Αρχική » Γιατροί » Ζαμπάκος Γεώργιος

Ζαμπάκος Γεώργιος

Πλαστικός Χειρουργός

Διεύθυνση
Λεωφόρος Κηφισίας 271, Κηφισιά, 14561
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Επανορθωτική χειρουργική
Μεσοθεραπεία
Πλαστική στήθους

Ο Γεώργιος Ζαμπάκος είναι Πλαστικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Αθήνα, την Κηφισιά και την Μυτιλήνη.

Αποφοίτησε πρώτος από το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών και έγινε δεκτός στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, αφού αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις. Πήρε το πτυχίο της ιατρικής το 1992 και στη συνέχεια, υπηρέτησε τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό από όπου απολύθηκε με το βαθμό του εφέδρου ανθυποπλοιάρχου. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, συνεργάστηκε στενά με την Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάστηκε στη Β’ Χειρουργική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών συνεχίζοντας ταυτόχρονα τη συνεργασία του με την Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής.
Το Φεβρουάριο του 1999, μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία όπου εργάστηκε στη Μονάδα Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Derriford στο Plymouth. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του νοσοκομείου ΚΑΤ και στη συνέχεια επέστρεψε στη Μεγάλη Βρετανία όπου εργάστηκε επί σειρά ετών.

Διετέλεσε Επιμελητής στα νοσοκομεία:
• Μονάδα Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων, Νοσοκομείο Derriford, Plymouth, Μεγ. Βρετανία
• Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, Νοσοκομείο Addenbrooke’s, Cambridge, Μεγ. Βρετανία
• Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, Νοσοκομείο Wexham Park, Λονδίνο, Μεγ. Βρετανία

και Αναπληρωτής Διευθυντής στα νοσοκομεία:
• Μονάδα Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων, Νοσοκομείο Derriford, Plymouth, Μεγ. Βρετανία
• Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής, Νοσοκομείο Royal London, Λονδίνο, Μεγ. Βρετανία
πριν επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα. Έκτοτε μετακαλείται τακτικά στο νοσοκομείο Derriford στο Plymouth ως επισκέπτης διευθυντής όπου ασχολείται κυρίως με την επανορθωτική χειρουργική του μαστού.

Έχει εξειδικευθεί στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού, στην αισθητική χειρουργική του προσώπου και του σώματος, στη χειρουργική του καρκίνου του δέρματος και των μαλακών μορίων, στη μικροχειρουργική, στη χειρουργική της άκρας χείρας, και στις εφαρμογές των Laser.

Έχει συγγράψει δύο βιβλία, δεκάδες επιστημονικές εργασίες σε ελληνικά και, κυρίως, διεθνή περιοδικά, έχει παρουσιάσει περισσότερες από 100 εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και καλείται τακτικά σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια ως προσκεκλημένος ομιλητής.

Σήμερα ασκεί την Πλαστική Χειρουργική ιδιωτικά και συνεργάζεται με τα νοσοκομεία «Metropolitan General», «Μητέρα», «Mediterraneo», «Ιατρικό Ψυχικού», «Ευρωκλινική Αθηνών», «Ρέα», «Ερρίκος Ντυνάν» και «Βιοκλινική (Γενική Κλινική Αθηνών)», καθώς και με τα Παιδιατρικά Νοσοκομεία «Παίδων Μητέρα», «Ιασώ Παίδων» και «Ευρωκλινική Παίδων». Οργάνωσε και διηύθηνε επί σειρά ετών το Χειρουργικό Τμήμα της Β’ Δερματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο «Αττικόν», ενώ παράλληλα είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Δ’ Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, επίσης στο Νοσοκομείο «Αττικόν», όπου ασχολείται με την επανορθωτική χειρουργική του μαστού και την επανορθωτική χειρουργική γενικότερα, καθώς και με την χειρουργική του καρκίνου του δέρματος και ειδικότερα του μελανώματος.

- Αποφοίτησε πρώτος από το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Αθηνών

- Πτυχίο Ιατρικής Σχολής Αθηνών (1992)

- Το Φεβρουάριο του 1999, μετέβηκε στη Μεγάλη Βρετανία όπου εργάστηκε στη Μονάδα Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Derriford στο Plymouth

- Συνεργάστηκε στενά με την Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Έχει εξειδικευθεί στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού, στην αισθητική χειρουργική του προσώπου και του σώματος, στη χειρουργική του καρκίνου του δέρματος και των μαλακών μορίων, στη μικροχειρουργική, στη χειρουργική της άκρας χείρας, και στις εφαρμογές των Laser.

Είναι μέλος των εξής επιστημονικών εταιρειών:
• της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής
• της Βρετανικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (British Association of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgeons – BAPRAS)
• της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (American Society of Plastic Surgeons – ASPS)
• της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (European Association of Plastic Surgeons – EURAPS)
• της ΕυρωπαΪκης Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (European Society of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery – ESPRAS)
• της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Εταιρειών Πλαστικής Χειρουργικής (International Confederation of Plastic Surgery Societies – ICOPLAST)
• της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (International Society of Aesthetic Plastic Surgery – ISAPS)
• της Παγκόσμιας Εταιρείας Αναγεννητικής Πλαστικής Χειρουργικής (International Society of Plastic Regenerative Surgery – ISPRES)
• της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μελανώματος
• της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής
• της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής του Χεριού
• της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας
ενώ είναι και Πλήρες Μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συλλόγου (GMC)

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Lifting προσώπου – λαιμού

Αποκατάσταση ουλών

Αυξητική μαστών – μειωτική μαστών – ανόρθωση μαστών – σωληνωτοί μαστοί – γυναικομαστία – εισολκή θηλών

Εγκαύματα

Επεμβάσεις επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής

Μεταμόσχευση μαλλιών

Ουλές ακμής

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Λεωφόρος Κηφισίας 271, Κηφισιά, 14561
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top