Αρχική » Γιατροί » Ζώγας Νικόλαος
Ζώγας Νικόλαος Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος & Επεμβατικός Ενδοσκόπος

Ζώγας Νικόλαος

Γαστρεντερολόγος

Διεύθυνση
Επαμεινώνδα 42, Καλλιθέα, 17674
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Γαστρικό Botox
Γαστροσκόπηση
Κoλονοσκόπηση
Πολύποδες
Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου
Φλεγμονώδεις νόσοι εντέρου

O Ζώγας Νικόλαος είναι Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος & Επεμβατικός Ενδοσκόπος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο πολυϊατρείο Central Medical Park στην Καλλιθέα Αττικής (δίπλα από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος).
Είναι τέως διευθυντής της Γαστρεντερολογικής και Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Norrlands Universitetssjukhus, Umeå, Sweden. Επιπλέον, συνεργάζεται με το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου & Περιστερίου, τη Γενική Κλινική "West Athens"- Περιστέρι, το YODA ODC - Πειραιάς, το Νοσοκομείο Metropolitan και το Metropolitan General, καθώς και το Θεραπευτήριο Αθηνών.
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της πόλης Udine Ιταλίας. Ως ειδικευόμενος θήτευσε στο Γ.Ν.Α. Η Ελπίς, στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας και εργάσθηκε στο Νοσοκομείο Blekingesjukhuset πόλης Karskrona Σουηδίας.
Κατόπιν εργάσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Norrlands Universitetssjukhus της πόλης Umeå Σουηδίας, όπου και απέκτησε δύο τίτλους ειδικότητος, αυτόν της Internmedicin (Παθολογίας) και αυτόν της Gastroenterologi och Hepatologi (Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας). Εκεί, έχοντας ένα ευρύτατο φάσμα ασθενών, ασχολήθηκε τόσο με την ηπατολογία, με την κλινική γαστρεντερολογία καθώς και με την διαγνωστική και επεμβατική γαστρεντερολογία.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, υπηρέτησε ως επικουρικός ιατρός στο Γαστρεντερολογικό-Ενδοσκοπικό Ιατρείο του Γ.Ν.Α. Η Ελπίς, εξυπηρετώντας τις επεμβατικές ενδοσκοπικές ανάγκες του νοσοκομείου τόσο για τους νοσηλευόμενους όσο και για τους εξωτερικούς του ασθενείς.

- Από το 2021, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο πολυϊατρείο Central Medical Park στην Καλλιθέα Αττικής (δίπλα από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος).
- Είναι συνεργάτης στο Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου & Περιστερίου, στη Γενική Κλινική "West Athens"- Περιστέρι, στο YODA ODC - Πειραιάς, στο Νοσοκομείο Metropolitan και στο Metropolitan General, καθώς και στο Θεραπευτήριο Αθηνών.
- Τέως διευθυντής Γαστρεντερολογικής και Παθολογικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Norrlands Universitetssjukhus, Umeå, Sweden.
- Στο παρελθόν, έχει εργασθεί ως αγροτικός ιατρός στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιώς καθώς και στην Τροιζηνία και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ).
- Ως ειδικευόμενος θήτευσε στο Γ.Ν.Α. Η Ελπίς (Β' παθολογική κλινική) και στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας (Γαστρεντερολογική Κλινική).
-Επιπλέον, ως ειδικευόμενος εργάσθηκε στο Νοσοκομείο Blekingesjukhuset πόλης Karskrona Σουηδίας.
- Κατόπιν εργάσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Norrlands Universitetssjukhus της πόλης Umeå Σουηδίας, όπου και απέκτησε δύο τίτλους ειδικότητος, αυτόν της Internmedicin (Παθολογίας) και αυτόν της Gastroenterologi och Hepatologi (Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας).
- Επιστρέφοντας στην Ελλάδα υπηρέτησε ως επικουρικός ιατρός στο Γαστρεντερολογικό-Ενδοσκοπικό Ιατρείο του Γ.Ν.Α. Η Ελπίς εξυπηρετώντας τις επεμβατικές ενδοσκοπικές ανάγκες του νοσοκομείου τόσο για τους νοσηλευόμενους όσο και για τους εξωτερικούς του ασθενείς.

- Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της πόλης Udine Ιταλίας.
- Έχει ασχοληθεί τόσο με την ηπατολογία (αυτοάνοση ηπατίτιδα, πρωτοπαθής χολική χολαγγειΐτιδα και κίρρωση, παρακολούθηση και ρύθμιση αγωγής μετά από μεταμόσχευση ήπατος κ.α.), με την κλινική γαστρεντερολογία (κοιλιοκάκη-δυσανεξία στη γλουτένη, ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού, μικροσκοπική κολίτις, ηωσινοφιλική οισοφαγίτις/ γαστρίτις/ εντερίτις, κολλαγοννώδης γαστρίτις κ.α.) καθώς και με την διαγνωστική και επεμβατική γαστρεντερολογία.
- Στην τελευταία απέκτησε μεγάλη εμπειρία στις γαστρο- και κολονοσκοπήσεις, στην παρακολούθηση ασθενών με Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νόσο του Εντέρου (Crohn και Ελκώδης κολίτις) και την Virtual chromoendoscopy (VCE) , στις εκτομές μεγάλων πολυπόδων (EMR), στις απολινώσεις κιρσών οισοφάγου, στην Argon Plasma Coagulation σε αγγειοδυσπλασίες του γαστρεντερικού σωλήνα, στη διαστολή στενώσεων του γαστρεντερικού σωλήνα π.χ. με μπαλόνι, στην τοποθέτηση PEG (γαστροστομίας) και στην τεχνική Double Balloon Enteroscopy (Εντεροσκόπηση με διπλό μπαλόνι) μεταξύ άλλων.

Γλώσσες

Αγγλικά Iταλικά Σουηδικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αναιμίας (Γαστρεντερολόγος)

Αντιμετώπιση γαστρεντερίτιδας

Αντιμετώπιση ευερέθιστου εντέρου

Αντιμετώπιση ηπατίτιδας

Αντιμετώπιση ίκτερου

Αντιμετώπιση κονδυλωμάτων HPV (Γαστρεντερολόγος)

Αντιμετώπιση νόσου Crohn

Αντιμετώπιση σπαστικής κολίτιδας

Αφαίρεση πολυπόδων

Γαστρικό BOTOX

Γαστροσκόπηση

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Γαστρεντερολόγος)

Κολονοσκόπηση

Τεστ αναπνοής για το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Επαμεινώνδα 42, Καλλιθέα, 17674
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top