Αρχική » Γιατροί » Γραββάνης Χρήστος
Γραββάνης Χρήστος Στρατιωτικός Ιατρός, Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος

Γραββάνης Χρήστος

Ενδοκρινολόγος

Διεύθυνση
Λεωφόρος Ιασωνίδου 62, Ελληνικό, 16777
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Διαβήτης κύησης
Εμμηνόπαυση
Θυρεοειδής
Σακχαρώδης διαβήτης

Ο Γραββάνης Χρήστος είναι Στρατιωτικός Ιατρός, Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ελληνικό Αττικής.
Παράλληλα είναι Επιμελητής της Ενδοκρινολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.
Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διαθέτει πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).
Ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία στη Μονάδα Ενδοκρινολογίας και Κέντρο Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς, στην Α΄ Παθολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, ενώ κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του εκπαιδεύτηκε στο Τμήμα Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης στη Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στις Ενδοκρινικές Παθήσεις κατά την Κύηση στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα του ΓΝ “Έλενα Βενιζέλου” και στην Παιδοενδοκρινολογία στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα Αύξησης και Ανάπτυξης, του Γ.Ν.Π.Α “Π & Α Κυριακού”.
Επιπλέον, παρακολούθησε και περάτωσε επιτυχώς πλήθος σεμιναρίων (Advanced Trauma Life Support(ATLS), Prehospital Trauma Life Support (PHTLS), Advanced Life Support (ALS), Σχολείο Αεροπορικής Ιατρικής).
Διατελεί μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της European Society of Endocrinology (ESE), καθώς και του Ιατρικού Συλλόγου του κρατιδίου Oberbayern στη Γερμανία (Deutsche Approbation als Arzt/ Regierung von Oberbayern).
Τέλος, διαθέτει πλούσια ερευνητική δραστηριότητα με δημοσιευμένες εργασίες σε ιατρικά περιοδικά της διεθνούς βιβλιογραφίας και πλήθος ανακοινώσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ελληνικό Αττικής.
- Είναι Επιμελητής της Ενδοκρινολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.
- Διατελεί μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της European Society of Endocrinology (ESE), καθώς και του Ιατρικού Συλλόγου του κρατιδίου Oberbayern στη Γερμανία (Deutsche Approbation als Arzt/ Regierung von Oberbayern).

- Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).
- Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
- Ειδικεύτηκε στην Ενδοκρινολογία στη Μονάδα Ενδοκρινολογίας και Κέντρο Μεταβολισμού και Σακχαρώδη Διαβήτη στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς, στην Α΄ Παθολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.
- Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του εκπαιδεύτηκε στο Τμήμα Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης στη Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στις Ενδοκρινικές Παθήσεις κατά την Κύηση στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα του ΓΝ “Έλενα Βενιζέλου” και στην Παιδοενδοκρινολογία στο Ενδοκρινολογικό Τμήμα Αύξησης και Ανάπτυξης, του Γ.Ν.Π.Α “Π & Α Κυριακού”.
- Παρακολούθησε και περάτωσε επιτυχώς πλήθος σεμιναρίων (Advanced Trauma Life Support(ATLS), Prehospital Trauma Life Support (PHTLS), Advanced Life Support (ALS), Σχολείο Αεροπορικής Ιατρικής).
- Διαθέτει πλούσια ερευνητική δραστηριότητα με δημοσιευμένες εργασίες σε ιατρικά περιοδικά της διεθνούς βιβλιογραφίας και πλήθος ανακοινώσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση εμμηνόπαυσης

Αντιμετώπιση οστεοπόρωσης

Έλεγχος θυρεοειδούς

Έλεγχος σακχαρώδη διαβήτη

Έλεγχος Υπογονιμότητας

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Ενδοκρινολόγος)

Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Λεωφόρος Ιασωνίδου 62, Ελληνικό, 16777
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top