.
Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Ελληνικών και Διεθνών συνεδρίων, με παρουσίαση εργασιών, βραβεύσεις και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα αγγειοχειρουργικά περιοδικά εισαγμένα στο PubMed.
Τέλος, ασχολείται με την διάγνωση, αντιμετώπιση και μετεγχειρητική παρακολούθηση όλων των αγγειακών παθήσεων, εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές τεχνικές.

- Διατηρεί τρία ιδιωτικά ιατρεία σε Χολαργό, Χαϊδάρι Αττικής & Κοζάνη.
- Από το 2019 έως σήμερα είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
- Έχει θέση Επιμελητή στη Γ΄ Αγγειοχειρουργική Κλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών υπό τον Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής κ Μπίσδα Θεοδόσιο, ενώ συνεργάζεται και με άλλες Ιδιωτικές κλινικές.

- Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2009 με Βαθμό Πτυχίου Λίαν Καλώς.
- Από το 2013 έως το 2016 πραγματοποίησε την εκπαίδευσή του στη Γενική Χειρουργική στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
- Aπό το 2016 έως το 2021 ολοκλήρωσε την ειδικότητα στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του ΄ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ΄ Γ.Ν. Ν. Ιωνίας.
- Το 2017 έγινε κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο: «Αιμορραγία - Θρόμβωση - Ιατρική των Μεταγγίσεων» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
- Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα Ελληνικών και Διεθνών συνεδρίων, με παρουσίαση εργασιών, βραβεύσεις και δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξενόγλωσσα αγγειοχειρουργικά περιοδικά εισαγμένα στο PubMed.
- Ασχολείται με την διάγνωση, αντιμετώπιση και μετεγχειρητική παρακολούθηση όλων των Αγγειακών παθήσεων εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές τεχνικές.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser για την αντιμετώπιση κιρσών

Αντιμετώπιση ευρυαγγειών

Έλεγχος Διαβήτη

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Σκληροθεραπεία Ευρυαγγειών

Αντιμετώπιση κιρσών – φλεβίτιδας

Triplex αγγείων

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top