Αρχική » Γιατροί » Βενουζίου Ααρών
Βενουζίου Ααρών Ορθοπεδικός

Βενουζίου Ααρών

Ορθοπαιδικός, Χειρουργός

Διεύθυνση
Χαριλάου Τρικούπη 3, Πανόραμα, 552 36
Κόστος επίσκεψης
Ρωτήστε μας για την αμοιβή του ιατρού €

Εμπειρία

Αθλητικές κακώσεις
Αρθροσκόπηση
Επανορθωτική Χειρουργική
Χειρουργική Ώμου-Αγκώνα

Ο Βενουζίου Ααρών είναι Ορθοπεδικός Χειρουργός και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Καλαμαριά και το Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών σπουδών και τη λήψη του τίτλου ειδικότητας από την Πανεπιστημιακή Ορθοπeδική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μετεκπαιδεύτηκε στις Η.Π.Α. (Pittsburgh, PA) από το 2009 έως το 2011, ως διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας με πλήρη χειρουργική & κλινική δραστηριότητα στη χειρουργική ώμου, αγκώνα, άκρας χειρός και στην επανορθωτική μικροχειρουργική, αποκτώντας εκτεταμένη χειρουργική εμπειρία.
Έχει διατελέσει υπότροφος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικών Κακώσεων, Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκόπησης (ESSKA – European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy), με επίκεντρο τις παθήσεις και τη χειρουργική του ώμου και του γόνατος. Για 3 χρόνια διετέλεσε ιατρός της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στο Βόλλεϋ, την οποία έχει συνοδεύσει σε διάφορα διεθνή τουρνουά. Είναι, παράλληλα, υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Τα ειδικά ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τις αθλητικές κακώσεις, την αρθροσκόπηση και τις αρθροπλαστικές του άνω άκρου (ώμου, αγκώνα, καρπού). Έχει εκτεταμένη εμπειρία στην αντιμετώπιση των σύνθετων νευρικών και ακρωτηριαστικών κακώσεων του άνω άκρου.
Τέλος, το πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει 30 δημοσιευμένες εργασίες και περιλήψεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, 8 κεφάλαια βιβλίων, μεγάλο πλήθος παρουσιάσεων και διαλέξεων, 50 εκ των οποίων σε διεθνή συνέδρια, καθώς και αρκετές επιστημονικές διακρίσεις, βραβεία και χορηγίες.

- Διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στην Καλαμαριά και στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
- Από το 2015 έως το 2018 διετέλεσε ιατρός της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στο Βόλλεϋ, την οποία έχει συνοδεύσει σε διάφορα διεθνή τουρνουά.

- Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών σπουδών και τη λήψη του τίτλου ειδικότητας από την Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μετεκπαιδεύτηκε στις Η.Π.Α. (Pittsburgh, PA) από το 2009 έως το 2011, ως διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας με Η1Β visa εργασίας, με πλήρη χειρουργική & κλινική δραστηριότητα στη χειρουργική ώμου, αγκώνα, άκρας χειρός και στην επανορθωτική μικροχειρουργική, αποκτώντας εκτεταμένη χειρουργική εμπειρία.
- Έχει διατελέσει υπότροφος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικών Κακώσεων, Χειρουργικής Γόνατος και Αρθροσκόπησης (ESSKA – European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy), με επίκεντρο τις παθήσεις και τη χειρουργική του ώμου και του γόνατος.
- Τα ειδικά ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τις αθλητικές κακώσεις, την αρθροσκόπηση και τις αρθροπλαστικές του άνω άκρου (ώμου, αγκώνα, καρπού).
- Έχει εκτεταμένη εμπειρία στην αντιμετώπιση των σύνθετων νευρικών και ακρωτηριαστικών κακώσεων του άνω άκρου.
- Το πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει 30 δημοσιευμένες εργασίες και περιλήψεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, 8 κεφάλαια βιβλίων, μεγάλο πλήθος παρουσιάσεων και διαλέξεων, 50 εκ των οποίων σε διεθνή συνέδρια, καθώς και αρκετές επιστημονικές διακρίσεις, βραβεία και χορηγίες.
- Είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων

Αντιμετώπιση οστεοαρθρίτιδας

Αρθροπλαστική ώμου

Μικροχειρουργική αποκατάσταση παθήσεων άκρας χειρός

Παρακολούθηση κατάγματος

Ρομποτική Χειρουργική

Αντιμετώπιση Παθήσεων Αγκώνα

Αντιμετώπιση Παθήσεων Ώμου

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Επιλέξτε ιατρείο
Χαριλάου Τρικούπη 3, Πανόραμα, 552 36
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top