Αρχική » Γιατροί » Κυριαζή – Τάχου Ευρυδίκη
Κυριαζή - Τάχου Ευρυδίκη Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Μαρούσι Αττικής

Κυριαζή – Τάχου Ευρυδίκη

Δερματολόγος, Χειρουργός

Διεύθυνση
Νερατζιωτίσσης 21, Μαρούσι, 15124
Κόστος επίσκεψης
50 €

Εμπειρία

Laser αποτρίχωσης
Θεραπεία ακμής
Θεραπεία αντιγύρανσης
Θεραπεία κονδυλωμάτων
Θεραπεία σπιλών (ελιές)
Θεραπεία ψωρίασης
Κρυολιπόλυση
Μεσοθεραπεία

Η Κυριαζή - Τάχου Ευρυδίκη είναι Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι Αττικής.

Είναι πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων Αθήνας «Α. Συγγρός».

Στη διάρκεια της ειδικότητάς της αλλά και μετά, εκπαιδευόταν παράλληλα και στη Μικροσκοπική Διάγνωση των Δερματικών Νοσημάτων στο εξειδικευμένο Ιστοπαθολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Συγγρού. Κατόπιν, διορίστηκε ως ειδικευμένη Δερματολόγος στο νοσοκομείο «Α. Συγγρός», όπου εργάστηκε για 20 χρόνια, ενώ συμμετείχε και στο εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο του νοσοκομείου. Μετά από διετή έρευνα, ολοκλήρωσε τη συγγραφή της Διατριβής της και της απονεμήθη ο τίτλος του Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια, για 6 μήνες εργάστηκε αποκλειστικά στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός», ενώ για χρόνια υπηρέτησε ως Αν. Διευθύντρια του Β’ Δερματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου.

Σε όλη την διάρκεια της θητείας της στο νοσοκομείο, δημοσίευσε μεγάλο αριθμό εργασιών σε πολλά καταξιωμένα ιατρικά επιστημονικά περιοδικά και κλήθηκε να συμμετάσχει ως ομιλήτρια και συντονίστρια σε πολλά δερματολογικά συνέδρια.

Τέλος, είναι μέλος πλήθους Επιστημονικών Εταιρειών και Συλλόγων κι έχει διατελέσει επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος στην Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής, θέση που κατέχει έως σήμερα.

Ιδιαίτερα γνωστικά της αντικείμενα είναι η Αισθητική Δερματολογία, η Χειρουργική Δέρματος, η Λιποαναρρόφηση – Λιποπρόσθεση τα Lasers και η Παιδοδερματολογία.

- Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Μαρούσι Αττικής, όπου γίνεται πλήρης κλινική δερματολογική εξέταση, δερματολογικές επεμβάσεις και αισθητικές πράξεις χρησιμοποιώντας σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές και σύγχρονη ιατρική τεχνολογία.

- Μετά τη λήψη της ειδικότητας, διορίστηκε ως ειδικευμένη Δερματολόγος στο νοσοκομείο «Α. Συγγρός», όπου εργάστηκε για 20 χρόνια. Στη διάρκεια της θητείας της στο νοσοκομείο, εργάστηκε τόσο στα εξωτερικά ιατρεία, εξετάζοντας δερματολογικούς ασθενείς, ενήλικες και παιδιά, όσο και ως υπεύθυνη παρακολούθησης και θεραπείας των νοσηλευόμενων ασθενών στους εσωτερικούς θαλάμους. Ιδιαιτέρως παρακολουθούσε τους ασθενείς με Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα και Ονυχομυκητιάσεις.

- Για 6 μήνες εργάστηκε αποκλειστικά στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός», όπου εκπαιδεύτηκε σε πιο σύνθετες χειρουργικές πράξεις.

- Για χρόνια υπηρέτησε σαν Αν. Διευθύντρια του Β’ Δερματολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου με καθήκοντα Διευθυντού. Ρύθμιζε τα θεραπευτικά σχήματα των εσωτερικών ασθενών, διενεργώντας καθημερινές επισκέψεις στους θαλάμους του τμήματος και συντόνιζε τη λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων του Β Τμήματος για το οποίο ήταν υπεύθυνη. Παράλληλα, εκπαίδευε τους ειδικευόμενους δερματολόγους τόσο στους θαλάμους των νοσηλευόμενων ασθενών όσο και στα εξωτερικά ιατρεία.

- Από τους πρωτεργάτες της Δερματοχειρουργικής στην Ελλάδα, προσέφερε τις υπηρεσίες της στην Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής από την ίδρυσή της. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος της εταιρείας αυτής και εξακολουθεί να παραμένει στη θέση αυτή έως και σήμερα.

Μέλος Επιστημονικών Εταιρειών

- της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας (AAD)

- της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας (EADV)

- της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ)

- της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής (ΕΕΔΧ)

- της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοσκόπησης (ΕΛΕΔΕ)

- της Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων (ΕΕΕΔΑ).

- Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο μεγαλύτερο Δερματολογικό Κέντρο της Ελλάδας, στο νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων Αθήνας «Α. Συγγρός».

- Στη διάρκεια της ειδικότητάς της αλλά και μετά, εκπαιδευόταν παράλληλα και στη Μικροσκοπική Διάγνωση των Δερματικών Νοσημάτων στο εξειδικευμένο Ιστοπαθολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Συγγρού.

- Στη διάρκεια της ειδικότητας, της δόθηκε θέμα Διδακτορικής Διατριβής για εκπόνηση, από την Έδρα της Παθολογικής Ανατομικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Αρίστευσε στις εξετάσεις και κατέκτησε τον τίτλο της ειδικευμένης Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου.

- Μετά από διετή έρευνα, ολοκλήρωσε τη συγγραφή της Διατριβής της με θέμα «Ανοσοϊστοχημική μελέτη ανοσοσφαιρινών και ιστοχημική μελέτη των περιοχών οργανωτών πυρηνίων σε προκαρκινικές και καρκινικές παθήσεις του δέρματος» και της απονεμήθη ο τίτλος του Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

- Λόγω του ενδιαφέροντός της για τη Χειρουργική Δέρματος, παρακολουθούσε για 3 χρόνια τις εργασίες του χειρουργείου του νοσοκομείου και διενεργούσε χειρουργικές επεμβάσεις.

- Σε όλη την διάρκεια της θητείας της στο νοσοκομείο, δημοσίευσε μεγάλο αριθμό εργασιών σε πολλά καταξιωμένα ιατρικά επιστημονικά περιοδικά και κλήθηκε να συμμετάσχει ως ομιλήτρια και συντονίστρια σε πολλά δερματολογικά συνέδρια.

- Ιδιαίτερα γνωστικά της αντικείμενα είναι η Αισθητική Δερματολογία, η Χειρουργική Δέρματος, η Λιποαναρρόφηση – Λιποπρόσθεση τα Lasers και η Παιδοδερματολογία.

- Ενημερώνεται για τα νεότερα δεδομένα και τις εξελίξεις στην ειδικότητά της, παρακολουθώντας μεγάλο αριθμό συνεδρίων και σεμιναρίων κάθε χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αφορούν όλο το φάσμα της Δερματολογίας.

- Άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα του ημερήσιου τύπου και πολλά περιοδικά και έχει συμμετάσχει ως καλεσμένη δερματολόγος σε τηλεοπτικές εκπομπές ιατρικού ενδιαφέροντος.

Γλώσσες

Αγγλικά

Ιατρικές Υπηρεσίες

Laser αποτρίχωση

Αντιμετώπιση ακμής

Αντιμετώπιση εκζέματος

Αντιμετώπιση έρπητα

Αντιμετώπιση κνίδωσης

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας (Δερματολόγος)

Αντιμετώπιση μελανώματος (Δερματολόγος)

Αντιμετώπιση μυκήτων νυχιών

Αντιμετώπιση τριχόπτωσης

Αντιμετώπιση χλαμυδίων

Αντιμετώπιση ψωρίασης

Αφαίρεση θηλωμάτων με Laser

Αφαίρεση σπίλων

Δερματοχειρουργική

Έλεγχος σπίλων - δερματοσκόπηση

Θεραπεία κονδυλωμάτων

Θεραπεία λεύκης

Θεραπείες αισθητικής

Καθαρισμός προσώπου

Κρυοθεραπεία

Μεσοθεραπεία (Δερματολόγος)

Μπότοξ

Υαλουρονικό οξύ (χείλη)

Θεραπεία αντιγήρανσης με υαλουρονικό οξύ (fillers) (Δερματολόγος)

Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις (Δερματολόγος)

Κλείστε το ραντεβού σας με το γιατρό

Το Ιατρείο
Νερατζιωτίσσης 21, Μαρούσι, 15124
Επιλέξτε ημερομηνία
Επιλέξτε ώρες
Επιλέξτε πρώτα ημερομηνία

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά. Καλέστε στο παρακάτω τηλέφωνο:

211 100 14 15
Scroll to Top