Αρχική » Γιατροί » Βοσκάκης Ιερώνυμος
Βοσκάκης Ιερώνυμος

Βοσκάκης Ιερώνυμος

Γυναικολόγος, Μαιευτήρας

Διεύθυνση
Χώρα Άνδρου, Άνδρος, 84500
Κόστος επίσκεψης
50 € TEST PAP 70

Εμπειρία

Εξωσωματική Γονιμοποίηση
Κονδυλώματα
ΣΜΝ
Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Ο Βοσκάκης Ιερώνυμος είναι Μαιευτήρας - Γυναικολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στη Νέα Μάκρη Αττικής και στην Άνδρο.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μπρέσια (Università Degli Studi di Brescia –  Facoltà di Medicina e Chirurgia) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Παράλληλα ολοκλήρωσε τη Διδακτορική του Διατριβή στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής του στη Μαιευτική – Γυναικολογία εργάστηκε αρχικά στη Β’ Χειρουργική Κλινική του 417 Ν.Ι.Μ.Τ.Σ και στη συνέχεια στην Ε’ Μ/Γ Κλινική του Γ.Ν Μαιευτηρίου "ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ".

Κατέχει, επίσης, την επίσημη πιστοποίηση στη Διαγνωστική Κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης.

Συνεργάζεται με τις Μαιευτικές - Γυναικολογικές Κλινικές ΙΑΣΩ και ΛΗΤΩ, καθώς και με το δίκτυο υγείας Alico Benefit Club και είναι συμβεβλημένος με τις Ασφαλιστικές Εταιρείες που συνεργάζονται με τον όμιλο της Βιοϊατρικής.

Τέλος, έχει πάρει μέρος σε πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων που άπτονται της Μαιευτικής και Γυναικολογίας, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της Γυναικολογικής Ουρολογίας και των Αποκαταστάσεων Διαταραχών του Πυελικού εδάφους.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στη Νέα Μάκρη Αττικής και στην Άνδρο.

- Συνεργάζεται με τις Μαιευτικές - Γυναικολογικές Κλινικές ΙΑΣΩ και ΛΗΤΩ, καθώς και με το δίκτυο υγείας Alico Benefit Club.

- Είναι συμβεβλημένος με τις Ασφαλιστικές Εταιρείες που συνεργάζονται με τον όμιλο της Βιοϊατρικής.

- Κατά τη διάρκεια της εξειδίκευσής του στη Μαιευτική – Γυναικολογία εργάστηκε αρχικά στη Β’ Χειρουργική Κλινική του 417 Ν.Ι.Μ.Τ.Σ και στη συνέχεια στην Ε’ Μ/Γ Κλινική του Γ.Ν Μαιευτηρίου "ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ".

- Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ουρογυναικολογίας και Διαταραχών του Πυελικού Εδάφους, της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης, της Ελληνικής HPV Εταιρίας για την Έρευνα και Αντιμετώπιση του Ιού των Θηλωμάτων, της Ελληνικής Εταιρείας Περιγεννητικής Ιατρικής και της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

- Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μπρέσια (Università Degli Studi di Brescia –  Facoltà di Medicina e Chirurgia) με βαθμό πτυχίου 99/110 (‘Αριστα) και τίτλο πτυχιακής εργασίας «Η φασματομετρική ανάλυση Doppler στην εμβρυϊκή πνευμονική κυκλοφορία».

- Ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (Master of Public Health) και τη Διδακτορική του Διατριβή στην Ιατρική Σχολή Αθηνών με τίτλο « Συσχέτιση των γδΤ κυττάρων του περιφερικού αίματος με αυτόματες αποβολές σε γυναίκες με χλαμυδιακές λοιμώξεις».​

- Έχει πάρει μέρος σε πλήθος μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων και συνεδρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων που άπτονται της Μαιευτικής και Γυναικολογίας (Παθολογία Τραχήλου, Κολποσκόπηση, Λαπροσκοπική Χειρουργική, Κύηση Υψηλού Κινδύνου) με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της Γυναικολογικής Ουρολογίας και των Αποκαταστάσεων Διαταραχών του Πυελικού εδάφους.

- Κατέχει την επίσημη πιστοποίηση στη Διαγνωστική Κολποσκόπηση από την Ελληνική Εταιρεία Παθολογίας Τραχήλου και Κολποσκόπησης.

 

 

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Υπερηχογράφημα Αυχενικής Διαφάνειας

HPV Τεστ & Εμβολιασμός

Αμνιοπαρακέντηση

Αντιμετώπιση Κονδυλωμάτων

Ανωμαλίες κύκλου

Ενδοκολπικό υπερηχογράφημα

Εξωσωματική Γονιμοποίηση

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Γυναικολόγος)

Θεραπεία Ενδομητρίωσης

Θεραπεία Συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών

Κολποσκόπηση

Παρακολούθηση κύησης

Πλήρης Γυναικολογικός Έλεγχος

test-pap, διακολπικό υπερηχογράφημα μήτρας και ωοθηκών, ψηλάφιση μαστού, γυναικολογική εξέταση

Προγεννητικός έλεγχος

Προληπτικός Έλεγχος μαστών

Σαλπιγγογραφία

Σεξουλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Τεστ ΠΑΠ

Τροφοβλάστη

Υπερηχογράφημα Doppler

Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή

Υστεροσκόπηση

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Χώρα Άνδρου, Άνδρος, 84500
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top