Αρχική » Γιατροί » Γεωργίου Βασίλειος

Γεωργίου Βασίλειος

Ορθοπαιδικός, Χειρουργός

Διεύθυνση
 Στρυμώνος 1, Σέρρες, 62123
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Αρθροσκόπηση
Μικροχειρουργική
Οστεοπόρωση
Παθήσεις Σπονδυλικής Στήλης

Ο Γεωργίου Βασίλειος είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός Ενηλίκων και Παίδων και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στις Σέρρες και την Ηράκλεια Σερρών.
Επίσης, εξετάζει και παρακολουθεί ασθενείς στην κλινική του Κυανού Σταυρού Θεσσαλονίκης.
Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία και δύο χρόνια αργότερα ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή υπό την επίβλεψη του Prof. Dr. M. Haass, αποκτώντας τον τίτλο του διδάκτορα της Ιατρικής (Dr. Med.) του ιδίου πανεπιστημίου. Κατόπιν, παρακολούθησε μαθήματα για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας (MSc Health Management) από το Frederick Institude of Technology του πανεπιστημίου της Κύπρου.
Ξεκίνησε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Σερρών, όπου εκπλήρωσε το χρόνο της χειρουργικής στην Β’ χειρ/κή κλινική και στη συνέχεια πήρε θέση στην ορθοπαιδική κλινική για δύο χρόνια, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στον τομέα της τραυματολογίας και της επανορθωτικής χειρουργικής. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Γ΄ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, σε μια ομάδα εξαίρετων χειρουργών και επιστημόνων όπου και εκπαιδεύτηκε στην Παιδο-ορθοπαιδική, στην αρθροσκοπική χειρουργική, στην τραυματολογία και στην επανορθωτική χειρουργική γόνατος, ισχίου και άνω άκρου. Το 2014 απόκτησε τον τίτλο ειδικότητας του Χειρουργού Ορθοπαιδικού.
Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Βάδης Βυρτεμβέργης, του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, του ECOSEP (European College of Sports and Exercise Physicians), της ΕΕΧΟΤ (Ελληνική Εταιρεία Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας) και του Κολλέγιου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρούργων (Κ.Ε.Ο.Χ.).
Τέλος, έχει συμμετοχή σε ελληνικές και ξένες δημοσιεύσεις στον ελληνικό και διεθνή ιατρικό περιοδικό τύπο, καθώς επίσης συμμετείχε σε οργανωτικές επιτροπές συνεδρίων.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην πόλη των Σερρών και στην Ηράκλεια Σερρών.
- Εξετάζει και παρακολουθεί ασθενείς στην κλινική του Κυανού Σταυρού Θεσσαλονίκης κατόπιν ραντεβού.
- Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Βάδης Βυρτεμβέργης, του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών και του ECOSEP (European College of Sports and Exercise Physicians)
- Είναι μέλος της ΕΕΧΟΤ (Ελληνική Εταιρεία Ορθοπαιδικής Χειρουργικής και Τραυματολογίας) και του Κολλέγιου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρούργων (Κ.Ε.Ο.Χ.) μετά από εξετάσεις.
- Από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Ιούνιο του 2010 διατέλεσε καθηγητής στο δημόσιο Ι.Ε.Κ. Σερρών στο τμήμα Νοσηλευτικής – Τραυματολογίας.

- Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία το 2005.
- Το 2007 ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή υπό την επίβλεψη του Prof. Dr. M. Haass και απέκτησε τον τίτλο του διδάκτορα της Ιατρικής (Dr. Med.) του ιδίου πανεπιστημίου.
- Τη διετία 2007 – 2009 παρακολούθησε μαθήματα για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας (MSc Health Management) από το Frederick Institude of Technology του πανεπιστημίου της Κύπρου.
- Ξεκίνησε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής το Νοέμβριο του 2008 στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Σερρών, όπου εκπλήρωσε το χρόνο της χειρουργικής στην Β’ χειρ/κή κλινική υπό το Δ/ντή Κων/νο Σταυλά.
- Στη συνέχεια πήρε θέση στην ορθοπαιδική κλινική για δύο χρόνια υπό τους Δ/ντές Σ. Γκόγκα και Σ. Όρλιακλη αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στον τομέα της τραυματολογίας και της επανορθωτικής χειρουργικής.
- Από το Σεπτέμβριο του 2011 συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Γ΄ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Γ.Ν. Παπαγεωργίου υπό τους Δ/ντες Καθ. Γ Καπετάνο και Ι. Κύρκο, σε μια ομάδα εξαίρετων χειρουργών και επιστημόνων όπου και εκπαιδεύτηκε στην Παιδο-ορθοπαιδική, στην αρθροσκοπική χειρουργική, στην τραυματολογία και στην επανορθωτική χειρουργική γόνατος, ισχίου και άνω άκρου. Στις 2 Δεκεμβρίου 2014 απόκτησε τον τίτλο ειδικότητας του Χειρουργού Ορθοπαιδικού.
- Τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε θέμα για δεύτερη διδακτορική διατριβή στην Παιδο-Ορθοπαιδική από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Επιβλέπων: Αναπλ. Καθηγητής Ελευθέριος Τσιρίδης).
- Έχει συμμετοχή σε ελληνικές και ξένες δημοσιεύσεις στον ελληνικό και διεθνή ιατρικό περιοδικό τύπο, καθώς επίσης συμμετείχε σε οργανωτικές επιτροπές συνεδρίων.

Γλώσσες

Αγγλικά Γερμανικά Γαλλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας

Αντιμετώπιση σπονδυλόλυσης - σπονδυλολίσθησης

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση

Θεραπεία τενοντίτιδας με έγχυση συμπυκνωμένων αιμοπεταλίων

Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
 Στρυμώνος 1, Σέρρες, 62123
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top