Αρχική » Γιατροί » Γεωργιάδης Γεώργιος
Γεωργιάδης Γεώργιος

Γεωργιάδης Γεώργιος

Οδοντίατρος

Διεύθυνση
Ευεργέτου Γιαβάση 7, Αγία Παρασκευή, 15342
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του Ιατρού €

Εμπειρία

Εμφυτεύματα δοντιών
Εξαγωγή φρονιμίτη
Λεύκανση δοντιών
Όψεις ρητίνης
Περιοδοντίτιδα
Σιδεράκια
Χειρουργική στόματος

Ο Γεωργιάδης Γεώργιος είναι Οδοντίατρος - Προσθετολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Αγία Παρασκευή και τον Άγιο Δημήτριο Αττικής, όπου καλύπτει όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής, με εστίαση στην Κινητή και Ακίνητη Προσθετική, την Εμφυτευματολογία αλλά και την Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική και στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία, κατά τη διάρκεια της οποίας διετέλεσε οδοντίατρος στο οδοντιατρικό τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Έχει παρακολουθήσει 3ετές πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, λαμβάνοντας εξειδίκευση στην Προσθετολογία, ενώ παράλληλα έκανε το Μaster του στον τομέα των Οδοντιατρικών Βιοϋλικών. Έκτοτε, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του τομέα της Προσθετικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι μέλος της Προσθετικής Εταιρίας Ελλάδος και της Ελληνικής Εταιρίας Στοματοπροσωπικού Πόνου και πιστοποιημένος εξεταστής – οδοντίατρος ερευνητής της «Πανελλήνιας Επιδημιολογικής Μελέτης και Καταγραφής της Στοματικής Υγείας» από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

Τέλος, συμμετέχει σε εθελοντικές κοινωνικές δράσεις, όπως επισκέψεις σε σχολεία και ΚΑΠΗ με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον ρόλο της πρόληψης καθώς και την καταγραφή προβλημάτων στοματικής υγείας και ενημέρωση για τις μεθόδους αντιμετώπισής τους.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Αγία Παρασκευή και τον Άγιο Δημήτριο Αττικής, όπου καλύπτει όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής, με εστίαση στην Κινητή και Ακίνητη Προσθετική, την Εμφυτευματολογία αλλά και την Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική.

- Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του τομέα της Προσθετικής στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας διετέλεσε Οδοντίατρος στο οδοντιατρικό τμήμα του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

- Είναι μέλος της Προσθετικής Εταιρίας Ελλάδος και της Ελληνικής Εταιρίας Στοματοπροσωπικού Πόνου.

- Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Οδοντιατρική (1991).

- Παρακολούθησε 3ετές (1993 – 1996) πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, λαμβάνοντας εξειδίκευση στην Προσθετολογία.

- Έκανε το Μaster του στον τομέα των Οδοντιατρικών Βιοϋλικών.

- Είναι πιστοποιημένος εξεταστής - οδοντίατρος ερευνητής της «Πανελλήνιας Επιδημιολογικής Μελέτης και Καταγραφής της Στοματικής Υγείας» από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

- Συμμετέχει σε εθελοντικές κοινωνικές δράσεις, όπως επισκέψεις σε σχολεία και ΚΑΠΗ με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον ρόλο της πρόληψης καθώς και την καταγραφή προβλημάτων στοματικής υγείας και ενημέρωση για τις μεθόδους αντιμετώπισής τους.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Ανασύσταση δοντιού με άξονα

Αντιμετώπιση ουλίτιδας

Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας

Απονεύρωση δοντιών

Γέφυρα δοντιών

Ενδοδοντία

Εξαγωγή δοντιού

Εξαγωγή φρονιμίτη

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Οδοντίατρος)

Καθαρισμός δοντιών

Λεύκανση δοντιών

Οδοντικά εμφυτεύματα

Ολική οδοντοστοιχία (Μασέλα δοντιών)

Όψεις ρητίνης

Στεφάνη (Θήκη)

Στίλβωση - Φθορίωση

Στοματικός έλεγχος

Σφράγισμα δοντιών

Χειρουργική εξαγωγή εγκλείστου και ημιέγκλειστου

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Ευεργέτου Γιαβάση 7, Αγία Παρασκευή, 15342
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top