Αρχική » Γιατροί » Αλεξανδρίδης Dental Care
Αλεξανδρίδης Γεώργιος

Αλεξανδρίδης Dental Care

Οδοντίατρος, Εμφυτευματολόγος, Ενδοδοντιστής, Περιοδοντολόγος

Διεύθυνση
Υγείας 19, Κορυδαλλός, 18120
Κόστος επίσκεψης
Δωρεάν Οδοντιατρικός έλεγχος | Καθαρισμός 40 €

Εμπειρία

Εμφυτεύματα δοντιών
Εξαγωγή φρονιμίτη
Λεύκανση δοντιών
Όψεις ρητίνης
Περιοδοντίτιδα
Σιδεράκια
Χειρουργική στόματος

Το “Alexandridis Dental Care” λειτουργεί από το 1987 σε έναν ιδιόκτητο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για να προσφέρει σύγχρονες οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Βρίσκεται στον Κορυδαλλό Αττικής και ανακαινίστηκε πλήρως το 2016, με γνώμονα όχι μόνο να προσφέρει σωστές ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και να είναι ευχάριστο στους ασθενείς που το επισκέπτονται. Διαθέτει μία κύρια οδοντιατρική έδρα και μια βοηθητική, σε ξεχωριστούς χώρους, για να καλύψει τις ανάγκες ενός σύγχρονου ιατρείου.

- Ο Αλεξανδρίδης Μιχαήλ είναι Χειρουργός Οδοντίατρος, πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας. Ασκεί τη γενική οδοντιατρική από το 1987 και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική οδοντιατρική, την προσθετική και τα οδοντικά εμφυτεύματα. Έχει λάβει μέρος σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και πρακτικά σεμινάρια. Έχει συμμετάσχει παράλληλα σε προγράμματα προαγωγής της στοματικής υγείας σε σχολεία και σε ΜΚΟ. Τον διακρίνει ο επαγγελματισμός του και η αφοσίωση στο λειτούργημα του οδοντιάτρου.

- Ο Αλεξανδρίδης Γεώργιος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος, πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Comenius University. Ασκεί την γενική οδοντιατρική από το 2015 με έμφαση στην αισθητική οδοντιατρική, την ενδοδοντική θεραπεία και την προληπτική οδοντιατρική. Λαμβάνει μέρος σε επιστημονικά συνέδρια και πρακτικά σεμινάρια με σκοπό την συνεχιζόμενη εκπαίδευση του. Είναι κάτοχος διπλώματος πρώτων βοηθειών ALS, και αποτελεί μέλος της Ακαδημίας Κλινικής Οδοντιατρικής.

Το οδοντιατρείο είναι άρτια εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα και αξιόπιστα μηχανήματα που καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής, έτσι ώστε να παρέχονται όλες οι οδοντιατρικές υπηρεσίες: Αισθητική Οδοντιατρική, Προσθετική (στεφάνες, Ολικές/μερικές οδοντοστοιχίες), Εμφυτεύματα, Περιοδοντολογία, Ενδοδοντία (απονεύρωση), Λεύκανση, Παιδοδοντία, Οδοντική χειρουργική (σφραγίσματα), Χειρουργική στόματος, Ορθοδοντική.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Ανασύσταση δοντιού με άξονα

Αντιμετώπιση ουλίτιδας

Αντιμετώπιση περιοδοντίτιδας

Απονεύρωση δοντιών

Γέφυρα δοντιών

Ενδοδοντία

Εξαγωγή δοντιού

Εξαγωγή φρονιμίτη

Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση (Οδοντίατρος)

Καθαρισμός δοντιών

Λεύκανση δοντιών

Οδοντικά εμφυτεύματα

Ολική οδοντοστοιχία (Μασέλα δοντιών)

Όψεις ρητίνης

Στεφάνη (Θήκη)

Στίλβωση - Φθορίωση

Στοματικός έλεγχος

Σφράγισμα δοντιών

Χειρουργική εξαγωγή εγκλείστου και ημιέγκλειστου

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Υγείας 19, Κορυδαλλός, 18120
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top